İlk okuduğunuz kitap hangisi hatırlayan var mı?

Ayşegül tatilde ahaha Okumayı ilk öğrendiğimizde hediye edilmişti.Okuduğum ilk çocuk romanıda mercan adasıydı.

Peter pan :) hatta kitabı nerden, nasıl aldığımızı bile hatırlıyorum. Çok hoşuma gitmişti

La Fontaine. Babam hediye etmişti.Nasıl da sevinmiştim
Ardından Ömer Seyfettin Serisi tabiki. Zeytin ekmek vardı

kitap okumayı öğrendiğimde ilk okuduğum kitap uyuyan güzeldi sonra pinokyo ve ayşegül tatilde vb giden seri
okuduğum ilk roman peter pan hatta o kitabı durup durup okurdum çok severdim taki annem kitabımı okumayanlar okusun yeter artık diyip kitap toplama kampayasına verene kadar çok üzüldüğümü hatırlıyorum

okumayı çok erken bir yaşta öğrendim. evde genel olarak herkes bir şeyler okurdu ben de çok heves ederdim. dedem öğretmişti bu yüzden. geceleri uyumadan annem heidi'yi okurdu çok sevdiğim için. okumayı söker sökmez ilk olarak heidi'yi okudum bu yüzden. hatta annemin çocukluk kitabıydı, hala da saklarım.

hiç hatırlamıyorum yahu

cin aliler keloğlanlar falan vardı ama onlarda kitaptan sayılır mı bilmem

İlk mi hatırlamıyorum ama Muzaffer İzgü'nün bir kitabıydı ilkokuldayken okulda imza günü bile yapmışlardı kitap nerelerde bilmiyorum ama o günün fotosu hala duruyo albümde :) Bir de bende iz bırakmış galiba Kırmızı Balon kitabını okumuştum.

Çocuk kalbini okumuştum çok iyi hatırlıyorum

Herkese Merhaba
İlk kez hangi kitabı okudunuz?Benim okuduğum ilk kitap 'Çocuk Kalbi'.Bu kitabı hala da saklarım.Bir okuldaki öğrenciler ve onların ailelerini anlatan insana çok şey katan bi kitap.
benim de çocuk kalbiydi ama unuttum

ilk hatırladığım kitap, dostoyevski'nin ecinniler serisiydi :) hiçbirşey anlamamıştım o zamanlar tabii sonra lisede tekrar okumuştum. Sanırım evde ki kütüphanede seçtiğim kitaplar içerisinde kapağı hoşuma giden oydu, yoksa çok bilinçli olduğumdan değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…