İlk tüp bebek denemesi hamile kalanlar.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım

Benimde ilk denememde tuttu çok şükür transferin 2. Günü kusmaya başladım aynı zamanda böbrek kumu döküyormuşum her gece çıkarmaktan gına gelmişti artık dikkat edemedim hep baskı oldu kasıklarımda.
Tek dikkat etmeniz gereken nokta kasıklarınızda baskı ıkınma olmasın doktorum öyle söylemişti beslenmeye dikkat edin bana haşlanmış tavuk yoğurt yumurta önerdiler sürekli yatmayın kan dolaşımı olsun.
Hakkınız da hayırlısı olur inşallah

Çok teşekkür ederim sizin adınıza sevindim ilkinde tutmuş ne güzel Bir sorun varmıydı sebepsiz infertilitemiydi sizinde ?

Merhaba Hanımlar benimde ilk denemem de tuttu şuan 6 haftalık hamileyim Ali Osman Koyuncuoğlu doktorum pazartesi kese ve kalp atışı duymaya gidiyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Merhaba çok sevindim sizin adınıza aminnnn kaç yumurta oldu kaç embriyo transfer edildi ?

Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Kan sonucun negatif cıktı. 12. Güne kadar keşke bekleseydim dedim tabii baya canım sıkıldı. Basına böyle bir şey gelip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Kan sonucun negatif cıktı. 12. Güne kadar keşke bekleseydim dedim tabii baya canım sıkıldı. Basına böyle bir şey gelip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Canım bir kaç gün sonra belki değişir sıkma canını daha kesin belli olmaz diye düşünüyorum

Transferden sonra 8 gün geçti. Ama 8 gündür sol yumurtalıgım arada hep sızlıyor. Sizlere de olmuş muydu? Sanırım operasyon sırasında hasar gördü

Çok teşekkür ederim sizin adınıza sevindim ilkinde tutmuş ne güzel ☺ Bir sorun varmıydı sebepsiz infertilitemiydi sizinde ?

Teşekkür ederim darısı isteyenlere tedavi görenlere olsun inşallah :)
Eşim de morfoloji ve hız problemi vardı bende de prolaktin sorunu vardı ama tüp bebek doktorum bunlar kesin neden değil bu şekilde 2 yıl içerisinde hamile kalman gerekiyordu dedi o yüzden sebepsiz infertilite tanısı koydu

Hayirli olsun kizlar, tedavinizde hangi ilaclari kullandiniz ? ve Embryo kalitenizi biliyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…