Kiz diyorumBenim cinsiyet ilk önce başka dendi şu an başka deniyor inanamıyorum o yüzden cinsiyetine bı turlu . Bir de sen bak canım bakalım ne diyeceksin :))) bu ultrason 7+5 vajinal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz diyorumBenim cinsiyet ilk önce başka dendi şu an başka deniyor inanamıyorum o yüzden cinsiyetine bı turlu . Bir de sen bak canım bakalım ne diyeceksin :))) bu ultrason 7+5 vajinal
Yok vajinalde aynali görüntü oluyor. Seninki bence erkekBenımkınede tahmındevbulunabılırmısın? 6 haftalık 8 haftalık resımlerı . vajınal ama almanyada yasıyorum ben karından nasıl duruyorsa öyle cıkıyor ultrasyondads
Bu erkek gibi eger karindansa ama tam emin degilim
Aynen yaz merak ederimHayırlısı olsun iki kızım olsa hiç fena olmaz ama erkek olsa da çok güzel olur
Kesinleşince yazarım
Tebrik ediyorum evet kız 15 haftaya kadar falan erkek dendi 16 da kız olduKiz diyorum
Belli olunca yazarım canım Allah razı olsunYok vajinalde aynali görüntü oluyor. Seninki bence erkek
Erkek ilk resimde cok belli6+3 ve 8+3 karından
Bunda bariz kiz
Plesentası sağ üstte bu duruma göre ramzi görsellerinde kız gibi görünüyor aslında, ama 2 hafta sonra doktor tahmin yapacak bakalımErkek ilk resimde cok belli
Uygulamadan girme normal Internet sayfasindan gir ozaman oluOeBen neden resim paylaşamıyorum
Uygulamadan girme normal Internet sayfasindan gir ozaman oluOe
Benimkinede bakarmısınızUygulamadan girme normal Internet sayfasindan gir ozaman oluOe
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimBunda bariz kiz
Erkek benceBenimkinede bakarmısınız
Nasıl anlıyosunuzErkek bence
Plasenta nerdeyse ona göre. Plasenta sagdaysa kiz soldaysa erkek oluyor karindan ultrasyondaNasıl anlıyosunuz