- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Raporu çok düşündüm ama eylül ayında tam 72 aylık olduğu için kabul etmiyorlar , ama şuan benim de ilgimle destegimle çoğu şeyi öğrendi diyebilirim biraz genetik glaiba baba ve ben de çocukken çok cekngenmisiz , arkadaşlık noktasında o uyumu çok güzel öğretmeni de şuan çok iyi yapabiliyor falan dedi , hatta kendi ismin de gecen sesleri tanio söylüyor şuan baya ilerleme kaydettikleri diye dusunuyirmBenim de sizin çocuğunuz gibi bı öğrencim var. Ama sizinkinin yaşı iyiymiş gene. Bu sene 2012 kiler gelirken çocuk 2013 Mart doğumlu diğerleriyle arasında 1 yaş var ne desem anneyi ikna edemedim. Bırakacak yerim yok gelip gitsin mantığıyla yolluyor. 2012 li öğrencilerim çok güzel okuyup yazarken o çocuk okumayı öğrenemedi hep sınıfın gerisinde her konuda. Çok da içine kapanık arkadaşlık bile kurmuyor. Anasınıfı öğretmeninden tavsiye alın ama bazen yanilabiliyorlar. Benim öğrencim içinde ilkokula başlayabilir sorun olmaz demiş ama çocuk daha 1. Sınıf yaşina bile gelmedi. Goz göre göre bütün eğitimi hayatı mahvoluyor. Anasınıfı ve 1. Sınıf çok farklı platformlar. 72 ay dolmadan kesinlikle gondermeyin uyum sağlayamıyorlar. 72 aya geliyorsa okula gönderin içe kapanıkligin altında yatan çok ciddi bı problem yoksa okulda zamanla acilir. Bı sure gönderirsiniz baktınız uyum sağlayamayacağı gibiyse o zaman rapor alın.