ilk tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlananlar

halgan

Senin elim, benim elin...
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
1.390
1.509
158
38
Merhaba kızlar. Ben ekimde transfer oldum. Sorun her iki tupumunde tikali olmasi yasim 28. 1 kasımda negatif sonuç aldım. 2 adet blast embriyo transfer edildi ama sonuc negatif oldu ne yazık ķi. Dondurulmus embriyom da kalmadı. Ocak ayında tekrar deneyecegimi soyleyince doktorum ofis histereskopi yapalim dedi. Onda da rahim icinde miyom, polip vs bulunamadı. Simdi esimle benim kromozomlarima bakılacak. Benim gibi tedavisi basarisizlikla sonuclanan tedavide siz ne gibi tetkikler yaptirdiniz? Benim gibi iki tane 5. Gün embriyosu transfer edilip gebe kalamayan var mı? Sonrasında kaldınız mi?

merhaba öncelikle geçmiş olsun. benimde haziran ayında transferim yapıldı 3. gün embriyosuyla.. temmuz da sonuç pozitif ancak bir hafta sonra biyolojik düşük oldu. sonrasında doktorum benden hiçbirşey istemedi. benimde tüplerim tıkalı. tedaviden 2 ay önce çikolata kistlerimi aldırdım laporoskopik yöntemle ve ameliyatta anlaşıldı tüplerimin tıkalı olduğu.29 yaşındayım. bizde ocak ayında 2.denememizi yaptırmayı düşünüyoruz ve herşey sil baştan başlıcak çünkü donmuş embriyomuz yok... acaba öncesinde yapılması gereken birşey varmıdırki.

Bilmiyorum ki. Artık cok fazla sey duymaktan yaptirmaktan da bikiyoruz. Insallah ikinci denememizde pozitifi goruruz. Ben de hiatereskopiden sonra bir sey cikmadi. Bilemiyorum neden tutunamadigini bu yuzden. Aklim sa cok karisik. Durumlarimiz da benzer. Allah kolaylik versin ikimize de.

meraba bende 4 kasım da transfrr yaptirdim ama sonuç negatif düşük yaptığımı yada diş gebelik olduğunu düşünüyorum ama değerim çok düşük du sonrada adet oldum zaten ocak yada subat ta tekrar denicex benim de tek kanalı tıkalı laparos ve histreskopi olmuştum onun üzerine 5 asilma 1 tüp bebek oldu ama hic hamile kalamadım

Ben de ocak şubat gibi yeniden deneyeceğim ve cok korkuyorum. Henüz hazır değilim danırım psikolojik olarak.

Selam canm.bendimde ilk denemem malesef kimyasal gebelikle sonuclandi.yazin denemistik.bende de bir suru problem var.tupten sonra ameliyat oldum.miyomlarim alindi.tuplerimde yapisiklik olmus olnlar falan halledildi.onumuzdeki ay kontrole gidicem.ocakta da tup bebege basliycaz insallah.senhangi merkezlerde denemistin??

Ben de ocak şubat gibi yeniden deneyeceğim ve cok korkuyorum. Henüz hazır değilim danırım psikolojik olarak.
nasip se aynı zaman da denicez tekrar kork ma neden korkuyirsun ben şimdi çağırsalar gidicem o kadar şey yaşamama rağmen herşeyin hayırlısı

Mrb cnım aynı doktora gidiyoduk sanırım seninle benimde geçen hafta negatif sonucu aldım ilk denememdi ve iki tüpümdr tıkalı,adetimle beraber gidicem doktora banada aynı araştırmaları mı yapar acaba merak ettim bide ne kadar süre sonra adet oldun?

benim de tüpler tıkalı ve pko var ,opu sonrası ohss riski olduğundan transfer yapılmadı ve 13 embriyom donduruldu,tüp tıkalılığı başarıyı bayağı etkiliyor sanırım,her ne kadar doktorlar tamamen tıkalıysa tüple işimiz yok deseler de umudum pek yok,gerçekten tüpleri tıkalı olanlardaha mı zor hamile kalıyo

Bir gün gecikti canım. Artık düsünmüyorum fazla. Kafam karışık her okuduğum her duyduğum etkiliyor canım. Ocak adetimle yeniden gidecegim.

Canım ben ankara baskentte denedim bir kez. Tupler tikali. Ofis yapildi bir sey cikmadi. Hayirlisi olsun hakkimizda.

Canım ben ankara baskentte denedim bir kez. Tupler tikali. Ofis yapildi bir sey cikmadi. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Ben de orda deniycem canim yaa.umarim hersey yolunda gider.sen memnun kalmismiydin hastaneden.bu arada benim doktorum hulusi hoca.sen yine baskentimi dusunuyosun

Bende şu an 3.kez aynı durumu yaşıyorum 2doğal yolla gebeliğim oldu düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler o yüzden tüp bebeğe karar verdik embriyolara cgh işlemi yaptırdık 1tane sağlıklı geldi transfer edildi kanda maksimum değerle pozitifi görmeme rağmen bebeğim gelişmedi cgh işlemi falan yaptırdığımız için 2tüp bebek parası harcadık işe girip en azından yaza kadar çalışıp biraz para biriktirip tekrar denicez inş bidahaki son olur

Ben de orda deniycem canim yaa.umarim hersey yolunda gider.sen memnun kalmismiydin hastaneden.bu arada benim doktorum hulusi hoca.sen yine baskentimi dusunuyosun
Canım memnun kaldım. Benim doktorum da Göğşrn Bey. Ama yogun ve kalabalik cik. Hulusi Bey cok faha yogun. Ikinci kez orda.deniycem ben de. Insallah bu kez olur.

Canım memnun kaldım. Benim doktorum da Göğşrn Bey. Ama yogun ve kalabalik cik. Hulusi Bey cok faha yogun. Ikinci kez orda.deniycem ben de. Insallah bu kez olur.
Insallah allahim yardimcin olur.ben cok heyecanliyim gercekten bizi neler bekliyo.insallah 2.tup bebek denemesi basarili olanlar diye bi baslik acarsin da oraya da yazmak nasip olur canm.dualarim hepimiz icin:)

Insallah allahim yardimcin olur.ben cok heyecanliyim gercekten bizi neler bekliyo.insallah 2.tup bebek denemesi basarili olanlar diye bi baslik acarsin da oraya da yazmak nasip olur canm.dualarim hepimiz icin:)
Insallah canım insallah. Tek temennim bu. Ocak ayinda basliyorum ikinci tedavime.

nasip se aynı zaman da denicez tekrar kork ma neden korkuyirsun ben şimdi çağırsalar gidicem o kadar şey yaşamama rağmen herşeyin hayırlısı
Canım bugün transferim var. Sen ne alemdesin?

Merhaba gebeligin hayırlı olsun. benim de tupler tıkalı, bugun negatif oldugunu ogrendim tup bebek denememin. sen nasıl bir yol izleyip hamile kaldın?

Merhaba gebeligin hayırlı olsun. benim de tupler tıkalı, bugun negatif oldugunu ogrendim tup bebek denememin. sen nasıl bir yol izleyip hamile kaldın?
Canım ilkinde 5. Gün embriyosudu, bir sorun çıkmayınca doktorum 3. Gün transfer edelim rahim erken olgunlasiyor sanırım dedi. Bir de bu kez neupogenle rahim yıkandi transfer öncesi ve hala da gövekten neupogen kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…