Ne can sıkıcı insanlarsınız siz ya benim istediğimin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ne kadar önyargılı kibirli her şeyi ben bilirim her şeyi ben görürüm havalarındasınız
Benim istediğimin şeyin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ben yalnızca bir videodan haberdarım
onun da orada neler olduğunu hiç görmedim anlmadım ve şimdi kalkmış çeşit çeşit ifade veriyor adam
Ben doğru olanı bilmek istiyorum ve emin olamıyorum
yeter ya insanları bu kadar bunaltmayın
kaldı ki bir şeyi istesem de istemesem de o değişecek mi?
Sözcuye de mi yorum yapamayacağım eleştiremeyeceğim sözcü bana göre gazete değil diye illa sana zaman akit veya cumhuriyet ya da heneyse bunarı mı tavsiye etmek zorundayım
Herşeyi hükümete bağlamayı kesin ya
sizi samimiyetime inandırmak zorunda değilimHakaretlerinize cevap verip kendimi küçültmiycem.
5 gündür burda 2. video da sürekli dönüyor ama ne hikmetse görülmemiş.
Şimdi gördünüz,karar verdiniz mi ''tokat atılmış mı?''
Sizden gazete tavsiye etmenizi istedim, Sözcü'yü eleştirmeyin şeklinde anlamışsınız.
Soma'da ölen insanların feryadını hükümete bağlamakta neden sorun yaşadığınızı da anlamış oldum böylece.
Ne can sıkıcı insanlarsınız siz ya benim istediğimin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ne kadar önyargılı kibirli her şeyi ben bilirim her şeyi ben görürüm havalarındasınız
Benim istediğimin şeyin ne olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ben yalnızca bir videodan haberdarım
onun da orada neler olduğunu hiç görmedim anlmadım ve şimdi kalkmış çeşit çeşit ifade veriyor adam
Ben doğru olanı bilmek istiyorum ve emin olamıyorum
yeter ya insanları bu kadar bunaltmayın
kaldı ki bir şeyi istesem de istemesem de o değişecek mi?
Hakaretlerinize cevap verip kendimi küçültmiycem.
5 gündür burda 2. video da sürekli dönüyor ama ne hikmetse görülmemiş.
Şimdi gördünüz,karar verdiniz mi ''tokat atılmış mı?''
İkimizin mesajıda yukarda..sizi samimiyetime inandırmak zorunda değilim
tv izlemiyorum burayı da sürekli takip etmiyorum
inanıp inanmamanız ve iftiranız umrumda değil ama o 2. videoyu ilk kez duydum
iyi günler size
hakaret dediğiniz kelimelerime bakmadan önce çuvaldızı kendinize batırın bir yazdıklarınıza etiketlerinize bakın
İkimizin mesajıda yukarda..
Bana terbiyemi bozdurmayın.
Bir tek kötü kelime bulun mesajımda kib leyin.
Birde sizin yazdığınız kelimelere bakın.
Tv izlemiyorsunuz,gazete okumuyorsunuz ve arada buraya bakıyorsunuz ama burda siyaset konusunda insanlarla zıtlaşıyorsunuz.
Devam edin..
terbiyenizin bozulup bozulmaması beni ilgilendirmez beni bu konuda uyarmayın
İnsanlarla zıtlaşıp ne demişim merak ettim???
Farkındaysanız benim mesajlarımı ilk alıntılayan sizsiniz.
Ben gündemi takip etmiyorum demedim bu konuyu takip etmedim dedim ve en baştaki yorumuma bakıp
HAA TAMAM GÖRMEK İSSTEDİĞİNİ GÖR diyerek zıtlasaşan da sensin
rica ederim daha fazla rahatsız etmeyin
Ayrıca alıntıladğını ve renkliyle belrttiğin yazıları neden yazmışım bak derken illa benim kelimelerim türünden yazdın demedim
haa tama sen istediğini gör tarız tahrik edci yorumundan basettimh
İkimizin mesajıda yukarda..
Bana terbiyemi bozdurmayın.
Bir tek kötü kelime bulun mesajımda kib leyin.
Birde sizin yazdığınız kelimelere bakın.
Tv izlemiyorsunuz,gazete okumuyorsunuz ve arada buraya bakıyorsunuz ama burda siyaset konusunda insanlarla zıtlaşıyorsunuz.
Devam edin..
Alıntılamayı bırakırsan sende beni rahatsız etmemiş olursun.
Pek ihtimal vermedim ama görüntüleri görmediysen diye sana link bile attım..
Benim mesajım normaldi,sana göre tahrik edici olabilir,bu hakaret edebileceğin anlamına gelmez.
ayrıca tv izlememk ve burayı takip etmemek mi sizin gündemi takip ölçütünüz üstelik gazete okuyup okumadığım hakkında da bilgi sahibi değilsiniz ama fikir sahibi olmuşsun
Benim takip ettiğim tüm gazetelerin internet sayfası verdi o görüntüleri,mutlaka birine bakmışsınızdır gazete okuma alışkanlığınız varsa.
..
Ben hergün Sabah ın internet sayfasına bile bakarım da..
Yok adam ifade vermiş,sonrada değiştirmiş.
Adam dövdü dese ne?dövmedi dese ne?
Gözümüz görüyor,kulağımız duyuyor çok şükür.
Bir başbakan ''yuhlarsan tokadı yersin '' diye acılı insanları uyarıyor.
Markette adamı kolunun altına almış hırpalıyor,sonrada korumalar evire çevire dövüyor.
Yok tokadı atmış mı atmamış mı.?
Atmamışsa aklanacak mı sayın başbakan.
Sen kimsin ki orda acılı insanları tehdit ediyorsun tokat atmakla',istifa et'' dedi diye vatandaşı hırpalıyorsun,onların anası mısın babası mı?
Başbakanlık yetkilerinin içinde ne zamandır ''tehdit etmek,adam hırpalamak '' var?
Kapatın gözlerinizi,türkü çığırmaya devam edin...
Ergenekon davasında dediğimiz gibi ''keser döner sap döner gün gelir hesap döner''
Paralelcilerin döndüğü gibi bir gün buda döner sırtını size,çok ağlamayın tamam mı
İyi de bunu bir habere göre belirleyemezsiniz ki
herkesin bu tür alışkanlıkları farklıdı
Hala neye inanmıyorsunuz acaba. Ben bu adamın anlattıklarını ölçüt almıyorum onun anlatımına göre değiştirmiyorum düşüncelerimi. Adam da tokat olayı yok diyor yalan mı söyleyecek diyenler, şimdi başka ifade verince de ben bu adama inanmıyorum kaç kere ifade değiştirdi diyor.
Başbakan'ın tokat attığı görüntüler her yerde var en azından gerçeği saklamak istemeyen yerlerde. Kaldı ki başbakanında yuh çeken tokadı yer demeci var tokat atmadıysa bunu neden söylüyor açıklayın. Adam tv lerde tehdit ediyor alenen.
Hadi onu görmediniz. Başbakanın müşaviri adam tekmeliyor neymiş linç edilecekmişte, canı tehlikedeymiş. Orada zaten korumaları var, jandarmalar var kaldı ki adamı jandarmalar kollarından tutuyor, müşavir tekmeliyor bir tuttuyorsunuz provakatör diye ee ne yapmış bu adam ya nereyi yakıp yıkmış onca koruma arasında ne linç edilmesi bir de demiyor mu 7 gün rapor aldım diye adamın kravatı bile yamulmamış ne raporu darpı yaa. Bazı şeyleri anlamak için birilerinin ifadesine gerek yok yani görmek isteyen görüyor.
Herşeyi hükümete bağlamayı kesin ya
Ben uydurmam, ifadeniz yukarda!
ne alışkanlığı hanımefendi. Gazeteler alışkanlık olmuş diye mi veriyor o görüntüleri. Sadece tek bir yer değil ki kaç gazete verdi ayrıca tvlerde verdi. Olmayan birşeyi olmuş gibi mi gösteriyorlar yani. Siz dediniz gazete okumuyorum filan diye. Biz sizin haberdar olmadıklarınızdan haberdarız demek ki.
Ben gazete okumuyorum mu demişim??
Sabır sabır sabır
size başka bir şey diyemiyorum artık ya
Hem alışkanlık lafını da o kadar alakasız anlamışsınız ki ben gazete okuma alışkanlığından bahsetmişitim sadece.
bu kadar olur pes diyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?