- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Canım benim ilk yaptığım test kağıt testti ve son kullanma tarihine 2 gün vardı. Bu test ise erken gebelik testi normal kaset test değil. Ben emin olmak için bunu aldırdım çıkmasaydı fitili bırakıp adet olmayı bekleyecektim çünkü çok ağrım vardı. Ama ikinci çizgi hemen belirince şok oldum ve hala inanamıyorumAmin Amin. Ya bi de birsey sorucam. Burda bir arkadašda da ksetde çoook silik çikmişdi ama bu testde baya çift çizgi. Bu daha hassas. Senin kaset testlerinde oncekilerde hiç mi çizgi yoktu? Yani beybeyazmiydi? Yani o zaman ben de yapmaya başlayinca direkt bu testle başlayayim o zaman. Kasetler erken donemde çikarmiyor demek ki
Harika bir daha tebrik ederim. Ben de ruyamda bebek gordum. Sen de gormuşsun. Allah ikimize de nasip etsin ruyamiza kavuşmayi. Ben transfer gunu gordum. Elimde boş bebek arabasi vardi çocuğumu bir yere birakmişim goturmeye gidiyordum. Eşime diyorumki git sen bebegi gotur ben de geliyorum. Eşim goturdu bebegi kucagina aldi ben de gorur gormez sarildim opdum. Çocuk da bakip guluyor. 5 aylik falan. Sukurler ederek arabasina koyduk eşimle. Sonra ezan sesine uyandim. Allahim habercisi etsin bebeginCanım benim ilk yaptığım test kağıt testti ve son kullanma tarihine 2 gün vardı. Bu test ise erken gebelik testi normal kaset test değil. Ben emin olmak için bunu aldırdım çıkmasaydı fitili bırakıp adet olmayı bekleyecektim çünkü çok ağrım vardı. Ama ikinci çizgi hemen belirince şok oldum ve hala inanamıyorum
Ben inanıyorum kiii rüyalar bize malum oluyor benim gördüğüm rüya öyle gerçekçiydi ki uyandığım zaman ağladım hemen eşimi arayıp anlattım ve ismini ilk kez rüyamda söyledim o isim hiç aklımda yoktu yemin ederim. Eğer oğlum olursa ismi de hazır. Allahım bizlere sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin canımmm bizi en iyi biz anlarızHarika bir daha tebrik ederim. Ben de ruyamda bebek gordum. Sen de gormuşsun. Allah ikimize de nasip etsin ruyamiza kavuşmayi. Ben transfer gunu gordum. Elimde boş bebek arabasi vardi çocuğumu bir yere birakmişim goturmeye gidiyordum. Eşime diyorumki git sen bebegi gotur ben de geliyorum. Eşim goturdu bebegi kucagina aldi ben de gorur gormez sarildim opdum. Çocuk da bakip guluyor. 5 aylik falan. Sukurler ederek arabasina koyduk eşimle. Sonra ezan sesine uyandim. Allahim habercisi etsin bebegin
Amin canim Amin. Evet benimki de çok gerçekçiydi. Bi de ayildimki ezan oluyor. Dua ettim. Allah nasip ederse ne guzel etmezse de bir gun ruyami yaşatacagina inaniyorumBen inanıyorum kiii rüyalar bize malum oluyor benim gördüğüm rüya öyle gerçekçiydi ki uyandığım zaman ağladım hemen eşimi arayıp anlattım ve ismini ilk kez rüyamda söyledim o isim hiç aklımda yoktu yemin ederim. Eğer oğlum olursa ismi de hazır. Allahım bizlere sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin canımmm bizi en iyi biz anlarız
Merhaba. Benim Sat 29 mayıs 13 Haziran transfer bikaç gün önce transfer oldum. İkimize de hayırlı olur inşallah Denize girme ve çiğ maydanoz yeme konusunda drunuz bişiy dedimi acaba?Ben inanıyorum kiii rüyalar bize malum oluyor benim gördüğüm rüya öyle gerçekçiydi ki uyandığım zaman ağladım hemen eşimi arayıp anlattım ve ismini ilk kez rüyamda söyledim o isim hiç aklımda yoktu yemin ederim. Eğer oğlum olursa ismi de hazır. Allahım bizlere sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin canımmm bizi en iyi biz anlarız
Merhaba. Hayır drum birşey demedi. Ama deniz konusu bence riskli ben o riske giremem şahsen.Merhaba. Benim Sat 29 mayıs 13 Haziran transfer bikaç gün önce transfer oldum. İkimize de hayırlı olur inşallah Denize girme ve çiğ maydanoz yeme konusunda drunuz bişiy dedimi acaba?
Merhaba yazınızı okudum yarın doktora gidiyorum muayene icin baslicam tüp bebeğe ilk gittiğinizde neler yapıyorlar.Doktor korkum var Vajinal muayenede hic rahat olamıyorum bu konuda bi fikriniz var mıdır?Merhaba. Hayır drum birşey demedi. Ama deniz konusu bence riskli ben o riske giremem şahsen.
Valla tüm muayeneler vajinalMerhaba yazınızı okudum yarın doktora gidiyorum muayene icin baslicam tüp bebeğe ilk gittiğinizde neler yapıyorlar.Doktor korkum var Vajinal muayenede hic rahat olamıyorum bu konuda bi fikriniz var mıdır?
;( Tesekkür ederim insallahValla tüm muayeneler vajinalben de hiç istemiyorum ama yapacak birşey yok. Gerekli kan tahlilleri istiyorlar ve muayene ediyorlar ona göre tedavinizin yolu belli oluyor. Hayırlısı olsun inşallah
Maalesef eşinizin sonuçları tek çare tüp bebek olduğunu gösteriyor ve tüp bebek olsa dahi spermlerin kalites ve sayısı için bir çok tedavi görecek. Hiç zaman kaybetmeden içinize sinen tüp bebek merkezine gitmek. Allah bu yolda yanınızda olsun inşallahMerhaba ben 1 senelik evliyim bu ayin 25 i tam bir sene olqcak korunmasiz iliskiye girdik ilk gunden beridir ama sonuc alamayinca hastaneye gittik hsgye girdim kanlar alindi benim temiz hersey ama
Eşimin Likefaksiyon süresi 45
Toplam sayi 0 milyon adet
Konsantrasyon 0
Ileri hareket de 0
Sonucu bugun cikti Eşimin
Moralimiz cok bozuldu ama ben pek belli etmedim esim daha fazla uzulmesin diye
Bu sonuclar icin soyleyeceginiz bisey var mi simdiden cok teşekkür ederim
Teşekkür ederim Allah büyük rabbim ne dilerse o oluyor vardır bundadq bir hayırMaalesef eşinizin sonuçları tek çare tüp bebek olduğunu gösteriyor ve tüp bebek olsa dahi spermlerin kalites ve sayısı için bir çok tedavi görecek. Hiç zaman kaybetmeden içinize sinen tüp bebek merkezine gitmek. Allah bu yolda yanınızda olsun inşallah
maşallaaahh canım yaa, nasıl bebıs ıyı mısınız ? kac haftalık oldun
12 temmuzda düşük yaptımmaşallaaahh canım yaa, nasıl bebıs ıyı mısınız ? kac haftalık oldun
Yaa kıyamam12 temmuzda düşük yaptım
Hayır birşey denmedi 7 haftalıktı lekelenmelerim oldu dr birşey olmaz korkma dedi keşke korkup hastaneye yatsaydım bi hafta sonrası düşük yaptım.Yaa kıyamam
İnşallah sağlıkla tekrardan nasip olur kuzum..
Sebebi ne ki acaba bişey söylediler mi
Nasip kısmet kuzum ya,Hayır birşey denmedi 7 haftalıktı lekelenmelerim oldu dr birşey olmaz korkma dedi keşke korkup hastaneye yatsaydım bi hafta sonrası düşük yaptım.
Amin teşekkür ederim. Siz ne durumdasınız?Nasip kısmet kuzum ya,
İnşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip olsun.
Bende üç yıldır bekliyorum canım..Amin teşekkür ederim. Siz ne durumdasınız?
Allah sonunu güzel eylesin. Zor bir süreç sanırım eşinizde problem yok. Benim eşimin spermleri az ve zayıf maalesef bir daha ki tedavi için manen kendimi hazırlama sürecindeyim. Ne zaman olur bilemiyorumBende üç yıldır bekliyorum canım..
İki asilama.denedik geçen sene biri kimyasal oldu diğeri negatif..
Haziranda bizde tüp için hazırlanırken hamile kalmışimm.ama.maalesef dış gebelik oldu.
Temmuzda düşük yaptım bende.
Şimdi korunma süreci bitecek hsg cektircem sonrası Allah kerim