- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde sagda yani kiz olasiligi yüksek derler öyle olunca amaaa sagda olup oglu olan yada solda kizi olanda cok var yani o yüzden belli olmaz ama Kizdir :)))Bi bakarmisiniz benim bebisimin cinsiyeti nedir acaba kızlar merak ettim heyecanlıyım da
Canm senim bence büyük ihtimalle kizHayır canım perşembe günü öğrenicem inşallah 12 haftada benim ısrarım üzerine %60 kız dedi bakalım hayırlısı ama banada erkek gibi geliyor
Evet kızımm oluyorrrr :)Canm senim bence büyük ihtimalle kiz
Gercekdenmiiii cok sevindim adina yaaaaEvet kızımm oluyorrrr :)
Bu daha net sanirimKızlar merhaba az once doktordan cıktım cok şükür kalp atısını duydum suan adet tarıhıme gore 7+5 ama gec dollenme oldugu için 6+5 dedi ilk goruntumuzu aldık bi bakarmısımız
Arkadaslar bebegınızın ılk ultrason resmıne bakın egerkı goruntu yuvarlagımsı ıse kız, uzun ınce bır cızgı seklındeyse erkek bebegınız olacak demektır.kesınlıgını bız bır cok arkadasın ultrason resımlerıyle karsılastırdık ve hepsı dogru cıktı
bebegının cınsıyetını ogrenen anneler varsa lutfen sızde ılk ultrason goruntunuze bakın ve bıze bebegınızın cınsıyetını soyleyın.