İlk siftahı yapalım , 2 yaka buluşalım haydi bakalım...

26 mart cuma olsun o zamn saat 12 de herkes orda olsun inşş..3-5 kişi olsakta olsun güzel bi gün olucak

Diyorum valla cnm darbe zannetceklerrrr bi sürü vıyakkkk nasıl olcaksa bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

lan aybik ne diyon sen ne demek gelmiyom dağıtırım lennnnnnnnnnn bak rüzgar'da ağlıyor aybikim gelsin çok özledim onu diyor o günkü halini unutamadım diyor paşam

arada kalmaktan
ama demekten
açıklama yapmaktan oakdar yoruldum ki
alıngansınız abi yıldırdınız beni rüzgarı ağlatma döferim:mymeka:
oeaya rahibe gibi gelince burun kıvırmasın bana tembihle oğlunu

bişeycik olmasss kızlar sadece şakın bakışlar ve gülümsemeler olucaktır....

cavahire hiç gitmemedim giden oturabılecek en uygun yeri söylesin arayıp rezerve ettırelım perşembe gününden

26 mart cuma cevahir burger kıng te 12 12:30 arası buluşma vardır tüm istanbulu bekliyoruz:enbuyukkk::içelim::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gelenlerin listesi
1-şeyma
2.seherjik
3-alyaduanınannes
4-cicibisi
5-amozon
6-kuzularım
7-askbuya
8-bable
9-solstice
10engidi
11-armağan..meltem
12-seydahancer
13-sezin
14-esra
15.anıl

KIZLAR LİSTE BUDUR EKSİLEN VARMI YADA EKLENMEK İSTENEN...

aybikk geliorsun sorun olmucek no problem merak etme o gün orada sadece kalabalık olucaz arada kalıncak bişey olmucek he şu şekilde kalabilirsiniz 15 kişinin arasında delikafadulden okkk geliorsunusss bende geliorumm kısmetse

lennnnnnnnnn ne oluyor orada ya benim ev o gün taşınırsa ne olcak he he unuttuk onu

şeyda merak etme sen o güne kadar taşınamazsın benim gördüğüm kadarıyla çok çalışmaları lazım çok delikafadulden
kızma :)))))) ama cidden bence bitmez pazartesiye kadar sen beni dinle 2 haftayı bulur

bende çok gelmek isterim ama iki çocuk var bende gelemiyorum inşş başka sefere bende katılırım size eminimki çok güzel geçecek güzel bir gün diliyorm hepinizee

Back