- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
2 gün ya da 3 sonra tekrar ver canım benim ki 877 idi. Gebelik var betanin sürekli katlanarak çıkması lazım doktora gittin mi acabaAmin canım sağol sen kaç ile öğrenmiştin bana az geldi bu sayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün ya da 3 sonra tekrar ver canım benim ki 877 idi. Gebelik var betanin sürekli katlanarak çıkması lazım doktora gittin mi acabaAmin canım sağol sen kaç ile öğrenmiştin bana az geldi bu sayı
Erken gebelik testi yanıltıyor adet gününu bekleyin o zaman normal kaset test yapın derimMerhabalar, bende dünkü testim silik çizgiydi belirtilerim de var bugün de erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı adete 6 gün var kafam karıştı ne yapsam bilemedim
Bekleyeceğim mecbur ama önümüzdeki günlerde yine kaset test yapayım diyorum belki dünkü çizgiden daha fazla koyulaşır gün geçtikçe diyeErken gebelik testi yanıltıyor adet gününu bekleyin o zaman normal kaset test yapın derim
Hayır 2 hafta sonra tekrar kan verip kadın doğuma gitmemi önerdiler ama ben pazartesi kan vermeyi düşünüyorum2 gün ya da 3 sonra tekrar ver canım benim ki 877 idi. Gebelik var betanin sürekli katlanarak çıkması lazım doktora gittin mi acaba
Ben 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı çıkar demiştim ümidi kestim. Ne kadar çok test yaparsanız o kadar stresli olursunuz bu zaman biraz zor geçiyor bende yaşadım ama dediğim gibi regl gününu bekleyin derim geç döllenme filan olursa yine çıkmazBekleyeceğim mecbur ama önümüzdeki günlerde yine kaset test yapayım diyorum belki dünkü çizgiden daha fazla koyulaşır gün geçtikçe diye
Teşekkür ederim zor da olsa sabredeceğim biraz ama hissediyorum inşallah vardırBen 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı çıkar demiştim ümidi kestim. Ne kadar çok test yaparsanız o kadar stresli olursunuz bu zaman biraz zor geçiyor bende yaşadım ama dediğim gibi regl gününu bekleyin derim geç döllenme filan olursa yine çıkmaz
İnşallah vardır bazı doktorlar 1 hafta gecikme olsun diyo hatta ama ben dayanamadım regl günü yaptım silik çıktı. Regl günü gelince etiket ya da yorumla yap beraber bakarızTeşekkür ederim zor da olsa sabredeceğim biraz ama hissediyorum inşallah vardır
Tamamdırİnşallah vardır bazı doktorlar 1 hafta gecikme olsun diyo hatta ama ben dayanamadım regl günü yaptım silik çıktı. Regl günü gelince etiket ya da yorumla yap beraber bakarız
Bu arada yaptığınız test de önemli elinizde hangi marka varTamamdır
Dün ve önceki gün yaptım ikisi de freely markası güvenilir bir marka olarak araştırdım öyle aldım önceki gün yaptığım tek çizgi dün yaptığım silik çizgi, silik çıkınca ümitlenmedim ama dün gece uyuyamadım sabah da artımed hem erken hem kaset test yaptım tek çizgi, dün silik çıkıp bugün negatif çıkınca kötü hissettim ama daha 6 gün var o yüzden sabredeceğim pazar veya pazartesi yapacağımBu arada yaptığınız test de önemli elinizde hangi marka var
Artımed alma bence eğer yeni test alacaksan oncomed Trendyolda satılıyor 10lu olanları ucuz ben onunla öğrendimDün ve önceki gün yaptım ikisi de freely markası güvenilir bir marka olarak araştırdım öyle aldım önceki gün yaptığım tek çizgi dün yaptığım silik çizgi, silik çıkınca ümitlenmedim ama dün gece uyuyamadım sabah da artımed hem erken hem kaset test yaptım tek çizgi, dün silik çıkıp bugün negatif çıkınca kötü hissettim ama daha 6 gün var o yüzden sabredeceğim pazar veya pazartesi yapacağım
Sırf dün yaptığımdan farklı bir marka olsun diye denedim ama negatif görünce yine de üzüldüm işte Çarşamba akşam regl olmam gerek pazartesi kan vermeyi düşünüyorum heralde 2 gün önce kanda mutlaka gözükür varsaArtımed alma bence eğer yeni test alacaksan oncomed Trendyolda satılıyor 10lu olanları ucuz ben onunla öğrendim
Evet canım varsa gözüküyor seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bende yaşadım inşallah bebiş vardırSırf dün yaptığımdan farklı bir marka olsun diye denedim ama negatif görünce yine de üzüldüm işte Çarşamba akşam regl olmam gerek pazartesi kan vermeyi düşünüyorum heralde 2 gün önce kanda mutlaka gözükür varsa
Merhaba sonuç vermemi söylemiştin kafam karışık aslın da ve üzgünüm bugün çatlatma iğnesinin 18. Günü bugun idrar testi yaptım saat 2 de negatif yarın regl bugum karnım baya ağrıdı ve açık kahve akıntı geliyor regl mı oluyorum acaba karnım ağrıyor ama bence regl oluyorumTeşekkür ederim mutlaka haber veririm sonuçlatı alınca
Bence hiç kafana takma Allah öbür aya daha hayırlısını verir canım inşallah sana da nasip eder en hayırlı kısa zamanda duaları var bol bol oku ❤Merhaba sonuç vermemi söylemiştin kafam karışık aslın da ve üzgünüm bugün çatlatma iğnesinin 18. Günü bugun idrar testi yaptım saat 2 de negatif yarın regl bugum karnım baya ağrıdı ve açık kahve akıntı geliyor regl mı oluyorum acaba karnım ağrıyor ama bence regl oluyorum
İnşallah varsa 3 gün sonra yap çok erken yapınca zaten çıkmıyor ayrıca artımed yalancı pozitif diyorlar başka test yap ❤Dün ve önceki gün yaptım ikisi de freely markası güvenilir bir marka olarak araştırdım öyle aldım önceki gün yaptığım tek çizgi dün yaptığım silik çizgi, silik çıkınca ümitlenmedim ama dün gece uyuyamadım sabah da artımed hem erken hem kaset test yaptım tek çizgi, dün silik çıkıp bugün negatif çıkınca kötü hissettim ama daha 6 gün var o yüzden sabredeceğim pazar veya pazartesi yapacağım
Amin inşallahBence hiç kafana takma Allah öbür aya daha hayırlısını verir canım inşallah sana da nasip eder en hayırlı kısa zamanda duaları var bol bol oku ❤
Öyle yapacağım teşekkür ederimİnşallah varsa 3 gün sonra yap çok erken yapınca zaten çıkmıyor ayrıca artımed yalancı pozitif diyorlar başka test yap ❤
İnşallahEvet canım varsa gözüküyor seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bende yaşadım inşallah bebiş vardır