Ilk Tüp Bebek DenemesiYDİ! İKİZLERİMİ KAYBETTİM.KÖTÜYÜM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM?

geçmiş olsun canım.kolay değil ama elinden ne gelirki.üzme kendini.Allah herşeyin hayırlısını versin.

CANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ÜZÜLME ALLAH TEKRAR VERİR. BİLİYORUM BİZ NE KADAR ÜZÜLME DESEKDE ÜZÜLECEKSİN, AMA İNSAN YAŞAYACAKLARINI ENGELLEYEMEZMİŞ.ALLAH SABIR VERSİN. SENİ OKUYUNCA BEN BİLE COK ÜZÜLDÜM .:çok üzgünüm:

canım benim çokk üzüldüm geçmiş olsun.. Alah sabrını versin... bence 4-5 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin tüp bebekle bu sürede vücudunda bu duruma alışır eski haline döner...
bende ikizlere hamile olarak elimden geldiğince her şeyi arştırıyorum, doktoruma çok soru soruyorum.. zaten üniv. hastanesi old. için herşeyimle ince detayına kadar ilgilenip bakıyorlar...
umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yeniden yaşarsın ve sağlıcakla kucağına alırsın...

YAĞMURC inanki gözlerimdoldu çok üzüldüm Allah eşinede sanada sabır versin!ama inanki her karanlığın bir aydınlığı var acın daha taze ama kendine iyi bakıp toparlanman lazın pes etmek yok sakın iyi haberlerini alıcaz daha a.s

çok geçmiş olsun allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın tabiiki tekrar hamile kalabilirsin üzülme

canım çok geçmiş olsun sana allah sabır versin bende ilk tüp bebegimi düşükle kaybettim çok acı biliyorum ancak zamanla alışıyor insan bu durumada kendini toparladıgında tekrar denersin inş üzülme lütfen bu arada dr hakkında bir işlem yapmayı düşünmüyormusun?şikayet gibi bu konuda suçluysa cezalandırılsın bence

cnm benim gecmis olsn benim hep mirildandigim.üzgünüm KIRILIDI umutlarim. üzgunun kavga ettim kaderimle, üzgünüm kaldi mutlulugum yarim üzgünüm bom bos yine kollarim. yilmak yok arkadasim o yavrular bizim evlerimize gelene kadar rabbim yardimcin olsn sifalik versin. cennet kapisinda bekleyen yavrularin var ANNE DIYENLERIN COK OLSN

canım yaa yaşadıkların gerçektende çokk acı şeyler rabbim sana sabır versin inşallah....
zaman geçtikten sonra 2. tüp bebek denemeni şiddetle tavsiye ederim...herşey daha güzel olabilir...tabiki acını unutturmaz ama hafifletebilir en azından...

Çok üzüldüm canım Allah sabrını versin çok acı bir durum.İşte kaderin önüne geçilmiyor maalesef.Olacağı varmış.En kısa zamanda anne olacağına inanıyorum.İnşallah bir daha ki sefere sağlıkla kucağına alırsın yavrularını....

geçmiş olsun tabi hamile kalırsın niye kalamyasın yine bebeklerin olur peki neden düştü sebebi bil ona göre bir daha böyle sorun yaşama sen elinden geleni yaptıysan taktiri allaha bırak

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama Allah aldıklarının yerine daha sağlıklı şekilde verir inşallah Allah yardımcın olsun

canim gecmis olsun Allah sabir versin !tekrar hamile kalmaman icin hic bir sorun yok bence yeterki umidini kaybetme Allah yardimcin olsuna.s.

geçmiş olsun canım ya neden lmasın kı bence olur ama sabırlıoolmasın herşey Allahtan

ALLAH sabır versin canım inşallah tez zamanda tekrar gebe kalırsın ve sağlıkla kucağınada alırsın bende 9 haftalık ilk mikroyla hamile kalan ikiz gebeyim benim tedirginliğimde çok fazla bende birde tiroid antikorları yüksek o yüzden çok korkuyorum bişey olurmu bebeklerime diye inşallah hiç bir sorun yaşamayız ama her şeyde bir hayır vardır diyede düşünmek gerekir RABBİM hepimizin hakkında en hayırlısını versin sağlıcakla .

EVET. EŞİM BUNU DÜŞÜNDÜ AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ BEN O ACIMLA HASTANEDE BELKİ DİĞERİ DİYE HİÇ BİŞEY DÜŞÜNMEDİM EVE GELİNCE AKLIMIZA GELDİ... YAVRULARIM GERİ DÖNMEYECEKKİ KEŞKE BÖYLE BİŞEY OLSADA İLK ÖNCE BEN VEREBİLSEM CEZALARINI

geçmiş olsun tabi hamile kalırsın niye kalamyasın yine bebeklerin olur peki neden düştü sebebi bil ona göre bir daha böyle sorun yaşama sen elinden geleni yaptıysan taktiri allaha bırak

BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIMDA DR.YAPMADI NEDENİ AÇILMA OLMUŞ BENİM İLK GİTTİĞİMDE FARKEDİLSEYDİ Bİ KAÇ HAFTA DAHA KALABİLİRDİ... BANA BİŞEY YOK DENİP GERİ GÖNDERİLDİM.... 10ÜGN SONRA GİTTİĞİMDE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.

İNŞALLAH YAŞAMAZSIN.. SANA TAVSİYEM HER DR.GİTTİĞİNDE RAHİM BOYUNA BAKTIR...

İhmal etti dediğiniz doktor yoksa nuri bey miydi??

HAYIR ASLA DEĞİL.. TAM TERSİ GEBELİK TAKİBİNİ NURİ BEYE YAPTIRMADIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM.... O BİLE ŞAŞIRDI İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİĞİMDE ARADIM VE SEN TAKİBİNİ NERDE YAPTIRIYORSUN RAHİM BOYUN ÖLÇÜLMÜYOMU FALAN DEDİ... KEŞKE ONA GİTSEYDİM ÖZEL MUAYENEHANESİ VAR HEM UZAK HEM MADDİ AÇIDAN GİTMEDİM.. AMA KAT KAT FAZLASI ÇIKTI BU BEBEKLERİMİ KAYBEDERKEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…