• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlananlar

İlk tüp bebek tedavim negatifle sonuçlandı bugün adetimin 7.günü , normalde 3-4 gün süren dönem hala bitmiş değil. Negatif sonuç sonrası adeti uzayan var mı?

Benimde ilk tedavim negatif sonuçlandı ve adetin normalime gore daha uzun oldu. Dun doktora gittim herşey normal cikti. Adetin uzamasi icinde ilaclarin etkisi ile rahim iç dokusu daha kalinlastiriliyor, bu yüzden kanamanın uzun sürmesi normal dedi.

Çok teşekkürler cevabın için. Normalde kaç gündü ve kaç gün sürdü tedavi sonrası acaba?

Öyle canım ben olmayacağını düsündüm hep. Hiç pozirif olamadım ama Allahım şükürler olsun pozitifi gösterdi bana. Ben en büyük etkinin dua olduğunu düşünüyorum. Belki de benim yolumu bulmam için bir imtihandı bu. Namazımı kılıyorum 2 aydır. Bu da vesile oldu. Lütfen dua et. Kalbini ferah tut.
Ben ilkinde çok umutluyum ama hüsran olunca korkuyorum tekrar yaşamaktan.insallah o pozitife bir daha ki denemeye biz de görürüz.canim ben de namazlarını kiliyorum allah kabul etsin kapaliyiz da zaten ama demekki daha çok dua etmemiz gerekiyor rabbim sesimizi duymayı istiyor .sen de bizim için dua et sen de duamdasin.birbirimiz için günahsız ağız olduğumuzdan daha makbuldür.b arada kalp atışını keseyi ne zaman göreceksin.ikiz mi acaba.ben ikiz çok istiyorum ya

Ben ilkinde çok umutluyum ama hüsran olunca korkuyorum tekrar yaşamaktan.insallah o pozitife bir daha ki denemeye biz de görürüz.canim ben de namazlarını kiliyorum allah kabul etsin kapaliyiz da zaten ama demekki daha çok dua etmemiz gerekiyor rabbim sesimizi duymayı istiyor .sen de bizim için dua et sen de duamdasin.birbirimiz için günahsız ağız olduğumuzdan daha makbuldür.b arada kalp atışını keseyi ne zaman göreceksin.ikiz mi acaba.ben ikiz çok istiyorum ya
Yok canım değil :) Keseyi gördüm, kalp atışını da cumartesi Ankaraya tüp bebek druma gidecektim. Dun kalp çarpıntım olunca acil kadın doğuma gittik, dr ultrasonla bakınca bebeğinin kalp atışı görünüyor dedi. Neye niyet neye kısmet :) Mutluluktan ağladım. 6+2 dedi bebeģim için de. Sen de benim dualarımdasın. Ikinci için aklına takılan her şeyi sor ve her testi yaptır canım. Soru işaretin kalmasın.

Ben de ağustos ayında yaptırdım.rahimde perde vardı onu aldılar.ultrasonla vajinal muayenede perdeyi gördü dr. Onu almak için yapmıştı.Sen nerde yaptırdım sana da 2 embriyo mu transfer edildi.kac tane dondurulmusum varbenim de var dondurulmuş ama yaza bırakmayı düşünmüyorum.
canım Ben kayseri acıbademde yaptırdım evet 2 tane embriyo transfer edildi fakat tutmadı.3 tane dondurulmuşum var.ben negatif sonucu çarşamba günü aldım dün adetim başladı.nisan gibi histeroskopiyi yaptırıp okullar kapanıncada dondurulmuşları deniycez

Ben de öyle düşünüyordum. Testten bir gün once kahverengi lekelenmem oldu. Adetim de öyle olur. Sabaha kadar uyumadım. Döndüm durdum. Sabah test pozitif çıktı. Inanılmaz bir duygu. Allahım sana da yaşatacak yeter ki dua et. Dua her şeyden önemli canım.
Evet Canım duanın gücüne inancım sonsuz.benim bi arkadaşımın bebeği olmuyordu bu ay sürekli dua etmiş annesi ablaları yasin okumuşlar doktor çok zor aşılama bile olmaz demiş ama dün kan testi yaptırdı pozitif çıktı.Bu bir mucize.

Evet Canım duanın gücüne inancım sonsuz.benim bi arkadaşımın bebeği olmuyordu bu ay sürekli dua etmiş annesi ablaları yasin okumuşlar doktor çok zor aşılama bile olmaz demiş ama dün kan testi yaptırdı pozitif çıktı.Bu bir mucize.
Inşallah sen de mucizeni kucağına alırsın canım benim.

canım Ben kayseri acıbademde yaptırdım evet 2 tane embriyo transfer edildi fakat tutmadı.3 tane dondurulmuşum var.ben negatif sonucu çarşamba günü aldım dün adetim başladı.nisan gibi histeroskopiyi yaptırıp okullar kapanıncada dondurulmuşları deniycez
Benim de senden 1 hafta önce çarşamba negatife aldım cuma olmuştu adetim

arkadaslar okullar kapanmadan tedaviye başlayacakmısınız

Back