• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk silik çizgim?

Amin canım sağol sen kaç ile öğrenmiştin bana az geldi bu sayı
2 gün ya da 3 sonra tekrar ver canım benim ki 877 idi. Gebelik var betanin sürekli katlanarak çıkması lazım doktora gittin mi acaba

Merhabalar, bende dünkü testim silik çizgiydi belirtilerim de var bugün de erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı adete 6 gün var kafam karıştı ne yapsam bilemedim
Erken gebelik testi yanıltıyor adet gününu bekleyin o zaman normal kaset test yapın derim

2 gün ya da 3 sonra tekrar ver canım benim ki 877 idi. Gebelik var betanin sürekli katlanarak çıkması lazım doktora gittin mi acaba
Hayır 2 hafta sonra tekrar kan verip kadın doğuma gitmemi önerdiler ama ben pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Bekleyeceğim mecbur ama önümüzdeki günlerde yine kaset test yapayım diyorum belki dünkü çizgiden daha fazla koyulaşır gün geçtikçe diye
Ben 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı çıkar demiştim ümidi kestim. Ne kadar çok test yaparsanız o kadar stresli olursunuz bu zaman biraz zor geçiyor bende yaşadım ama dediğim gibi regl gününu bekleyin derim geç döllenme filan olursa yine çıkmaz

Ben 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı çıkar demiştim ümidi kestim. Ne kadar çok test yaparsanız o kadar stresli olursunuz bu zaman biraz zor geçiyor bende yaşadım ama dediğim gibi regl gününu bekleyin derim geç döllenme filan olursa yine çıkmaz
Teşekkür ederim ☺️ zor da olsa sabredeceğim biraz ama hissediyorum inşallah vardır

Ben öğrendim kese gözükmedi doktor 2 3 gün sonra sağlık ocağına git kan ver dedi sebebi artışı nasıl oluyor ona bakacaklar sürekli artması lazım. Bir süre artar sonra düşerse dış gebelik olur Allah korusun

Teşekkür ederim ☺️ zor da olsa sabredeceğim biraz ama hissediyorum inşallah vardır
İnşallah vardır ☺️ bazı doktorlar 1 hafta gecikme olsun diyo hatta ama ben dayanamadım regl günü yaptım silik çıktı. Regl günü gelince etiket ya da yorumla yap beraber bakarız ☺️

Bu arada yaptığınız test de önemli elinizde hangi marka var
Dün ve önceki gün yaptım ikisi de freely markası güvenilir bir marka olarak araştırdım öyle aldım önceki gün yaptığım tek çizgi dün yaptığım silik çizgi, silik çıkınca ümitlenmedim ama dün gece uyuyamadım sabah da artımed hem erken hem kaset test yaptım tek çizgi, dün silik çıkıp bugün negatif çıkınca kötü hissettim ama daha 6 gün var o yüzden sabredeceğim pazar veya pazartesi yapacağım

Dün ve önceki gün yaptım ikisi de freely markası güvenilir bir marka olarak araştırdım öyle aldım önceki gün yaptığım tek çizgi dün yaptığım silik çizgi, silik çıkınca ümitlenmedim ama dün gece uyuyamadım sabah da artımed hem erken hem kaset test yaptım tek çizgi, dün silik çıkıp bugün negatif çıkınca kötü hissettim ama daha 6 gün var o yüzden sabredeceğim pazar veya pazartesi yapacağım
Artımed alma bence eğer yeni test alacaksan oncomed Trendyolda satılıyor 10lu olanları ucuz ben onunla öğrendim 😁

Artımed alma bence eğer yeni test alacaksan oncomed Trendyolda satılıyor 10lu olanları ucuz ben onunla öğrendim 😁
Sırf dün yaptığımdan farklı bir marka olsun diye denedim ama negatif görünce yine de üzüldüm işte Çarşamba akşam regl olmam gerek pazartesi kan vermeyi düşünüyorum heralde 2 gün önce kanda mutlaka gözükür varsa

Sırf dün yaptığımdan farklı bir marka olsun diye denedim ama negatif görünce yine de üzüldüm işte Çarşamba akşam regl olmam gerek pazartesi kan vermeyi düşünüyorum heralde 2 gün önce kanda mutlaka gözükür varsa
Evet canım varsa gözüküyor seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bende yaşadım inşallah bebiş vardır ☺️

Teşekkür ederim mutlaka haber veririm sonuçlatı alınca 😄
Merhaba sonuç vermemi söylemiştin kafam karışık aslın da ve üzgünüm bugün çatlatma iğnesinin 18. Günü bugun idrar testi yaptım saat 2 de negatif yarın regl bugum karnım baya ağrıdı ve açık kahve akıntı geliyor regl mı oluyorum acaba karnım ağrıyor ama bence regl oluyorum 😏😞

Merhaba sonuç vermemi söylemiştin kafam karışık aslın da ve üzgünüm bugün çatlatma iğnesinin 18. Günü bugun idrar testi yaptım saat 2 de negatif yarın regl bugum karnım baya ağrıdı ve açık kahve akıntı geliyor regl mı oluyorum acaba karnım ağrıyor ama bence regl oluyorum 😏😞
Bence hiç kafana takma Allah öbür aya daha hayırlısını verir canım inşallah sana da nasip eder en hayırlı kısa zamanda duaları var bol bol oku ❤

İnşallah varsa 3 gün sonra yap çok erken yapınca zaten çıkmıyor ayrıca artımed yalancı pozitif diyorlar başka test yap ❤

Back