Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 39 yaş İzmir tepecik Ege dogumevi (devlet) 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi. 2. Gün 1 tanesi imha edildi. 2 tanesi transfer edildi. İlk denemede kesemizi gördük çok şükür.
ilk denemenizde tutmuşmuydu
Çok sevindim sizin adınızaHavuç suyu ananas ve kabak çekirdeğini çok duydum vitamin takviyesi aldınız mı omega 3 gibi
Ilk deneme ikiz gebeligim oldu bursa jinamed murat erdemir dr. Ile tedavi gördüm hareketlilik problemi vardıİlk tüp bebek denemesinde hamile kaldınızmı ? Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ? Beslenme de nelere dikkat ettiniz ? Kaçıncı gün transfer gerçekleşti ? Doktorunuz ? Hangi hastane ? vs vs merak eden herkese cevap olsun yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..![]()
Hayir almadim onun yerine ceviz balik daha dogal.
Ibrahim saracoglunun hamile kalmak isteyenlere ve tup bebek yaptiranlara youtube da videosu var onu izleyn
Ilk deneme ikiz gebeligim oldu bursa jinamed murat erdemir dr. Ile tedavi gördüm hareketlilik problemi vardı
Bende ilk denemem de tutmadı şimdi transferin 2. Günündeyim. Doktorumu değiştirin ve bu sefer çok içime sindi. Beslenme olarak vitamin balık badem avakado meyve ve semizotu yiyorum. Bakalım bu sefer tutar inşallah bu arada 4 yumurtam vardı ikisi transfer edildi![]()
Ahh ahhhh hiç sebepsiz olur mu. Bende yumurta rezervi azalması eşimde de sperm sayısı azlığı maalesef. O yüzden mecburen tüp bebek yaptırdık normal yıllarda olmadiHadi ya inşAllah bu sefer tutar☺ Sebepsiz infertilitemiydi ?
Ahh ahhhh hiç sebepsiz olur mu. Bende yumurta rezervi azalması eşimde de sperm sayısı azlığı maalesef. O yüzden mecburen tüp bebek yaptırdık normal yıllarda olmadi
Kizlar affedin çok alakasız ama Seren Serengil daha bir hafta önce transfer yaptırmış bugün hamileyim diyor 23 çıkmış betasi sizce erken değil mi?
Ayy bana düştü ya tasasi![]()
Evet değil mi?evet canım erken ve hemen paylaşmamış olması erken