Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese Merhaba İlk kez hangi kitabı okudunuz?Benim okuduğum ilk kitap 'Çocuk Kalbi'.Bu kitabı hala da saklarım.Bir okuldaki öğrenciler ve onların ailelerini anlatan insana çok şey katan bi kitap.
buz patenleri diye hatirliyorum.. oncesinde okuyormuydum bilmiyorum.. ama zaten cok agir gelmisti ve bitirememistim.. cok cok guzel bi hikayesi vardir :) daha sonra okumustum.
PARMAK ÇOCUK ah ahhhh ne günlerdi okuyamıyordum aslında. daha 3 yaşımdaydım. ezberlemiştim .parmağımı satırlarda gezdirip okuyomuş gibi yapıyordum. sonra okumayı öğrenince tekrar aldım ve aynen okuyormuş gibi yaptığım şeyler tam yerindeydi. su gibi sıralamışım beynime.
Bir Eşeğin Anıları diye ömrümü yiyen bir kitaptı. minik minik yazılar, kalın bir kitap, salak bir eşek ve gereksiz maceraları. okumaktan nefret etmiştim.
sonra bir tanıdığımız bana Şeker Portakalı nı hediye etti. Kitap oıkumaya o kitapla başladım. çocuklarda kitap seçimi son derece önemli bence
ilk okudugum kitabı hatırlamıyorum ama ilk okudugum ve beni okumaya iten roman Kemalettin Tugcu-kücük gazeteci idi...cok sevdigim b ablamın dogum günü hediyesiydi :kedi:
ilk okudugum kitap miydi bilmiyorum ama en azindan bende ilk etki yaratan hic unutmadigim kitap cocuk kalbidir. rahmetli ilkokul ogretmenim hepimize aldirtmisti okumamiz icin .
ilk okuduğum kitap "yüz akı"tam tarih veremiycem ama 1990 lardaydı , yazarı ise "ömer seyfettin" sanırım. bu arada eklemeliyim çocuk kitaplarını saymıyorum...