Nub teorisine göre kiz gibi bence cikintk yok googleye yszarsab farklari görebilirsinNerden anladınız herkes erkek diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nub teorisine göre kiz gibi bence cikintk yok googleye yszarsab farklari görebilirsinNerden anladınız herkes erkek diyor
Tamam teşekkürler peki o çizilen kordon olabilir miNub teorisine göre kiz gibi bence cikintk yok googleye yszarsab farklari görebilirsin
Aynen cizdigi yerden dolayi kiz dedim bak resime bende ekliyorum simdi kizlarda düz asagi yada hafif yukari gidiyo erkeklerde yukari dikine gidiyorÇizen bile oldu
Bak burds sizin resimle sag alttaki resim ayni gibiTamam teşekkürler peki o çizilen kordon olabilir mi
Tamam teşekkürlerBak burds sizin resimle sag alttaki resim ayni gibi
30 derecelik aci yok sizde yine tabi allah bilir bu teori dogrimu degilmi bilmiOrumTamam teşekkürler
Bak burds sizin resimle sag alttaki resim ayni gi
Anladım teşekkürler30 derecelik aci yok sizde yine tabi allah bilir bu teori dogrimu degilmi bilmiOrum
Allah kalbinden ne geciOsa onu nasip etsinAnladım teşekkürler
İki Dr kız dedi içimden geçen erkek her beriltim erkek iki kızım var bilmiyorum istedim için miAllah kalbinden ne geciOsa onu nasip etsin
Anneler hisseder bence ben oglumda hissettn simdide hamileyin kiz diye hissediyorum ama daha erken bende belkide erkektir. Bir sonraki randevuda kesinlesirİki Dr kız dedi içimden geçen erkek her beriltim erkek iki kızım var bilmiyorum istedim için mi
Allah gönlüne göre versin inşallah canımAnneler hisseder bence ben oglumda hissettn simdide hamileyin kiz diye hissediyorum ama daha erken bende belkide erkektir. Bir sonraki randevuda kesinlesir
Amin hepimizinde insallah ben uzman degilim sadece tahmin yürütüyorum nub resimlerine bakarak yanlis anlasimmasin.Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Aynen öLe en önemlisi o bunlar isin sakasi lÖnce sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli deyil herkesin gönlünde geçen ayli
Evet canım teşekkürler inşallah Dr yanilmistirAynen öLe en önemlisi o bunlar isin sakasi l
3 doktor erkek dedi canim ben kiz istiyom inşallah kizdir 15 haftalikken erkek dedilerKiz gibi duruyo ama cok net bir foto degil
Doktor ne dediyse odur canım sağlıkla gelsin oğlusun3 doktor erkek dedi canim ben kiz istiyom inşallah kizdir 15 haftalikken erkek dediler
Cann doktorlar öyle diyorsa öyledir b3n sadece nun teorisiinin resimlerine bakarak fikir edinmeye calisiyorum hayirlisi olsun insallah3 doktor erkek dedi canim ben kiz istiyom inşallah kizdir 15 haftalikken erkek dediler
Oyle canim yeter ki sağlikli olsunlar rabbim tum olmayanlara nasip etsinDoktor ne dediyse odur canım sağlıkla gelsin oğlusun