Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun RABBİM tez zamanda umudunakavuştursun.
hikayeni okurken bişey dikkatimi çekti kan pıhtılaşmasını nasıl farkettin?
bi belirtisi varmı?
bide normal yaşamda kişiye problem oluşturan bi hastalıkmı?
bu testi tekrarlayan düşükler olmadığı sürece sigorta karşılamıyor ve maliyetli testlermiş doğrumu?
çok soru sordum sanırım kusura bakma ben 12 haftalık bebeğimi 10 haftada gelişimini durdurup kalbi durduğu için kaybettim anemi boyutunda kansızlık sorunum var bendede kan pıhtılaşması olabiliceğinden şüpeleniyorum bukadar soru sormamın nedenide bu sebeple ikinci kez aynı sıkıntıları yaşamamak adına burdaki tecrübelerden faydalanıp önlemimi almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim.
Hosgeldin careful. senin hikayeni okurken aklima, daha once bir arkadasimin durumu geldi. eger iyi bir merkez te tedavini yaptirirsan, inan bana sansin bizimkinden fazla cunku nedeni biliniyor ona gore tedavini yaparlar.Senin durumunda olan arkadasimin 8 aylik bir oglu var sekermi seker.
ayrica kafana benimki niye yok sorusunu takip insanlardan kacma, o sekilde pisgolojin bozulur, ve buda bebek sahibi olmani zorlastirmaktan baska bir ise yaramaz.umarim beni ukala bulmassin sadece bir abla tavsiyesi yazdiklarim. Morelini yuksek tut yasin cok genc.
Ugraslarimizin karsiligini Allahim bir gun bize gonderecek...
iyi geceler kızlar,beni de aranıza alır mısınız? Hikayemi kısaca anlatayım.27 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimle hiç korunmamamıza rağmen hiç gebe kalamadım.1 yıldır tedavi sürecindeyim.Eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de kan pıhtılaşması.6 ay önce ilk tüp bebek denememizi yaptırdık,sonuç malesef negatif.sonra yeniden tahliller,testler,histeresopi vs.Şimdi galiba yaza kadar beklemedeyim.Ama inanın geceleri ağlamadan yatağa girmediğim bir gece yok.Arkadaşlarımın çoğu ya hamile yada küçük bebekleri var.Artık kimseyle görüşmek bile istemiyorum; herkes bebeğiden bahsedip onunla ilgilenirken ben tabiri caizse sap gibi sağa sola bakınıyorumDamdan düşeni damdan düşen anlar hesabı kadınlar kulübüne takıldıkça yalnız olmadığımı hissediyorum.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
bende ilk denememde malesef negatif soncu alıp ikincisinde yüzü gülenledenim çok şükür 4 aylık hamileyim.ikinci tedavimde hiç umudum yoktu ilki tutmadı diye çok korkuyodum idrarda gördüm ikinci çizgiyiinanamadım allah herkese tatttırsın inşallh..zaten duymuştum genelde ikinciler tutuyomuş
slm arkadaşlar bende sizlerle aynı duyguyu yaşıyorum herkesden soyutladım kendimi ama bizde bigün anne olucaz
inşallah canım yaa biz ikinci denemeye başlıcaz herhalde ama daha kararsızım tekrar üzüntü yasamak istemiyorum
iyi geceler kızlar,beni de aranıza alır mısınız? Hikayemi kısaca anlatayım.27 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Eşimle hiç korunmamamıza rağmen hiç gebe kalamadım.1 yıldır tedavi sürecindeyim.Eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ben de kan pıhtılaşması.6 ay önce ilk tüp bebek denememizi yaptırdık,sonuç malesef negatif.sonra yeniden tahliller,testler,histeresopi vs.Şimdi galiba yaza kadar beklemedeyim.Ama inanın geceleri ağlamadan yatağa girmediğim bir gece yok.Arkadaşlarımın çoğu ya hamile yada küçük bebekleri var.Artık kimseyle görüşmek bile istemiyorum; herkes bebeğiden bahsedip onunla ilgilenirken ben tabiri caizse sap gibi sağa sola bakınıyorumDamdan düşeni damdan düşen anlar hesabı kadınlar kulübüne takıldıkça yalnız olmadığımı hissediyorum.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Senin adina cok sevindim...
umarim bizde 2. denememizde Hayirlisiyla kavusuruz kuzularimiza
canım daha dur 2 yıllık evlisin hemen umutsuzluğa kapılma yaşında genç seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşıyoruz ben 8 yıldan sonra 2 tüp bebek denememde hamile kaldım bizdede erkek sorunu vardı.pıhtılaşmayıda kafana takma hergün koldan yapılan iğnelerle sorunsuz bi şekilde alırsın bebeiğini kucağına.
merhaba careful;
seni o kadar iyi anlıyorum ki kimseyle görüşmek istememen konusunda bende aynı senin gibiydim hala da öleyim ama eskisi gibi değil ben 4 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkesin evladı oldu hatta görümcem bile 2.yi yaptı düşün artık nasıl bi sıkıntı çektiğimi ama benim çocuğum olmuo die elalemde çocuk yapmıyacak değiller ya die düşüne düşüne kendi içime ferahlık verdim vermek zorundaydım yoksa ben çocuuma kavuşmadan kafayı yiyecektim. kendimi üzmmek için elimden geleni yapıorum başkaları çocuktan konuşuorsa neler yedirdiğini nasıl huysuzluklarını vs. ben dinlememeye orada durmamaya özen gösteriorum yada bigün benimde başıma gelicek die bi iki tüyo almaya çalışıorum rabbim büyük biliorumki bizide birgün kavuşturacak bebeklerimize sadece zaman. verdiyse allahım bu derdi birgün mutlaka dermanınıda verecektir. allahım bütün evlat hasreti çekenlere vuslatlarını nasip etsin en kısa zamanda inşallah...
herkese merhaba...
benimde ilk denemem başarısız oldu. mutsuzluğumu anlatmama gerek yok çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu konuda. bizde ara verdik. ara verme kısmında da hiç düşünmedik bebeği. gezdim tozdum temizlik yaptım deli gibi. sonra saydık günüm geçmiş. doktoru aradım tahlil yap dedi. yaptım tek çizgi. aradım kan tahlili dedi. ağlaya sızlaya gittim boşuna yolluyo beni herkes tahlil yaptırıp duruyorum diye dalga geçiyodur benimle diye söylene söylene gittim. yaptırdım sonucu aldım veeeee sonuç bebişim gelmiş haberim olmadan... okadar dikkat ettim tedavi gördüm tüp bebeğim bile tutmadı hayır dedim doğru değil. ama doğru çıktı. yani kızlar bu ara verme dönemini iyi kullanın. stresten uzak kalın. ben nasıl olsa olmayacak dedim öyle yaşadım alttarafı 1 ay. kendinize ve sevgilieşlerinize acıyın biraz. ağlamayın sıkılmayın onlarıda üzmeyin. allah hayırlı zamanda hayırlısını versin diye dua edin. dualarımda sizlerle inanın bana... hepinizi teker teker öpüyorum. allahım herkesin gönlüne göre versin. yakın zamanda evlatlarınıza kavuştursun inşallah..
ii geceler,senin adına çok sevindim.Bizim için de dua etmeyi unutma.İnşallah sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
gkcslm cim ..yazını okuyunca benim bu dönemde yaşadıklarımı seninle ve diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim..umarım sıkılmazsınız..gkcslm çok saol cvbın için:80: Hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı duyguları paylaşıyoruz işte...Hele etrafımızdakiler biraz düşüncesiz ve patavatsız olunca inan hiç çekilmiyor.Ayaklarını sıcak tut çocuğun olmaz diyen mi, kocanın mı yoksa senin mi çocuğun olmuyor mu diye soran mı,çocuk büyütmek çok zor 4-5 yıl düşünme diyen mi....offfff ne ararsan var.Ben çocuk sahibi olamadığımızdan hiç kimseye bahsetmediğim halde.Cnm siz ikinciyi ne zaman düşünüyorsunuz? Çok özel değilse sıkıntınız ne?(Ben de şikayet ettiğim arkadaşlarım gibi sorayım)İnşallah bebişler bizi çok bekletmezler:18: Anneleri dört gözle onların yolunu gözlüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?