Ilk Tüp Bebek DenemesiYDİ! İKİZLERİMİ KAYBETTİM.KÖTÜYÜM TEKRAR HAMİLE KALABİLİRMİYİM?

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
23
Ilk Tüp Bebek Denememi Sizlerle Paylaşip Nutluluğumu Yazmiştim çünkü Ikizlerime Hamileydim İLK DENEMEMDE PEKTE İYİ GEÇMEYEN BİR HAMİLELİĞİM VARDI KANAMAYLA TAM DURDU ATLATTIM DERKEN BİRAZDA DR.İHMALİ KESE AŞAĞI İNDİĞİNİ FARKETTİM GİTTİĞİMDE SADECE IŞIKLA BAKIP BİŞEY YOK DENDİ.. 10GÜN O ŞEKİLDE NORMAL HAYAT DÖNDÜM... ALLAH BANA BİR KIZ BİR ERKEK EVLAT NASİP ETMİŞTİ....... AMA OLAN OLDU TEKRAR İÇİM RAHAT ETMEYİP DR.GİTTİĞİMDE. KESE İYİCE DIŞARI ÇIKMIŞ AÇILMA 3CM OLMUŞTU.. ERTESİ GÜN KASILMA DURDURULAMAYIP 5CM.SUYUM GELDİ VE OĞLUMU KAYBETTİM.. TIPTA AZ GÖRÜLEN BİR VAKAYLA OĞLUMUN EŞİ İÇERDE BIRAKILDI.KIZ BELKİ DAYANIRSA 3 VEYA 4 HAFATA YAŞAMA İHTİMALİ OLUR DİYE HAST.15.GÜN YATTIM BENDE TEHLİKEDEYDİM HEM KANAMA HEMDE ENFEKSİYON TEHLİKEM VARDI... HERŞEY İYİ GİDERKEN ENF.YÜKSELMİŞ YİNE RAHİM DİĞER EŞİ ATMAK İÇİN AÇILMIŞ VE 11 GÜN ARAYLA KIZIMI KAYBETTİM... SORUYORUM Bİ DAHA HAMİLE KALABİLİRMİYİM İKİNCİ KEZ TÜP BEBEKLE???? ACIM ÇOK BÜYÜK ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN.... 21. VE 23.HAFTAMDA KAYBETTİM ALLAH'IM BANA SABIR VER........

Canım çok üzüldüm senin adına. Allah sana ve eşine sabır versin. Biraz dinlenmeden sonra kalabilirsin elbet çok anarmol bir durum yoksa. Biliyorsun şans %50-60. onun bile şansı tam değil yani. İnşallah kalıcı veya önemli bir hasar oluşmadan atlatırsın. Ama manevi çöküntüsü büyük olur tabi. Çok acı bir olay. :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun cnım allah sabır versin ama gebe kalınmayacak bir durum olduğunu sanmıyorum kendini topladığın gibi tekrar başlarsınız tedaviye kolay değil elbetteki ama nasip değilmiş demek canım umutsuzluğa kapılma herşeyin hayırlısı

öncelikle geçmiş olsun,Allah sabır versin ve bundan sonra inşallah sağlıklı gebelikler yaşarayarak hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın,benim tüp bebek deneyimim yok ancak siteden edindiğim bilgiye dayanarak neden tekrar olmasın ki bebeğin diyorum,formlara bakarsan tüp bebekle bebek sahibi olup kaybeden ya da birkaç kere denemeden sonra tutan ve sağlıkla dünyaya gelen ya da tüp bebek tedavisi başarısız olupda bazense hiç bir tedaviye gerek kalmadan hamile kalan o kadar çok arkadaşımız varki,önemli olan umut ve moral aslında ve tabiki pozitif düşünce,şu anki durumunda çok zor bunları yapmak ama biraz zamana ihtiyacın var ve tabiki morale,seninle aynı kaderi paylaşan ya da paylaşmayan arkadaşlar yani bizler elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız ,yeter ki sende kendine güven a.s.

ya inanamıyorum aynı şeyleri birebir yaşamışsın benimle bende ilk önce kızımı kaybettim oğlum 18 gün sonra enfeksiyon ilerledi plasanta içerde kaldı gerçekten inanamıyorum üzülme ALLAH c.c hepimizin yardımcısı yaşadığımız her olayda bir hayır vardır demekki buda bizim hakkımıza hayırlıymış seni çok iyi anlıyorum her zaman yanındayım peki tanı konulmadımı sana serklaj yapılamsı gerekiyor diye bir daha ki hamileliğinde sevgiyle kal

çok geçmiş olun canım....çok üzüldüm....allah bir daha yaşatmasın inşallah...a.s.

canım çok çok geçmiş olsun. Allah sana ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin ve bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah. üzülmemek elde değil tabi hiç kolay bir durum değil bu. bende 2.5 ay önce 7 haftalıkken düşük yapmıştım ama hala çok üzgünüm. insan ister istemez yıpranıyor. senin yaşadıkların benimkine göre çok daha zor ama yeniden hamile kalabilmek için kendini yavaş yavaş da olsa toparlamalısın. bir kez hamile kalmışsın, bebeklerin sana tutunmuş bak ne güzel. yine kalırsın canım üzülme. ama sadece bu durumun bir sebebi varmı yani bebekleri kaybetmenin sebebi araştırılırsa bir dahaki hamileleğinde tedbir alınır. tekrar geçmiş olsun. inşallah bir an önce toparlanırsın canım.

canım arkadaşım öncelikle başın sag olsun diyom çok üzüldüm allah sabır versin sonuçta hamile kala biliyorsun oda güzel bir şey inanıyomki bida hamile kala bilirsin benim 2 tüp bebegimi geçirdim bende hamilelik yaşamadım çok korkuyom olmayacak diye sen hamile kalabiliyorsun oda başarı ihşallah bi dakine böyle sorunla karşılazmazsın bebeklerini kucagına alırsın allah isteyen herkeze versinsenağlama

Allah sabır versin canım.Kolay birşey değil,çok zor ama zaman herşeyin ilacı.İnsan hamileliğin en başında kaybedince bile çok üzülüyor ki sen neredeyse kavuşmak üzereymişin bebişlerine.Hiç kolay değil ama güçlü olmak zorundasın.tekrar denersin kendini toparlayınca, ikiz gebelik olduğu için sanırım bu kadar erken oldu doğumun.İnşallah bundan sonraki tek olur,sağlıklı olur.

Serklaj Ne Demek Onu Bile Bilmiyordum Ben.. Evdeyken Lavaboda Elimle Baktiğimda Sadece Oturur Pozisyondayken Bişey Geldi Elime Ve Dua Ettim Inş.bebeğin Kesesi Değildir Nette Araştirdim Miyom Olsun Diye Dua Ettim Dr.aradim Böyle Bi Durum Var Diye Sen Rahime Ulaşamazsin Uzan Dinlen Gelince Bakariz Dedi Gelmesi 15 Gün Sonra Ayni Hast.başka Dr.göründüm 3 Gün Sonra Sadece Işikla Bakip Bişey Yok Dedi Gebelikte Rahimde Değişiklilk Olur Dedi Eve Döndüm 1hafta Normal Hayata Geri Döndüm Gezdim Dayanamayip 1hafta Sonra Yine Gittim Nişey Var Dedim Daha Fazla Hissettim Dr.ikna Edemedim Seni Derken Gel Bakalim Deyince Oda şaşirdi Ve Kese Balon Gibi çikmiş 3cm Açilmayla Yatiş Dikilemezmiş Kese Patlar Deiler Herşey Için çok Geçti Yani Verildi Ertesi Gün Suyum Patladi Ve Kizimi Kaybettim..... Ya Nasil Desem çok Zor.. O Kadar çok Keşkelerim Varki... Ben O Acimla Dr.hatasi Olduğunu Bile Düşünmedim

biz kendimizi parçalıyoruz, oysa ki ne olaylar yaşanıyor. canım benim Rabbim sabrını versin inşaallah. gerçekten çok üzüldüm.

BANA İYİSİN TANISI KOYULDA NASILSA İŞTE EVE DÖNDÜM BİŞEY YOK DİYE 10GÜN GEZDİM EVDE BİLE SUYUN GELMEMESİ Bİ MUCİZE ZATEN GELİŞİMLERİ İYİ DENİP GÖNDERİLDİM OĞLUM 450GR CİVARI KIZIM 580GR.DOĞDU.. KAYBETTİ. KONTROLLERİMDE RAHİM BOYUMA HİÇ BAKILMIYORDU BENİM İLK HAMİLELİĞİM... BİDE ÖZEL HAST. TÜP BEBEK MERKEZİNDEKİ DR.ARADIĞIMDA HER GİTTİĞİMNDE RAHİM BOYUNA BAKILMIYORMU DİYE ŞAŞIRDI... ALLAH'A HAVALE EDİYORUM EĞER SORUMLULARI ONLARSA.. BENİM YAŞADIĞIMI YAŞASINLAR DEMEYE DİLİM VARMIYOR

geçmiş olsun canım ALLAH sabırlar versin yeniden hamile kalırsın merak etme güzelim ama şimdi kendine iyi bakmaya çalış tahmin edebiliyorum senin için ne kadar acı bir tecrübe olduğunu ama tez vakitte kucağına alacağın bebişlerinle unutursun bu acıları inşallah canım tekrar geçmiş olsun

canım gerçekten inanamıyorum,inan çok üzgünüm şu an,Allah sana sabır versin.şimdi ne desem boş ama inan zaman herşeyin ilacı.tabiiki hamile kalabilirsin tekrardan neden olmasın.şimdi çok üzgün ve moralsizsin.zamana bırak herşeyi.bundada vardır bir hayır diye düşün.senağlama

geçmiş olsun.Allah sabır versin.yaşadıklarının aynısını 3üz bebeklerle yaşadım ben.ilk tüp bebek denemesiydi.16.haftalıkken ikisi düştü.dikiş atıldı.tam bir hafta sonrada kalan biri erken doğumla gitti.Allah hiçkimseye yaşatmasın çok zor günlerdi.ama şimdi tekrar hamileyim.sakın tekrar olmaz diye düşünme.inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalıp kucağına alırsın bebeğini.:teselli:

TEŞEKKÜRLER.. İNŞALLAH SAĞLIKLI BİRŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİ .. VE İNŞALLAH SONRASI HARİÇ 23 HAFTA YAŞADIĞIM OGÜZEL DUYGULARI BİR DAHAKİNE SON HAFTASINA KADAR YAŞARIM..

Ya Bilmiyorum O Kadar Keşkelerim Var Ki şuanda Gözlerimin Bozulduğunu Hissediyorum Ağlamaktan Elden Bişey Gelmiyor Acim çok Taze 10 Gün önce Benimleydi.. Sadece Allah'im Bana Sabir Ver Sabir... Benim Gibi Ne Kadar çok Varmiş Bilmiyor Insan Başina Gelmeyince Bu Bana Aci Bir Tecrübe Oldu... Ve Yaşadiklarim Benim Bile Boyumu Geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…