- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
Oğlumda uykuyla aram yoktu ilk aylar şuan kafamı yastıktan kaldıramıyorum bide kasigim agrirdi göğsum ağrıyordu bu aylar da ama şuan hiç bişi yok diğer gebeligime göre farklı belirtiler yaşıyorum yaniGonlunüzdeki olur umarim herhangi bir belirti var mi
Eki Görüntüle 3011928 banada bir yorum kızlar
Evet benim o bebeğimi kaybettim malesefMerhaba tekrar burdaki ultrason da size ait değil mi bu usg 26 ocağa ait
Evet benim o bebeğimi kaybettim males
Evet erkekti o büyük ihtimalle bunu bilemiyorum artık hayırlısı olsunYa cok geçmiş olsun bende farkettim onun kesesi erkeğe benziyodu sanki farkliydi
Eki Görüntüle 3019858 karından ultrason 6+2 bakabilir misiniz ?
Henuz belli degilBebeğiniz erkek mi
Merhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Merhabalar 10+2 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum tahminde bulunursanız sevinirim teşekkürlerMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Banada tahminde bulunabilirmisniz6+2 karından ultrason banada tahminde bulunabilirmisniz
Tatlim varsa 6-7-8 haftalik usg at maalesef 10+2 ramzi teorisi icin uygun degilMerhabalar 10+2 haftalık hamileyim cinsiyetini çok merak ediyorum tahminde bulunursanız sevinirim teşekkürlerfotoğraf karından
Kiza benziyo ama pek emin degilimEki Görüntüle 3073009 bizde 7 haftalığız karından tahminde bulunabilir misiniz
ErkekMerhabalaarr benim için de tahminde bulunur musunuzultrason ölçümüne göre 5+6, vajinal ultrason Eki Görüntüle 3072069
ErkekMerhabalaarr benim için de tahminde bulunur musunuzultrason ölçümüne göre 5+6, vajinal ultrason Eki Görüntüle 3072069
Canim ilk ultrasonunu at 6-7-8Merhaba arkadaşlar. Karın ultrasonu 12+3 Ramziye bakılabiliyor mu bilmiyorum ama benim içinde tahminde bulunabilir misiniz? Eki Görüntüle 3071869