İlk testte silik çizgi diğeri negatif yardımm

bllrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
33
8
28
Merhaba,
Adet gecikmemin 10. günündeyim 2. Gününde kan testi verdim negatif çıkmıştı bugün 10. Gün hala olmayınca test yaptım ona göre adet söktürücü ilaca başlayacağım sabah ilk idrarla yaptığım testte 2. Dk da silik çizgi gördüm yarım saat 40 dk sonra tekrar bi test yaptım ancak hiç bişey çıkmadı bu şekilde hamileliğini öğrenen vae mı geç döllenme olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7689.jpeg
    IMG_7689.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 221
  • IMG_7696.png
    IMG_7696.png
    477,1 KB · Görüntüleme: 193
Benim de dun aynisi oldu bu marka artimed değil mi hemen cikti cizgi bugun baska marka yaptim cikmadi bende ayni durumu yaşıyorum testimi atiyorum 7 gun var adete bnm cok yogun belirti yasayinca erken yaptim

Bunlardi

Eklentiler

• 20241102_203413.jpg
    20241102_203413.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 158
  • 20241102_194456.jpg
    20241102_194456.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 127
  • 20241102_184452.jpg
    20241102_184452.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 179
Bu days doctor ama ben gecikmemin 2 . Gününde artı medte silik çizgi gördüm attığınız gibi 2 tanede üstelik ama negatifti o yüzden bu sefer farklı marka aldım ama onda da bu silik çizgi gerçi iki marka içinde pek güvenilir değil demişler forumda umarım vardır sizde bence gecikmenizi bekleyin ama işte insan duramıyor

Formda kimsii artimed cok hassas onda cikan doğrudur kimi yalanci pozitif diyor bakip göreceğiz

Bu days doctor ama ben gecikmemin 2 . Gününde artı medte silik çizgi gördüm attığınız gibi 2 tanede üstelik ama negatifti o yüzden bu sefer farklı marka aldım ama onda da bu silik çizgi gerçi iki marka içinde pek güvenilir değil demişler forumda umarım vardır sizde bence gecikmenizi bekleyin ama işte insan duramıyor
11 gun varken miratec ile yaptim onda da cok.silikti belli oluyor mu

Eklentiler

• 20241030_165103.jpg
    20241030_165103.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 213
Merhaba,
Adet gecikmemin 10. günündeyim 2. Gününde kan testi verdim negatif çıkmıştı bugün 10. Gün hala olmayınca test yaptım ona göre adet söktürücü ilaca başlayacağım sabah ilk idrarla yaptığım testte 2. Dk da silik çizgi gördüm yarım saat 40 dk sonra tekrar bi test yaptım ancak hiç bişey çıkmadı bu şekilde hamileliğini öğrenen vae mı geç döllenme olabilir mi
Kanda yoksa yoktur yada geç döllenme vardır testler burda gördüğüm kadarıyla hep yalancı çıkıyormuş ben 4 gebelik yaşadım hiç birinde yalancı pozitif görmedim yada negatif görmedim ne çıktıysa oydu siz bidaha bence kan verin inşallah vardır 🥰

Merhaba,
Canim gec dollenme olduysa beta gec yukselir sabah ilk idrarda daha cok vardir birikmis ve su vs icilmesigi icin o yüzden sabah yapilanda belki dusuk bir deger algılamış olabilir. Adet sokturuxu almadan bir kac gun daha bekle istersen ne olur ne olmaz. Ya da kan verebilirsen ona gore alirsin ilaci

Canim gec dollenme olduysa beta gec yukselir sabah ilk idrarda daha cok vardir birikmis ve su vs icilmesigi icin o yüzden sabah yapilanda belki dusuk bir deger algılamış olabilir. Adet sokturuxu almadan bir kac gun daha bekle istersen ne olur ne olmaz. Ya da kan verebilirsen ona gore alirsin ilaci
Maalesef negatif geldi kan sonucu adet için kekik soğan suyu içtim ama sökülmedi ikinci döngüm geldi belirtileri var olacak mıyım bekliyorum

X