ben öğrendim bebeğim erkekmiş :)teorinize göre cinsiyet tuttu:))Eki Görüntüle 1940791 bir tahminde biz rica etsek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öğrendim bebeğim erkekmiş :)teorinize göre cinsiyet tuttu:))Eki Görüntüle 1940791 bir tahminde biz rica etsek
ben öğrendim bebeğim erkekmiş :)teorinize göre cinsiyet tuttu:))
İlk usg fotoğrafına bakılıyor canım. 6 haftalık falan. Burda bebiş büyümüş.Bi tahminde biz rica etsek Eki Görüntüle 2024774 Eki Görüntüle 2024774
Ama cinsiyeti belli değil. .görünmüyor muş ..İlk usg fotoğrafına bakılıyor canım. 6 haftalık falan. Burda bebiş büyümüş.
Cidden mi? 22 haftalıksın galiba. Bayağı gizlemiş kendini. Kendini uzun süre saklayan bebeğe kız derler ama bu bir söylenti.Ama cinsiyeti belli değil. .görünmüyor muş ..
Biri 8 hafta diğeri 14 haftalıkCidden mi? 22 haftalıksın galiba. Bayağı gizlemiş kendini. Kendini uzun süre saklayan bebeğe kız derler ama bu bir söylenti.
Bu tahmin yöntemi için ilk usg fotosunu yolla ona bakaşım canım. Ayrıca ikili test sonucunu foto çekip atarsan ona da bakar tahmin de bulunuruz. İstersen özelden de yollayabilirsin. Elimdeki diğer r usg leride yolla bakalım canım
Bacaklarını açmıyor kız desem tahminden ileri gitmez dedi doktorumuz :))kısmet hayırlı sağlıklı olsun inşaallahAnnesininkuzulari
Ayrıntılı usg de bile cinsiyeti söylemediler mi? Cidden iyi saklanmış bebişin. Nubu kız bebeğe benziyor. Sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlısı olsun canım. İlk bebeğin mi?Bacaklarını açmıyor kız desem tahminden ileri gitmez dedi doktorumuz :))kısmet hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Kızlar bunu da yorumlar mısınız vajinal ultrason 5+6