- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.677
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
İnşallah o yumurta çok güzel bir bebişe dönüşürYa benim 1 yumurtam var onu toplucaz oda boş yada kalitesiz çıkabilir. Yüzdeye vurunca yarı-yarıya döllenme ihtimali var gibi. dua edim şu köşede
Transfer gününü sayarsak 5. Günüm iki embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosuTransferin kaçıncı günündesiniz
Bana onlar yaptı transfer bittikten 30 dk sonraBende ovitrelle yaptım hatta 3 te 1 ini yap dediler ben unuttum tamamını yaptım şaka gibi ..
Amin inşallah. Önce eşim tesa olacak sonra ben opu olcam bakalım nasıl olacak inşallah güzel sonuçlar olur.İnşallah o yumurta çok güzel bir bebişe dönüşür
Doktorun nasıl dediyse öyle uygula canım ben diyorum ya kişiye göre değisiyor olabilir herkesin doktoru kişiye özel tedavisi var belki sana boyle iyi gelicektir sonucta doktordan daha iyi bilmiyoruz ama doktorum bana bu sekil onermistiBana pes peşe dediler ama bidakine bende öyle denerim
Canimmm rabbim ol derse tek yumurtadan ikiz nasib eder sen içini ferah tut inşallah güzel sonuçların olurYa benim 1 yumurtam var onu toplucaz oda boş yada kalitesiz çıkabilir. Yüzdeye vurunca yarı-yarıya döllenme ihtimali var gibi. dua edim şu köşede
Yaaaa hahahaha deneyimlenmiş oldun hadi hayırlısı bakalım. Benim de yarın yumurta toplanacakEvet canim destek amacliymis şaşırdım bende . Hattaaa transferden birgün önce ve transfer sabahı jeligra bir şase yarısını icirdiler . Jeligra erkekler için sertlesmeyi sağlayan bir jelbu arada şunuda söylemeden edemiycem jeeligranin tadı çilekli puding gibi hahahah aşırı güzel bı paket daha yiyesim geldi sordum ve içindeki bir madde transferi kolaylastiriyormus
Ay canım hadi inşallah çoğu dollenir ve güzel sağlıklı bebekler getirir sanaYaaaa hahahaha deneyimlenmiş oldun hadi hayırlısı bakalım. Benim de yarın yumurta toplanacak
Allah yeter ki ol desin önemli olan bir yumurta ve sperm değil mi?? Dua et bol bolYa benim 1 yumurtam var onu toplucaz oda boş yada kalitesiz çıkabilir. Yüzdeye vurunca yarı-yarıya döllenme ihtimali var gibi. dua edim şu köşede
İki embriyo olmasını sen mi istedin pekiTransfer gününü sayarsak 5. Günüm iki embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu
Ne zaman opu olacaksın canımAmin inşallah. Önce eşim tesa olacak sonra ben opu olcam bakalım nasıl olacak inşallah güzel sonuçlar olur.
Amin aminnn inşallah kuzummAy canım hadi inşallah çoğu dollenir ve güzel sağlıklı bebekler getirir sana
Bi arkadaşıma da aynısını söylediler 1 yumurta olmuş sadece hatta doktor Aşılama yapalım dedi arkadaşım ben bu kadar ilaç kullandım şansımı denemek istiyorum dedi ve o bir yumurta embriyo oldu tuttu şu an 30 haftalık hamile ve devlette tüp bebek yaptırdı mucizeler seninle olsun rabbim kolaylaştırsın inşallahYa benim 1 yumurtam var onu toplucaz oda boş yada kalitesiz çıkabilir. Yüzdeye vurunca yarı-yarıya döllenme ihtimali var gibi. dua edim şu köşede
Ne güzel Umut verici bir mesajBi arkadaşıma da aynısını söylediler 1 yumurta olmuş sadece hatta doktor Aşılama yapalım dedi arkadaşım ben bu kadar ilaç kullandım şansımı denemek istiyorum dedi ve o bir yumurta embriyo oldu tuttu şu an 30 haftalık hamile ve devlette tüp bebek yaptırdı mucizeler seninle olsun rabbim kolaylaştırsın inşallah
Benim mesajlarıma da bakarsanız görürsünüz benimki de bir mucize bebek çok şükür rabbim iptal olan tüp bebek tedavisinde kendiliğinden hamile kaldımNe güzel Umut verici bir mesajyeter mi inanalım
Hadi hayirlisi. Guzel haberlerle dön. Hepsi dolu çiksin, hepsi dollensin InsaAllah. Dualarimiz seninle. Benim de eşim şimdiden heyecanli. Beni de heyecanlandiriyorYaaaa hahahaha deneyimlenmiş oldun hadi hayırlısı bakalım. Benim de yarın yumurta toplanacak
Yaşım 35 ondan dolayı olabilir 2 tane olsun diye talepte bulunmadım.İki embriyo olmasını sen mi istedin peki
Ben özellikle çift embriyo isteyeceğim inşallah doktorun itiraz etmezYaşım 35 ondan dolayı olabilir 2 tane olsun diye talepte bulunmadım.
12 tane yumurta toplandi 10 tanesi dollendi 7 tanesi 5. Güne ulaştı 5 tanesi donduruldu 2 tanesi transfer edildi inşallah hepinizin güzel saglikli yumurtalarının toplanır vedollenirYaşım 35 ondan dolayı olabilir 2 tane olsun diye talepte bulunmadım.