O süreçler benim için bir yikimdi çok korkmuştum yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer oldu 3 cü gün embriyosu 14 yumurta toplandı 4 tane embriyo oluşmuştu transfer günü 3 tane kaldı cok.kaliteki değildi anlicaginMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizitransferiniz kaç gün sor gerçekleşti ve kaç yumurtanız oldu toplamda ? Ve transfer edilen ?
36 yaşındayım eşim de 37Ah canım inşallah bu sefer tutarolumlu düşün içini ferah tut yaşınız kaçtı ?
Evet değil mi?
Teyzem transfer den sanki 10 15 gün sonra bakmıştıinşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla verir
Medicana Bahçelievler'de düzgün beyde ilk denememız pozitif olmuştu taze transferdi. Aynı merkezde dondurulmuş denedik olmadı şimdi kızıma kardes için bahcecide yeniden başladık transfer bekliyoruz bakalim
İlk tüp bebek denemesinde hamile kaldınızmı ? Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ? Beslenme de nelere dikkat ettiniz ? Kaçıncı gün transfer gerçekleşti ? Doktorunuz ? Hangi hastane ? vs vs merak eden herkese cevap olsun yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
İlk denemede hamile kaldım. Yaşım 38.
7 ay doğal yolla, 2 ay yumurta takibiyle, 1 ay aşılama yöntemiyle olmayınca oyalanmak istemeyip 11.ayda tüp bebek denedik ve tuttu.
Hayatım boyunca genel olarak sağlıklı ve doğal beslenmeye çalıştım. 2 yıl öncesinde sigarayı da bırakmıştım. Bebek istediğimiz o 1 yıllık süreçte düzenli olarak multivitamin, omega 3 ve koenzim q10 kullandım. Transfere 1 ay kala d vitamini değerimi de yükselttim. İlk deneme olduğu için moralim yüksekti. Olmazsa yine deneriz diyordum çünkü beklenenden az sayıda yumurta toplanmıştı.
5 yumurta toplandı. 2si olgundu. 2si de döllendi. Birisi 4.gün sonunda gelişimini durdurdu. Diğeri 6.gün donduruldu.
5cc orta kalite, 6.gün tek embriyo transferi sonrası 7.gün pozitifi gördük.
Merkez Bahçeci Fulya. Doktorum Müstecep Kavrut.
Darısı tüm isteyenlerin başına.
Merhaba benim de ilk denemem tuttu 3. Gün embriyosu ❤
Benim tüm olay 1 ay içinde oldu iğnelere başladık yumurta toplandı transfer yapıldı ve tuttu çok şükürAllah bağışlasın ne güzelyumurtalar toplanan kadar hangi ilaçları kullandınız adet olduğunuzda estrofemi kestiniz mi
Ne kadar güzelAllah isteyen herkese nasip etsin inşAllah Vitamin haplarını doktorunuz mu önerdi ?
Benim tüm olay 1 ay içinde oldu iğnelere başladık yumurta toplandı transfer yapıldı ve tuttu çok şükürhenüz kontrole gitmedim ama haftaya gitcem. Estrofem kullanmaya devam ediyorum ama fitil olarak. Bir de progestan fitil kullanıyorum. Akşamları da 2 iğnem var prolutex ve oksapar. Bir de ecopirin hap. Of yazarken yoruldum bakalım ne zaman bırakcam ilaçları
Hepsini ben araştırıp almıştım. Hem kendi kadın doğum doktorum hem tüp bebek doktorum da kullandıklarıma aynen devam etmemi söylemişti.
Hepsini ben araştırıp almıştım. Hem kendi kadın doğum doktorum hem tüp bebek doktorum da kullandıklarıma aynen devam etmemi söylemişti.
Eczanede var mı hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?