- 30 Mayıs 2022
- 1
- 0
- 32
6 haftalık hamileyim. Karından usg. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz bana daMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Tatlim varsa 6-7-8 haftalik usg at maalesef 10+2 ramzi teorisi icin uygun degil
6+6 haftalık bakabilir misiniz rica etsemTatlim varsa 6-7-8 haftalik usg at maalesef 10+2 ramzi teorisi icin uygun degil
Canim kiza benziyo ama uzaktan cekip atar misin6+6 haftalık bakabilir misiniz rica etsemkarından us
Kıza benziyo emin değilimMerhaba kızlar 6+3 karından usg tahminlerinizi bekliyorum
Çok küçük ama benim ki ne oluyor tahminlerinize göreHayır tatlım hiç alakası yok sağdan da soldanda yumurtlasan bebek sağa da sola da gidebiliyo ama erkekse bebek plesanta ilk haftalarda karindan ultrasonda solda olur yani aslinda karnimizin sağ tarafında olur ..bu yüzden soruyorum ultrason resminiz vajinal mi karindan mı diye ..vajinal ultrasonda plesanta sağda ise bebek erkek olur karindan ultrwson da ise tam tersi... bebeğin konumu hic onemli degil bu arada ..bircok insan bebeğin konumuna gore yanlis cinsiyet tahmini yapiyo
Erkek gibiH Hulyabozkurt merhabalar benim ultrason fotoğrafımı da yorumlar mısınız6 haftalıkken vajinal ile bakıldı
Teşekkür ederim fikriniz için hayırlısı olsunErkek gibi