- 3 Kasım 2024
- 123
- -5
- 11
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
Tekrardan biri seviliyor mu gerçek anlamda sanki hep aklımda kalacak gibi hissediyorum sizlerde nasıl oldu sevdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevilir kız niye sevinmesin? Yaşın kaç kiTekrardan biri seviliyor mu gerçek anlamda sanki hep aklımda kalacak gibi hissediyorum sizlerde nasıl oldu sevdiniz mi
Küçüğüm dahaa 19Sevilir kız niye sevinmesin? Yaşın kaç ki
19...öyle Bi unutursun ki adını hatırlayamazsın merhaba ufacıksın kız neler çıkar karşına merak etme senKüçüğüm dahaa 19
Çok tatlısınız,umarımNeler neler unutulmuyor ki canım , zamanla alışırsın
İnşallahhh teşekkür ederimm19...öyle Bi unutursun ki adını hatırlayamazsın merhaba ufacıksın kız neler çıkar karşına merak etme sen
Oooo üstüne kaç hikaye roman çıkar aklın şaşar hatta adını sanını bile unutursunTekrardan biri seviliyor mu gerçek anlamda sanki hep aklımda kalacak gibi hissediyorum sizlerde nasıl oldu sevdiniz mi
Ya qubswın rahatladım şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor insana yaşarkenOooo üstüne kaç hikaye roman çıkar aklın şaşar hatta adını sanını bile unutursun
Mutlu oldum şuanKız varya öyle bir unutuyonki gelenin aşkından neler neler çıkacak daha karşına dert etme
öhöm 2.kocadan bildiyorum kocaları bile unutuyorsun. sevgili de neymiș.
yalnız bir tane subay vardı ahh
Aklını bunlarla maffetme kuzum seni seven, sevilmenin her anlamıyla yaşamaya bak. Sevmiyolarsa sende kendini sev kuzum kimse için yıpratma hayatını. Bosvermeye bakTekrardan biri seviliyor mu gerçek anlamda sanki hep aklımda kalacak gibi hissediyorum sizlerde nasıl oldu sevdiniz mi
Ya şöyle o beni çok üzdü beni çok zor günlerimde yalnız bıraktı psikolojim falan bozuldu sağlığımdan oldum ama işte kalp yani duygularıma sahip çıkamıyorum ama böyle karakterde birinide unutamam diye korkuyorumAklını bunlarla maffetme kuzum seni seven, sevilmenin her anlamıyla yaşamaya bak. Sevmiyolarsa sende kendini sev kuzum kimse için yıpratma hayatını. Bosvermeye bak