İlk siftahı yapalım , 2 yaka buluşalım haydi bakalım...

haftasonu böyle yerler çok kalabalık oluyor o yüzden....

wrose olsun kız al gel ne olcakkkk

• bu arada bi sürrü kişi vazgeçmiş avrupa yakasından kızlar gelmek istemeyenler söylesinde bizde boşuna o tarafa geçmeyelim..... biz bu taraftada buluşurduk yani kesinnnn söylesin herkesss gelecklerr kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar benım kuzularım bronşit olmuşlar...Buluşmayı iznizizle ertelemek istiyorum bi kaç arkadaş da bu yüzden gelemıyor bebler iyileşsin..hftaya salı yada çrş olsun olurmu ...yok olmaz derseniz cuma buluşun..ama havada kapalıymışş..

çoğunluk ne derse bakalım o kadar kişi toplandı şimdi şeyma ama vazgeçen var şimdi geleckler buraya yazarsa kesin tekrardan anlaşılır azalırsak erteleyelim herkes kararı versin ne diyorsunuz kızlar yazınnn kopmayın.....

KESıNLER
1.Bable
2.askbuya.
3.seydahacer
4.seherjik
5.candyelif.
6.Alyaduanınannesi
7.YAĞMURCN
8............. evt kesinleri alıyoruzzzz kesin değilse vazgeçip ertelioruzz

tmm tabıkı çoğunluğa uyulsun ben gelemıyorum diye ertelemek istemıyorum seher ve aybıkede aynı fıkırde ertelensın dıyınce onlar bende buraya yazdım

zaten eğer avrupa yakasından 2 kişi geleckse orda buluşmanın anlamı yok biz anadolu yakası şuan çoğunluğuz herkes ne derse ayakuydurum ben

avrupadan bıldığım kesın 5 6 kişi var...ama haftaya olsun kızlar ama eğer ısrar edersenız bişey diyemıyeceğim...

şeymacım öncelikle tekrar geçmiş olsun teelfonda duyunca içim barçalandı bi damalcık nasıl öksürüyordu öyle derinden,alya da pek husyuz 2 saat durmadan ağladı neler yapmadık neler sonunda uyya kaldı kollarımda,sızdı..
neyse geleyim sadete buluşma fikri senden çıktı buna saygımdan ötürü bencede erteleyelim kırılmadık buluşmasızlıktan geç olsun güç olmasın kimsenin aklı kalamsın böylede buruk geçer zaten bizim için
anılcım biz anadolu yakasında buluşuruz olmazmı?

sağolun kıslar....anlayışınız için sonuçta buluşma olsada benım içim gider o kadar ayarladım herkesı....

Bizim içinde farketmez kızlar,her tarih uyar.ama bebişler hasta olduğu için tabiki ertelenebilir.
geç olsun,güç olmasın dimi.
avrupa yakası o kadr az deil ama sanırım.

Back