Şuanda anaokula gidiyor öğretmeni yeterli desese bir sene daha anasınıfına gitmesinin daha iyi olacağını düşünEylul 2013 dogumlu bir cocuk tam 6 yasinda okula baslamis olucak 2019da. Cok da kucuk bir yas degil.
Kuzenimin cocugu Aralik dogumlu olup 1e basladi bu yil.
Yasitlarindan algi duzeyi, psikososyal uyumu vs cok geride degilse problem olacagini sanmam
Kaç aylıktıRapor aldım başlatmadım, seneye başlayacak.
Bilemiyorum biraz sessiz ve içine dönük bi yapısı var kendini ifade edemezse diye kaygılarım varBence bu kadar kaygilanmayin anasinifi öğretmeni gidebilir dediyse bir sorun olmaz büyük ihtimalle.
72 aylıktı ve zorunlu heyet raporu şarttı. Ana sınıfı öğretmeni akademik açıdan hiç bir sıkıntı olmadığınız çok zeki bir çocuk olduğunu belirtti ancak kendisinden büyük arkadaşlarıyla beraber başlayacak ben geride kalabileceğini düşündüm ve o an bana mantıklı gelen göndermemekti ve pişman da değilim.aldığımız raporun geçerlilik süresi 1 yıl. Daha erken bile gidip iptal ettirme şansınız var.72 aylık olunca rapor için heyet raporu isteniliyor ve bu siciline işliyormuş bu duyumlarım yetersiz olduğu için kafam karışık anaokulu müdiresine sordum Zorunlu dedi ama başka bilgisi olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Öğretmeniyle konuşursunuz o da gereken destegi verir açılır zamanla.Ve bence en önemlisi okula yazdiracaksaniz eger kayginizi cocugunuza bulastirmayin yeter.Bilemiyorum biraz sessiz ve içine dönük bi yapısı var kendini ifade edemezse diye kaygılarım var
Göndermeme lüksümüzün olmadığını söylemeleri çok canımı sıktıBenim oğlunda eylül 2013 doğumlu ve ayni sizin oğlunuz gbi çok içine kapanık hatta snfta hic sesi çıkmayan ama bütün kurallara uyan bir çocuk ogrtemeninle neden konusmuyirsun diye sorduğumda konuşulacak birşey yokki anne gerek yok diyor
1.sınıf maalesef bni de çok endiselendiriyor sanki çok kuucukmus yapamayacakmis gbi geliyor ocak doğumlu bir çocukla eylül doğumlu arasında dunya kadar fark var maalesef. Bnde bu durumdan çok muzdaribim napacagmi bilmiyorum bazıları gönder diyor bazıları küçük gitmesb diyor sastm kaldm
Yani ben mayıs ayında rapor almış olsam 66 aylık olduğu için yetersiz olacak ve etlül ayında bu raporu verip göndermeye bilirmiyim72 aylıktı ve zorunlu heyet raporu şarttı. Ana sınıfı öğretmeni akademik açıdan hiç bir sıkıntı olmadığınız çok zeki bir çocuk olduğunu belirtti ancak kendisinden büyük arkadaşlarıyla beraber başlayacak ben geride kalabileceğini düşündüm ve o an bana mantıklı gelen göndermemekti ve pişman da değilim.aldığımız raporun geçerlilik süresi 1 yıl. Daha erken bile gidip iptal ettirme şansınız var.
Belki sizin üstün yetenekli olabilirsiniz kişilik olarak dışa dönük bir çocuk tunuz belki yada kenfinizi yeterince ifade edebildiniz kaygım sadece çocuğumu tanıyıp onun üçin en iyisini sunabilmek 72 aylık dınırını meb koymuş benim için 6 taşına tam girmemiş oluyor zaten venim çocuğum kendinden 6 8 ay büyük çocuklarla iletişim kurabilecekmi kaygısı yaşamam çok normalBen ilkokula 5.5 yaşında başladım.
Ve okuma yazmayı da biliyordum .
Hicbir şey farketmedi .
Anlamıyorum bu annelerde dünyanın tek çocuğunu ben doğurdum kafasını..
72 aylık nedir ayrıca bu yeni moda mi ?
6 yaşında niye denmiyor ?
Zorunlu ise zorunludur bi şey neden tavuk civcivi muamelesini yapıyorsunuz?
Homescholling araştırın madem