- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
5 bitti canımilaç fazlalığı resmen iç iç bitmiyor şuan kaç haftalık hamilesniz
![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 bitti canımilaç fazlalığı resmen iç iç bitmiyor şuan kaç haftalık hamilesniz
![]()
5 bitti canım❤
Benimde ilk denememde tuttu çok şükür transferin 2. Günü kusmaya başladım aynı zamanda böbrek kumu döküyormuşum her gece çıkarmaktan gına gelmişti artık dikkat edemedim hep baskı oldu kasıklarımda.
Tek dikkat etmeniz gereken nokta kasıklarınızda baskı ıkınma olmasın doktorum öyle söylemişti beslenmeye dikkat edin bana haşlanmış tavuk yoğurt yumurta önerdiler sürekli yatmayın kan dolaşımı olsun.
Hakkınız da hayırlısı olur inşallah
Merhaba Hanımlar benimde ilk denemem de tuttu şuan 6 haftalık hamileyim Ali Osman Koyuncuoğlu doktorum pazartesi kese ve kalp atışı duymaya gidiyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Çok teşekkür ederimMerhaba çok sevindim sizin adınıza ☺ aminnnnkaç yumurta oldu kaç embriyo transfer edildi ?
Çok teşekkür ederim ☺☺benim 8 yumurta toplandı 6 embriyo oluşturuldu ve 2 embriyo transfer edildi
Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Kan sonucun negatif cıktı. 12. Güne kadar keşke bekleseydim dedim tabii baya canım sıkıldı. Basına böyle bir şey gelip sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?
Çok teşekkür ederim sizin adınıza sevindim ilkinde tutmuş ne güzel ☺ Bir sorun varmıydı sebepsiz infertilitemiydi sizinde ?
Evet dr mi aradım beta hcg 8. Günden itibaren salgılanır ztn dedi neyseki içinde rahatladı.Canım bir kaç gün sonra belki değişir sıkma canını daha kesin belli olmaz diye düşünüyorum![]()