İlk transferim negatif

tatarim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
19
6
6
26
Merhaba kızlar lütfen bana bı el atın deliricemmm. Tüp bebekte ilk denemem 10. Gün kahverengi lekelenme oldu test verdim negatif doktorum iki gün daha ilaçlara devam edip tekrar verelim dedi yine negatif ve o lekenme regle döndü zaten doktorum sadece ilacalri kesmemi istedi sizler negatif sonuç alınca muayene oldunuzmu çok ağrım var

Günaydın biraz sancılı ve parçalı olmuştum negatif transferimde bende ama herhangi bir kontrole gitmemiştim zaten regliyle birlikte atılıyor tutunamayan emriyo canım

Günaydın biraz sancılı ve parçalı olmuştum negatif transferimde bende ama herhangi bir kontrole gitmemiştim zaten regliyle birlikte atılıyor tutunamayan emriyo canım
Peki doktorunuz bişi dedimi yani bazı yazılar görüyorum da doktor su nedenden dedi vs. Gibi

Peki doktorunuz bişi dedimi yani bazı yazılar görüyorum da doktor su nedenden dedi vs. Gibi
Genelde kalitesiz Emriyo nedendir ama benim 5ab en kalitelisi olmasına rağmen negatifti çünkü toplamadan hemen sonra rahim sonuçta bir işlem gormustu ardından transfer gerçekleşmisti oyuzden diye düşünüyorum çünkü bir sonraki aynı kaliteli olan kızım çok şükür 2.5 yaşında

Maşallah benimde birinci kaliteydi hicbi sorunda yoktu çok düştüm o yüzden rabbim inşallah ikincide nasip eder

Maşallah benimde birinci kaliteydi hicbi sorunda yoktu çok düştüm o yüzden rabbim inşallah
İkinci ile arasında ne kadar zaman verdiniz aceba

Maşallah benimde birinci kaliteydi hicbi sorunda yoktu çok düştüm o yüzden rabbim inşallah ikincide nasip eder
Teşekkür ederim darısı tez zamanda size inşallah sizinde taze transfermiydi ? İkinci transfer için ben bir sonraki regliyle transfer istemiştim hemen üstüne yapmamıstim bence acele etmeyin sizde bir sonraki reglide gidin kafanız ve vucudunuz dinlensin

Olumsuz transferim Ekim ayindaydi ben aralik reglisinden sonra tekrar transfer olmustum

Amin inşallah evet taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu o kadar hızlı geliştiki 5 Şubat'ta tedaviye başladım 20 Şubat'ta transfer oldum zaten şuanda kanamam hala devam ediyor. Bir regl dahami bekleyim yani daha rahatlamış olurum dimi

Bence öyle yapın bir sonraki regliniz bekleyin stresi azaltın mutlaka bebisiniz size gelecektir zaten

Teşekkür ederim inşallah
Rica ederim ne demek yemenize icmenizede dikkat edin paketli gidalari uzak tutun kendinizden yeşillik ağırlıklı beslenin birde transfer sonrası günde bir tane havuç yiyin ben faydasını gördüm havucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…