İlk tüp bebek denemesi hamile kalanlar.

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi 🤗 transferiniz kaç gün sor gerçekleşti ve kaç yumurtanız oldu toplamda ? Ve transfer edilen ?
O süreçler benim için bir yikimdi çok korkmuştum yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer oldu 3 cü gün embriyosu 14 yumurta toplandı 4 tane embriyo oluşmuştu transfer günü 3 tane kaldı cok.kaliteki değildi anlicagin😁kalan üç taneyi transfer etti cok.sukur rabbime şu an 22ci haftadayim

Medicana Bahçelievler'de düzgün beyde ilk denememız pozitif olmuştu taze transferdi. Aynı merkezde dondurulmuş denedik olmadı şimdi kızıma kardes için bahcecide yeniden başladık transfer bekliyoruz bakalim

Medicana Bahçelievler'de düzgün beyde ilk denememız pozitif olmuştu taze transferdi. Aynı merkezde dondurulmuş denedik olmadı şimdi kızıma kardes için bahcecide yeniden başladık transfer bekliyoruz bakalim

Taze mi daha iyi dondurulmuşmu acaba birde çok ağrı oldunu sizde yumurtalar büyürken iğnelerden

İlk tüp bebek denemesinde hamile kaldınızmı ? Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ? Beslenme de nelere dikkat ettiniz ? Kaçıncı gün transfer gerçekleşti ? Doktorunuz ? Hangi hastane ? vs vs merak eden herkese cevap olsun yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..🙏

İlk denemede hamile kaldım. Yaşım 38.

7 ay doğal yolla, 2 ay yumurta takibiyle, 1 ay aşılama yöntemiyle olmayınca oyalanmak istemeyip 11.ayda tüp bebek denedik ve tuttu.

Hayatım boyunca genel olarak sağlıklı ve doğal beslenmeye çalıştım. 2 yıl öncesinde sigarayı da bırakmıştım. Bebek istediğimiz o 1 yıllık süreçte düzenli olarak multivitamin, omega 3 ve koenzim q10 kullandım. Transfere 1 ay kala d vitamini değerimi de yükselttim. İlk deneme olduğu için moralim yüksekti. Olmazsa yine deneriz diyordum çünkü beklenenden az sayıda yumurta toplanmıştı.

5 yumurta toplandı. 2si olgundu. 2si de döllendi. Birisi 4.gün sonunda gelişimini durdurdu. Diğeri 6.gün donduruldu.

5cc orta kalite, 6.gün tek embriyo transferi sonrası 7.gün pozitifi gördük.

Merkez Bahçeci Fulya. Doktorum Müstecep Kavrut.

Darısı tüm isteyenlerin başına. 💗

İlk denemede hamile kaldım. Yaşım 38.

7 ay doğal yolla, 2 ay yumurta takibiyle, 1 ay aşılama yöntemiyle olmayınca oyalanmak istemeyip 11.ayda tüp bebek denedik ve tuttu.

Hayatım boyunca genel olarak sağlıklı ve doğal beslenmeye çalıştım. 2 yıl öncesinde sigarayı da bırakmıştım. Bebek istediğimiz o 1 yıllık süreçte düzenli olarak multivitamin, omega 3 ve koenzim q10 kullandım. Transfere 1 ay kala d vitamini değerimi de yükselttim. İlk deneme olduğu için moralim yüksekti. Olmazsa yine deneriz diyordum çünkü beklenenden az sayıda yumurta toplanmıştı.

5 yumurta toplandı. 2si olgundu. 2si de döllendi. Birisi 4.gün sonunda gelişimini durdurdu. Diğeri 6.gün donduruldu.

5cc orta kalite, 6.gün tek embriyo transferi sonrası 7.gün pozitifi gördük.

Merkez Bahçeci Fulya. Doktorum Müstecep Kavrut.

Darısı tüm isteyenlerin başına. 💗

Ne kadar güzel ☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🙏 Vitamin haplarını doktorunuz mu önerdi ?

Allah bağışlasın ne güzel 🙏🥰 yumurtalar toplanan kadar hangi ilaçları kullandınız adet olduğunuzda estrofemi kestiniz mi

Allah bağışlasın ne güzel 🙏🥰 yumurtalar toplanan kadar hangi ilaçları kullandınız adet olduğunuzda estrofemi kestiniz mi
Benim tüm olay 1 ay içinde oldu iğnelere başladık yumurta toplandı transfer yapıldı ve tuttu çok şükür🙏🏻henüz kontrole gitmedim ama haftaya gitcem. Estrofem kullanmaya devam ediyorum ama fitil olarak. Bir de progestan fitil kullanıyorum. Akşamları da 2 iğnem var prolutex ve oksapar. Bir de ecopirin hap. Of yazarken yoruldum 😃 bakalım ne zaman bırakcam ilaçları 🤷‍♀️

Ne kadar güzel ☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🙏 Vitamin haplarını doktorunuz mu önerdi ?

Hepsini ben araştırıp almıştım. Hem kendi kadın doğum doktorum hem tüp bebek doktorum da kullandıklarıma aynen devam etmemi söylemişti.

Benim tüm olay 1 ay içinde oldu iğnelere başladık yumurta toplandı transfer yapıldı ve tuttu çok şükür🙏🏻henüz kontrole gitmedim ama haftaya gitcem. Estrofem kullanmaya devam ediyorum ama fitil olarak. Bir de progestan fitil kullanıyorum. Akşamları da 2 iğnem var prolutex ve oksapar. Bir de ecopirin hap. Of yazarken yoruldum 😃 bakalım ne zaman bırakcam ilaçları 🤷‍♀️

🤦‍♀️😱🤣 ilaç fazlalığı resmen iç iç bitmiyor şuan kaç haftalık hamilesniz 🥰

Back