Demek istediğim her akşam gelişmediği için iğne vuruluyorOkula başlamanın ufak tefeklikle ilgisi ne onu anlamadım ben ?
Bir yaş küçüğü zaten okul kabul etmez anaokulu öğretmenin tavsiyesi üzerine erteledikYapar da bilişsel gelişiminde bir problem yoksa niye erteliyorsunuz ki. Kendisinden yarım yaş hatta bir yaş küçük çocuklar bile başlıyor okula.
Yok ama öğretmeni motor gelişimi diğer çocuklara göre zayıf dedi elleri çabuk yoruluyormuş diğerlerine göreZihinsel gerilik de var mi?
60-66 aylık çocuklar veli onayıyla başlayabiliyor. Psikolog, psikiyatrist gördü mü çocuğu? Çok ciddi bir karar bu bütün hayatını etkiler.Bir yaş küçüğü zaten okul kabul etmez anaokulu öğretmenin tavsiyesi üzerine erteledik
69-71 ay arası doktor raporu ile ertelenebiliyor ama 72 ay zorunlu erteleme yapamazsınız diye biliyorum.Doktor raporu falan geçerli olmayabilir iyi araştırmalısınız.İyi günler hanımlar benim oğlum.eylül 6 doğumlu okul açıldığında 72 aylık oluyor ama akranlarına göre ufak tefek büyüme geriliği var hormon iğnesi kullanıyoruz bugün hastaneden rapor aldık anasınıfı tekrarı için büyüme tedavisi gördüğü için doktorda baktı ufak tefek diye sıkıntı yapmadan raporu yazıp verdi size sormak istediğim raporu okula götürünce sıkıntı çıkarmadan kayıt yaparmi okul müdürü
Okulun rehber öğretmeni bir yıl daha beklerseniz çocuk için daha iyi olur dedi60-66 aylık çocuklar veli onayıyla başlayabiliyor. Psikolog, psikiyatrist gördü mü çocuğu? Çok ciddi bir karar bu bütün hayatını etkiler.
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur yarın ilk işim raporu götürmek olucakOy kuzum , önünde zaten cook uzun bir egitim dönemi var. Tekrar etsin ne olacak ki , okulun sorun cikaracagini sanmiyorum. Hem onlara ne Doktor ve ögretmeni ve siz oyle uygun gormussunuz
1 yıl ertelemek en mantıklısı bu durumda. 1 yıldan bir sey olmaz çocukta kendini toparlar diye düşünüyorum.Siz yine de farklı uzmanlarin goruslerine de alinYok ama öğretmeni motor gelişimi diğer çocuklara göre zayıf dedi elleri çabuk yoruluyormuş diğerlerine göre
69-71 arası doktor raporuyla değil veli dilekçesiyle erteleniyor.69-71 ay arası doktor raporu ile ertelenebiliyor ama 72 ay zorunlu erteleme yapamazsınız diye biliyorum.Doktor raporu falan geçerli olmayabilir iyi araştırmalısınız.
İyi günler hanımlar benim oğlum.eylül 6 doğumlu okul açıldığında 72 aylık oluyor ama akranlarına göre ufak tefek büyüme geriliği var hormon iğnesi kullanıyoruz bugün hastaneden rapor aldık anasınıfı tekrarı için büyüme tedavisi gördüğü için doktorda baktı ufak tefek diye sıkıntı yapmadan raporu yazıp verdi size sormak istediğim raporu okula götürünce sıkıntı çıkarmadan kayıt yaparmi okul müdürü
69-71 arası doktor raporuyla değil veli dilekçesiyle erteleniyor
Pardon mesajını yanlış anlamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?