ilk tüp bebek denemesi başarısız olan arkadaşlar 2. için birbirimize destek olalım

Ben aranıza yenikatıldım.ben 3 yıllık evliyim.1.5 yıldır tedavi görüyorum.2 aşılama 1 tüp bebek ama sonuç yok.1 ay sonra dondurulmuşlarla deniyeceğiz.şimdi incir kurunu deniyorum.herkes rahat olmamı istiyor ama ben yapamıyorum.ben tedavi görürken yakın arkadaşlarım hamileydi,şimdi doğurdular ve bebekleri büyüyor.ben ise kendimi garip hissediyorum.eşimin ailesinin cahilliği cabası.allah hepimize sabır versin...sadece istediğimiz bi evlet sevgisi.

canım merhaba bende 3 yıllık evliyim nerdeyse evlendigim günden beri deniyoruz yok allahtan korunmamaışısz başta bende çok stre yaptım ama şimdi hayır yaradan nasip ederse olur yemin sana eşim bir hastalandı alladım saglık ver önce dedim
sorun ne canım bizdeki hem erkek hem kaDIN infertiletisi rezer azlıgı var eşimdede hareket az bir aşılama bir tüp bebek negatif mayısta tekrar başlıyorum tüp bebege eger gelmek aramnıza katılmak istresen erkek infertiletisi bölümünde beni bul sürekli orayım çok güzel dostlugumuz var gel beklerim rahatlarsın sadece bebek sorunu degl ailevi sorunlarıda orda konuşuyoruz özelime yazabilirsin çünkü seni bulama belki

canım saol yazdığın için.bizimki sabepsiz.kanallarda tıkanıklık varsa diye laparoskopi bile oldum.yomurta rezervim iyi.tüp bebekte 25 tane yumurta toplandı .14 tane döllendi.5 tane birinci kalitedeydi.ikisi transfer oldu,3 ü donduruldu.1 ay sonra transfer olacak allahın iznıyle.sanırım artıksinirlerim çok yıprandı.yaşamayn bilemez. herkes kafasına göre konuşuyo.görünürde sorunumuz yok diye arkadaşlarım acele ettiğimi düşünüyor.oysa okadar çok şey yaşadım kı.sürekli doktor kontrolundeyim.kendi kafama göre hareket etmiyorum.eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü bilmiyor benimkiler biliyor ve tam destek veriyorlar maddi manevi.allah onlardan binlerce kez razı olsun.işte böyle .çok sıkkın canım o yüzden çok yazdım kusura bakma.

canım cookk sevindim.böyle seyleri duyunca moral buluyorum.tedaviylemı oldu normal yollamı.bizlerede dua et.

senden epeydir ses çıkmayınca anlamıştım olmadığını napalım kader... bakalım inşallah bu sefer yüzümüz güler.. sen eskişehrideydim değil mi?

öyle ben de hissediyorum birgün mutlaka olacak ama beklemek zor tabi.. Allah sabır ve umut versin, tabi bir de deneyecek güç ve para..

AMİN CANIM
slm ayşe güzel dua etmişin evet umutlarımız tükenmesin inşalah ve paramızz :)bu bekleyişin sonundada evlatlarımıza kavuşmamız dileğimlee

meraba arkadaşlar bende 1. denemede başarısız oldum ve cok kötü oldum amaa cabuk atlattım simdi temmuzu bekliyorum dondurdugumuz embryoları deniyeceğiz bu seferrr ama korkuyorum gene negatif olursa diyeee

arkadaşlar merhaba;benimde ilk denemem başarısızdı,benimde yumurta kalitesiyle problemim var,şimdi ikinci tedavim için ege ünüversitesinden dosyamı açtırdım,muayene günümü bekliyorum,tedavim başlayacak

canım çok sevindim demekki olumsuzluk birazda stresten oluyo benimde ilk denememdi ilk tüp bebeği yaptırdığımda çok heveslendim ama sonuç kocaman bi negatif bende yeni öğrendim daha bir hafta oldu toparlanmaya çalışıyorum inşallah rabbim senin gibi banada beklemediğim bi anda mucizesini gönderir inan buna çok ihtiyacım var çünkü biliyosun bu işler hep paraya bakıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

canım mrb durumuna üzüldüm allah sabır versinböyle bir süreçte insan sadece kocasından ilgi ve şevkat bekliyor allah sanada bizlerede tez vakitte evlat versin canım nediyceğimi inan bilemiyom eşinde sorun bile olsa herşey allahın izniyle çözülür bukadar evlat istememesi ve senin bukadar istemene rağmen çok zor durumun içerisindesin allah yardımcın olsun

canım mrb durumuna üzüldüm allah sabır versinböyle bir süreçte insan sadece kocasından ilgi ve şevkat bekliyor allah sanada bizlerede tez vakitte evlat versin canım nediyceğimi inan bilemiyom eşinde sorun bile olsa herşey allahın izniyle çözülür bukadar evlat istememesi ve senin bukadar istemene rağmen çok zor durumun içerisindesin allah yardımcın olsun

merhaba nesrin_1976;
ilk denemenin negatif olmasına inan çok üzüldüm ama bir anönce toparlanmaya çalış biliosun ki psikoloji çok önemli rabbim inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerimizi alırız birbirimizden. ikinciyi ne zman düşünüorsunuz beklemek çok zor ama cefa çekilmeden sefa sürülmüo bende bi an önce zamanın geçmesini bekliorum çok zoooorr allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canım çok teşekür ederim kendimi toparlar toparlamaz tekrarlamak istiyorum ama bi taraftanda çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye offf gerçekten çok zor yanlız kendi kendime karar aldım bu sefer kimsenin haberinin olmasını istemiyorumbi taraftanda olmayınca herkese açıklama yapmak zorunda kaldım bu da beni çok yıprattı allah kimselri evlat hasretiyle sınamasın

merhabalar, 17.03.2011 tarihinde başlamış olduğumuz tedavi sonucunda 12.04.2011 tarihinde negatif sonuç aldık. çok güvenmiştik, inanmış birsürü planlar yapmıştık. ancak moralim bozulmadı. çünkü hayat sınavında karşılaştığımız sorulardan biri bu. sabırla beklemek ve inancı kaybetmemek gerekir diye düşünüyorum.

doktorumuz bizden sadece ilerde pişman olmayalım keşke yaptırsakdık demeyelim diye testler istedi. aslında gerekli değil ama kafamızı kurcalamasın diye yaptırabilirsiniz isterseniz dedi. biz yaptırmayı düşünüyoruz.

aklıma sadece şu takıldı. ikinci denemede başarı oranı daha artıyormuş, ancak çok ara vermemek gerekiyormuş. böyle bir yazı okumuştum. doktorumun önerisi 2 ay sonra deneyelimdi. bizim düşüncemiz de Haziran ayı. ayrıca merkezimizi değiştirmeyi düşünmüyoruz. bu bizim için bir artıdır heralde.

cnm öncelikle geçmiş olsun daha negatif sonucu çok yeni almışsın.2.denemeden önce bütün tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim.En azından bi sıkıntı varsa baştan öğrenmiş olursun.2.deneme için biraz da fazla şans vermelerinin nedeni de zaten bu tahlillerin sonuçlarından kaynaklanıyor.Bekleme süresi kişiden kişiye değişiyor mesela benim ilk denememden bu yana 6 ay geçti ben yeni toparlanıyorum.İnşallah bebişler bizi çok fazla bekletmezler Allah yardımcın olsun

benim hiç bir şey canımı sıkmıyorda, etraftaki lüzumsuz insanların gözlerinin karnımda olması, kaş göz işaretleri ile karnımı göstererek sırıtmaları sıkıyor. kendilerine görev edinmiş insanlar. sanki çocuk olsa gelip onlar bakacak.

inşallah beklemeyiz. Allah sizin de yardımcınız olsun.

cnm çok ii anlıyorum seni.Ben de tedavi süreci ve sonrasında kilo alınca herkes hamile misin diye soruyor boğasım geliyor bazen Bir de sorun kimde diye sorma cesaretini gösteren lüzumsuzlar var
Rabbim kimsenin diline düşürmez inşallah.Takma çok kafana çünkü kendimizi üzmekten başka hiçbir işe yaramıyor

bak doğru diyosun. sorun kimde ne demekse. biz evliyiz. birinde sorun var ise bu artık ortaktır. onun ya da benim, önemli olan çözüm yollarını araştırmak ve ona göre yaşamayı öğrenmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…