• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlananlar

Canım ilkinde 5. Gün embriyosudu, bir sorun çıkmayınca doktorum 3. Gün transfer edelim rahim erken olgunlasiyor sanırım dedi. Bir de bu kez neupogenle rahim yıkandi transfer öncesi ve hala da gövekten neupogen kullanıyorum.
Tuplerini aldirdin mi islemler oncesi?

tesekkurler canim cevabin icin

Benim de tuplerin tıkalı ikiside.29 yaşındayım laparoskopi histereskopi oldum açılmadı.ocak da başladım tedaviye geçen hafta negatif sonuç aldım.çok üzgünüm çok.ben de nedenini sordugumda tuplerin şu toplamismi diye Bakalım dedi kontrol hsg çekilecek.keşke tedaviden önce yapsalardi .benimki 3.gün embriyosuydu adana başkent hast. Yaptırdım.dondurulmuslarla var 4 tane onları denicez insallah.

Merhaba kızlar. Ben ekimde transfer oldum. Sorun her iki tupumunde tikali olmasi yasim 28. 1 kasımda negatif sonuç aldım. 2 adet blast embriyo transfer edildi ama sonuc negatif oldu ne yazık ķi. Dondurulmus embriyom da kalmadı. Ocak ayında tekrar deneyecegimi soyleyince doktorum ofis histereskopi yapalim dedi. Onda da rahim icinde miyom, polip vs bulunamadı. Simdi esimle benim kromozomlarima bakılacak. Benim gibi tedavisi basarisizlikla sonuclanan tedavide siz ne gibi tetkikler yaptirdiniz? Benim gibi iki tane 5. Gün embriyosu transfer edilip gebe kalamayan var mı? Sonrasında kaldınız mi?

halgan ilk 2 denemede tek embriyo transfer oluyor yaş35 aldıysa bildiğim.sana nasıl 2 embriyo transfer yaptılar .ben istedim yapamayız yasal değil dediler ondan soruyorum.bir de ikimiz de başkentte yaptirmisiz .

Bu arada şimdiki tutmuş galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benim de tüplerim tıkalı ikiside laparoskopide açılmadı.ilk denemeli yaptım geçen hafta negatif sonuç çok üzgünüm çok
.3. Gün embriyosuydu tek transfer.4 tane dondurulmuş var bir daha olursa onları düşünüyoruz.sen kac ay arayla yaptın.zaten suan psikolojim çok kötü.tutmayinca doktora sordum kontrol hsgg çekelim dedi.keşke tedaviden önce yapsalardi.tüpler sıvı toplamış olabilir diye.senin şimdi tek mi transfer tutan bebeis.bana yapmadılar ısrar ettim ama.

Benim de tüplerim tıkalı ikiside laparoskopide açılmadı.ilk denemeli yaptım geçen hafta negatif sonuç çok üzgünüm çok
.3. Gün embriyosuydu tek transfer.4 tane dondurulmuş var bir daha olursa onları düşünüyoruz.sen kac ay arayla yaptın.zaten suan psikolojim çok kötü.tutmayinca doktora sordum kontrol hsgg çekelim dedi.keşke tedaviden önce yapsalardi.tüpler sıvı toplamış olabilir diye.senin şimdi tek mi transfer tutan bebeis.bana yapmadılar ısrar ettim ama.
Canım bana ofis histereskopi yapıldı. Bir şey çıkmadı. Öncekinde zaten hsg çekilmişti. 2 embriyo transfer edildi, biri tuttu. Inşallah her şey güzel devam eder. Kasım ayında negatif aldım. Dondurulmuşum da yoktu, tekrar başladım o sürece 10 ocakta.

Bilmem nasıl oluyor ama bana ikisinde de iki embriyo transferi edildi. Tek de degilim benimle birlikte birkaç kişi de aynıydı. Ve birćok merkez de yapıyor bunu. Bilemiyorum tabi.

Bilmem nasıl oluyor ama bana ikisinde de iki embriyo transferi edildi. Tek de degilim benimle birlikte birkaç kişi de aynıydı. Ve birćok merkez de yapıyor bunu. Bilemiyorum tabi.
Sonuçta orasida. Başkent burası da sadece iller fark li kurallar aynı olmali.sanki fiyatlarda da fark var biz raporlu 600 tl ilaçlara verdik.op u ya 600tl transfere 2200tl ayrıca ilk muayene vermiştik.bu de arada bu kez 200tl yatırdık.keşke sonuç pozitif olsaydı hiç önemli değildi ama:KK61:ben de öğretmenim bu arada ekindeki denemede rapor mu almıştım .ben şimdi kararsızım agustostan önce mayıs nisan gibi dondurulmuslari denesem mi diye düşünüyorum.1aylık heyet raporu ayarlayıp.hastane hiç bir şey için Rapor da vermiyor zaten.olmazsa yazın ankara başkentte denerim ama kalacak yer falan sıkıntı .4 tane dondurulmusum var .

Seninle problemimiz de aynı galiba tüplerin tıkalı olması .

Sonuçta orasida. Başkent burası da sadece iller fark li kurallar aynı olmali.sanki fiyatlarda da fark var biz raporlu 600 tl ilaçlara verdik.op u ya 600tl transfere 2200tl ayrıca ilk muayene vermiştik.bu de arada bu kez 200tl yatırdık.keşke sonuç pozitif olsaydı hiç önemli değildi ama:KK61:ben de öğretmenim bu arada ekindeki denemede rapor mu almıştım .ben şimdi kararsızım agustostan önce mayıs nisan gibi dondurulmuslari denesem mi diye düşünüyorum.1aylık heyet raporu ayarlayıp.hastane hiç bir şey için Rapor da vermiyor zaten.olmazsa yazın ankara başkentte denerim ama kalacak yer falan sıkıntı .4 tane dondurulmusum var .
Ben ilaçlara 300 ödedim ama sonra ekstra bir ilaç daha aldım 3 tüp o 200 lira tek tüpü onu herkese vermiyorlar neupogen. Raporu da kolay veriyorlar. Opuya ayrı ücret vermedim. Transferle 2000 lira. Muayeneye verdim 125 lira 15 gün dolmadıği icın 65i de vermedim. Demek ki farklı orası burdan.

Ben ekimde 3 hafta rapor aldım. Şımdi 4 artı dört 8 gün iki hafta ile bitirdim. Cok şukür pozitif ama kalp atışını duymadan korkuyorum hala.

Canım ilkinde 5. Gün embriyosudu, bir sorun çıkmayınca doktorum 3. Gün transfer edelim rahim erken olgunlasiyor sanırım dedi. Bir de bu kez neupogenle rahim yıkandi transfer öncesi ve hala da gövekten neupogen kullanıyorum.

Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle ve sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Sana bir şey sorucam neupogenle rahim yıkandı yazmışsın. Bu uygulama nedir ben baktım pek bir şey öğrenemedim. Benim ilk transferim 5 gün embriyosu olmasına rağmen tutunmadı. İlaç kesilir kesilmez adet başladı. Yarın doktor muhayanemiz var. Dondurulmuş embriyolarım var. Tedavi öncesinde yapılacak herşeyi araştırıyorum. ayrıca ofis histeroskopiden sonra tüp bebek tedavisinde ne kadar ara vermen gerekti? Narkoz ilemi yapıldı?

Canım hamileliğin hayırlı olsun öncelikle ve sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Sana bir şey sorucam neupogenle rahim yıkandı yazmışsın. Bu uygulama nedir ben baktım pek bir şey öğrenemedim. Benim ilk transferim 5 gün embriyosu olmasına rağmen tutunmadı. İlaç kesilir kesilmez adet başladı. Yarın doktor muhayanemiz var. Dondurulmuş embriyolarım var. Tedavi öncesinde yapılacak herşeyi araştırıyorum. ayrıca ofis histeroskopiden sonra tüp bebek tedavisinde ne kadar ara vermen gerekti? Narkoz ilemi yapıldı?
Benim ofis narkozsuz yapıldı. Zaten icerde polip miyom varsa operasyon esnasinda narkoz yapılıyor. Neupgeni de rahim içerisine fiskırttılar. Sonrasinda bir 15 dakika yattım. Transferden 3 gün evveldi. Sonrasında da düsük dozlarda bir şırıngayı 10 gün kullandım. Bir on gün daha kullanacağım. Benim rahmim erken olgunlastigi icin 3. Gün transferi yaptı doktorum. O da başarılı oldu. Yanı şimdilik pozitif inşallah kalp atışını da duyarız.

Benim ofis narkozsuz yapıldı. Zaten icerde polip miyom varsa operasyon esnasinda narkoz yapılıyor. Neupgeni de rahim içerisine fiskırttılar. Sonrasinda bir 15 dakika yattım. Transferden 3 gün evveldi. Sonrasında da düsük dozlarda bir şırıngayı 10 gün kullandım. Bir on gün daha kullanacağım. Benim rahmim erken olgunlastigi icin 3. Gün transferi yaptı doktorum. O da başarılı oldu. Yanı şimdilik pozitif inşallah kalp atışını da duyarız.

Cevapladığın için çok teşekkür ederim. İnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın, en önemlisi sağlıkla sıhatle kucağına alırsın.

Halgan insallah rabbim kalp atışını duymayı kucağına almayı sağlıklı hayırlı evlat nasip eyler.aynı duyguları bizlere de nasip eder.bilgilerin için çok teşekkür ederim.burda de. Rapor bile vermiyo çalışabilirim diyor raporluk bir durum yok diye.hele de bekleme surecindeyken hiç vermiyolar.sırf bu yüzden yaz tatilini beklemek zorunda kalıyorum.sen ankarada nerde kaldınız bu süreçte

Halgan insallah rabbim kalp atışını duymayı kucağına almayı sağlıklı hayırlı evlat nasip eyler.aynı duyguları bizlere de nasip eder.bilgilerin için çok teşekkür ederim.burda de. Rapor bile vermiyo çalışabilirim diyor raporluk bir durum yok diye.hele de bekleme surecindeyken hiç vermiyolar.sırf bu yüzden yaz tatilini beklemek zorunda kalıyorum.sen ankarada nerde kaldınız bu süreçte
Canım benim doktorum harika bir insan. Göğşen Bey. Istediğin her zaman rapor veriyor. Ben 10 gün yumurta geliştirme boyunca kaldım. Sonrasında zaten gidebilirsin transfere kadar. 3 ya da 5. Gune dek. Cunku hastaneye gitmene gerwk kalmıyor. 5 güne kadar seyehat etme dedi yol uzun olunca ama 65-70 kmye kadar ilk gün bile gidebiliyorsun. Inşallah her şey güzel olur senin için ama Ankarada denersen bence kalma masrafınla birlikte ancak ordaki kadar olur fiyat. Baya pahalıymış çünkü. Hem embriyoda iki tane transfer olur hem de drlar çok iyi gerçekten.

Toplamda kalacağın 15-17 gün arası yumurtalarına göre.

Back