benim bebeğimin ultrason resmi de bu bakalım. tahminlerinizi bekliyorum
profilinden forumdaki cevaplarına baktım kızı olmuş ultrason görüntüsünü görünce kız diye geçmişti zaten içimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebeğimin ultrason resmi de bu bakalım. tahminlerinizi bekliyorum
ben dün gördüm bebeğimi. kafası yukarı, poposu aşağı doğruydu. kardeşimle beraber aynı anda erkek bu galiba dedik. benimki tam top gibi değil.uzun gibi bişeeeee. çok tatlı yaaa maşallah. hep kız istiyodum ama sağlıklı olsunda erkekte olsun :)
]
ee kizlar madem öyle diyorsunuz sizce benim kizimmi oglummu olucak bu yönteme göre,
alin size resimde ekliyorum, ben pek anlamadim
burda tam 8 haftaliktim ilk ultroson görüntüsü.
benim 6 haftalıkken fasulye gibi,8 haftalıkken yuvarlak.kafa sağda vucut solda.yorumunu bekliyorum.
canımsın işallah gönlündekidir sen ,lahza ve ymb ye ayrıca kendimden önce istiyorum canım çünkü yaşadıklarınız beni çok etkiledi ....işallah gönlündeki seninledir canım....ne istediğini , nasıl yürekten istediğini bildiğimden sana tahmin yapamam ki.....:26:
kızlar ben de eski ultr görüntüsüne baktım su an hamıle değilim ama kızım olucaktı ve
ilk ultrasonu 5 haftalıkken eklıyorum bakın yuvarlak :)
benim uzun gıbıydı...sımdı erkekmıs ogredım ama bence hıc alakası yok bunlarla.bu arada genelde tatlı yersen oğlun olur derler ama benım canım sureklı eksı tuzlu ıstıo...:) her sey kısmet dıyelım:)))
dualarımdasın.inşallah tez zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bi bebeğe sahip olursun.
banada erkek dedi dr.um.benimde canım ekşi ve tuzlu istiyor.kızımda aşırı tatlı tüketmiştim.
herkeste farklı oluyor gerçi...