İlk sevgililer günü

Ay sepetle gitsin bir cacık olmaz bu adamdan

canım o adam senin götürdüğün konserden de aldığın hediyeden de mahçup olmaz aaa hayatım çok teşekkür ederim ben sevmiyorum böyle günleri onun için almadım hediye der senin hediyeni de alır bir güzel kullanır unatmazlarda yani

Ya benim eşim küsmen romantik adamdır. Hediye alır,çiçek gönderir benim için tatil planları falan yapar. Ama gel gör ki 14 senelik birliktelikte 1 kere kutlamadı sevgililer günü. Adam tiksiniyor resmen. Ben böyle biriyle yaşadığım için sanırım bana normal geliyor :)

kuzucum senin için demedim :) sen 14 yılını geçirmişin sevgililer günü şart değil zaten ama konu sahibi iki aydan bahsediyor bir yılını tamamlar doğum günü v.s. güzelce kutlanır sonrasında kendini izah eder sevmiyorum beni mazur gör der daha bu iki aydan kendine uyarlaması yanlış yoksa benim eşimde kutlamıyor yani bende takılmıyorum zaten :) :)

"Şakası" gerçek olacak neredeyse
Siz önemsiyorum demişsiniz o zaman bir şeyler yaparız demeseymis dayatma olarak görüyorsa. Her gün görüşmek istemeyip bugünü özellikle geçiştirmek istemesi rahatsız edici açıkçası.

Kızlar çocuk süpriz yapmış ya

Konu sahibi yukarıdaki mesaja cevabınız yok mu?

Offf anlamsız günler, yüksek beklentiler, hayal kırıklıkları bla bla bla...
Oturup araştırsanız her günün bir anlamı ve kutlaması var. Sarılma günü, öpüşme günü, kız çocuğu günü, oğlan anası günü, gün günü, canım sıkıldı günü, oturma günü, koşma günü günde gün...
Yapmayın Allah aşkına, kendinize ait olan günleri kutlayın elbet ne güzel olur, Doğduğunuz gün, evlendiğiniz gün ya da tanıştığınız gün gibi. Ama tanımadığınız birinin canı sıkılıpta uydurduğu bir gün için birbirinizi daha çok kendinizi bu kadar kırmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…