Merhaba. 41 yaşındayım. İki yıllık evliyim. İlk tüp bebek denememiz olumsuz sonuçlandı. Sonucun hemen ardından, normal adet günümde 6 nisanda adet oldum. Doktorumla tekrar yumurta toplama kararı aldık. 26 nisanda lucrin vuruldum. Ve regli beklemeye başladım. Ama olmadı. Döndüm 27 gün en geç 3 nisanda olmalıydım. Reglim düzenlidir. Çok gecikince 12 nisanda doktora gittim. Genital ultrasonda kese görüldü. Kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim. Ama dedi ki doktor kese sol yumurtalığa çok yakın dış gebelik riski var. Rahime inebilir de bekleyelim dedi. 9 nisandan beri adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Bu sabah ilk sancı günü gibi sancı biraz arttı. Benzer durum yaşayan var mı acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Adet olacak gibi sancı 2 hamileliğimde de yaşadım. Ha bu gün ha yarın olucam diye beklerken olmamıştım sonra testte hamile olduğumu öğrenmiştim. Bu sancı ilk zamanlar çok normal. İnşAllah dış gebelik değildir Rabbim gönlünüze göre versin
Adet olacak gibi sancı 2 hamileliğimde de yaşadım. Ha bu gün ha yarın olucam diye beklerken olmamıştım sonra testte hamile olduğumu öğrenmiştim. Bu sancı ilk zamanlar çok normal. İnşAllah dış gebelik değildir Rabbim gönlünüze göre versin