Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Eczaneden aldım bazen internetten de aldığım oldu ne yalan söyleyeyimÇok sevindim sizin adınıza vitamin takviyeleri eczaneden mi aldınız doktorum tavsiye etti canım
Teşekkürler Eczaneden aldım bazen internetten de aldığım oldu ne yalan söyleyeyim
Omega 3 ve koenzim ilaç değil zaten takviye ve önerilen bir şey. Zararını duymadık hiç sorsan bile bir sakınca göreceğini düşünmüyorumDoktora söylemeye gerek varmı canım kullandığımı birşey olmaz değil mi kendim alıp içmem ☺
Omega 3 ve koenzim ilaç değil zaten takviye ve önerilen bir şey. Zararını duymadık hiç sorsan bile bir sakınca göreceğini düşünmüyorum
Ayy çok şükür çok sevindin senjn adına cnm bende 6 gün önce oldum transfer bende tepecik te oldum 4 yumurta toplandı ikisi boş 2 tane mükemmel kalitede dediler ayın 31 kan tahlili çok heyecanlıyım hayirlisiyla alırız bebisleri kucağımiza insMerhaba 39 yaş İzmir tepecik Ege dogumevi (devlet) 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi. 2. Gün 1 tanesi imha edildi. 2 tanesi transfer edildi. İlk denemede kesemizi gördük çok şükür.
Merhabalar yazalı baya olmuş ama hayırlı olsun Bende yeni başladım tedaviye siz hangi Aşamalardan gecmiştiniz acaba çok stresliyim biraz Bilgi verir misinizMerhaba Hanımlar benimde ilk denemem de tuttu şuan 6 haftalık hamileyim Ali Osman Koyuncuoğlu doktorum pazartesi kese ve kalp atışı duymaya gidiyorum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Hiç bilgim yok canım ama değildir bence hepsi ayrı yumurta ve spermle dölleniyor ya ondanArkadaşlar dondurulan embriyoların hepsi aynı cinsiyet mi oluyor bilginiz var mı ?
Hiç bilgim yok canım ama değildir bence hepsi ayrı yumurta ve spermle dölleniyor ya ondan
Evet ama bence farklı içlerinden en iyilerini seçtikleri için farklı denk gelir diye düşünüyorumne bilim böyle aynı gün döllendirilince hepsi öyle düşündüm. Bizler zaten zor elde ediyoruz gönül her iki cinside tatmak ister.
Canım merhaba İsmail beyin hastasıydın değil mi İrenbede?Nasılsın bebişini aldın mı kucağına5 bitti canım
Selam canım dün aldık bebeğimizi kucağımıza ismail bey sağolsun harika bir doğum geçirdim spinal sezaryen oldum çınarlıdaCanım merhaba İsmail beyin hastasıydın değil mi İrenbede?Nasılsın bebişini aldın mı kucağına
Oyyyy canım yaaaa çooook sevindim oyyyy maşAllah çok şükür Çok iyi canım spinal nasıl oluyordu hiç bilmiyorumSelam canım dün aldık bebeğimizi kucağımıza ismail bey sağolsun harika bir doğum geçirdim spinal sezaryen oldum çınarlıda
Belden uyuşturdular canım hiç acı yok çıkarıp kucağına veriyolar hemen çok sağol canım darısı başına ve tüm bekleyenlereOyyyy canım yaaaa çooook sevindim oyyyy maşAllah çok şükür Çok iyi canım spinal nasıl oluyordu hiç bilmiyorum
Aaa evet canım bende öyle istiyorum nasipse inşAllah ohhh mis gibi cennet kokusu sarmıştır şimdi evi ne güzel aminnn kuzum Bide bşey sorucam sana canım kan sulandırıcıyı ne zaman kesti İsmail bey bide pıhtı testin yapılmışmıydıBelden uyuşturdular canım hiç acı yok çıkarıp kucağına veriyolar hemen çok sağol canım darısı başına ve tüm bekleyenlere
Öyle oldu canım sardı valla kuşumuz eve gelince ben tüm iğneleri 12. Hafta gibi bırakmıştım canım pıhtı testi hatırlamıyorum öyle bişi yapılmadıAaa evet canım bende öyle istiyorum nasipse inşAllah ohhh mis gibi cennet kokusu sarmıştır şimdi evi ne güzel aminnn kuzum Bide bşey sorucam sana canım kan sulandırıcıyı ne zaman kesti İsmail bey bide pıhtı testin yapılmışmıydı