- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- Konu Sahibi geceyagmuru
Tüp bebeği yapacak olan doktorum böyle bişe yok diyor sadece bir doktor olabilir dedi kafam cok karısık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ilde başlayacaksıninşallaaahhh Allaım nolur, hayırlısı ıle saglıkla nasıp etsın hepımıze.
çok heyecanlı daha gorusmeye gıtmeden benı heyecan bastı
istanbuldayım canım ben,Hangi ilde başlayacaksın
Bende istanbulda nerede başlamayı düşünüyorsun pekiistanbuldayım canım ben,
sen nerdesın?
kuzu ıkı asılama denemıstım gecen sene ben ılkı kımyasal gebelık oldu ıkıncısı negatıf. koç unıv. de yaptırmıstım yıne ordan devam etcem.Bende istanbulda nerede başlamayı düşünüyorsun peki
Ben şişli kolanda başlıcam. Memorial istiyordum orada hiç istediğim tarihlerde istediğim doktorlara randevy bulamadım. Kolandaki doktorda memorialden geçmiş oraya görüşmede her konuda bizi tatmin etti o yüzden oraya karar verdikkuzu ıkı asılama denemıstım gecen sene ben ılkı kımyasal gebelık oldu ıkıncısı negatıf. koç unıv. de yaptırmıstım yıne ordan devam etcem.
sen hangı hastanedesın ?
memorıal ıle telefonda konusmustum bende kuzu,Ben şişli kolanda başlıcam. Memorial istiyordum orada hiç istediğim tarihlerde istediğim doktorlara randevy bulamadım. Kolandaki doktorda memorialden geçmiş oraya görüşmede her konuda bizi tatmin etti o yüzden oraya karar verdik
Koçun varmı anlaşması canım. Ne kadar karşılıyor devletmemorıal ıle telefonda konusmustum bende kuzu,
bılgı ıcın, devlette hıc anlasmaları yok hersey özel.
hayırlısı olsun ınsallaaahh hepımıze ıcın
var kuzum, ben ıkı asılama oldum ya rapor cıkartcaz.Koçun varmı anlaşması canım. Ne kadar karşılıyor devlet
İyiyim balım bilmiyorum ki pazartesi günü rahim kalınlığı na bakılıp karar verck doktor
Ah hadi inşallahhh güzel haberlerini alırız kuzum, ilaç kullanılıyor mu bu sürecte peki? Kalınlık içinİyiyim balım bilmiyorum ki pazartesi günü rahim kalınlığı na bakılıp karar verck doktor
Aa ilaçlardan güzel indirim oluyormuş. Benimde raporlu olmuyor hem hastanede olmuyor sanırım hemde aşılama yaptırmadım ben hiçvar kuzum, ben ıkı asılama oldum ya rapor cıkartcaz.
normalde 17 bın- raporlu- 14 bın tup bebek.
ılaclarda normalde 8bin ise, raporla 4 bın olur dedıler ortalama .
Evet kuzum, bakalım hayırlısı olsun inşallahAa ilaçlardan güzel indirim oluyormuş. Benimde raporlu olmuyor hem hastanede olmuyor sanırım hemde aşılama yaptırmadım ben hiç
Evet KuzumAh hadi inşallahhh güzel haberlerini alırız kuzum, ilaç kullanılıyor mu bu sürecte peki? Kalınlık için
Hadi inşallah güzlce kalınlaşmış olsunEvet Kuzum
Neyim belirsizliği canım?Bende tavmergende başladım ilaç tedavisine heyecanlı değilim fakat belirsizlik yoruyor beni bakalım salı günü kontrol randevum var durum ne olacak
Amin sen karar verdin mi napcan kuzumHadi inşallah güzlce kalınlaşmış olsun