İlk okuduğunuz kitap hangisi hatırlayan var mı?

mel_tem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
8
0
Herkese Merhaba
İlk kez hangi kitabı okudunuz?Benim okuduğum ilk kitap 'Çocuk Kalbi'.Bu kitabı hala da saklarım.Bir okuldaki öğrenciler ve onların ailelerini anlatan insana çok şey katan bi kitap.

çirkin ördek yavrusu

komşumuz okumayı yeni öğrendiğimde bunu almıştı
cep boyu kitapları gibi minicik bir şeydi
keşke saklasaymışım

tonton ali serisi :))

çocukluğumda okuduğum ilk kitap hangisi hatırlamıorumm ama okuduğum ilk roman

peyami safa-cumbadan rumbaya

ayy hiç tahırlamıyorum ama lisedeyken kerime nadir serisi okumuştum....

ilk okuduğum romanı hatırlıyorum çalıkuşu iyiki okumuşum ondan sonra hayatımda hep kitap oldu...

buz patenleri diye hatirliyorum..
oncesinde okuyormuydum bilmiyorum..
ama zaten cok agir gelmisti ve bitirememistim..
cok cok guzel bi hikayesi vardir :) daha sonra okumustum.

PARMAK ÇOCUK ah ahhhh ne günlerdi okuyamıyordum aslında. daha 3 yaşımdaydım. ezberlemiştim .parmağımı satırlarda gezdirip okuyomuş gibi yapıyordum. sonra okumayı öğrenince tekrar aldım ve aynen okuyormuş gibi yaptığım şeyler tam yerindeydi. su gibi sıralamışım beynime.

Bir Eşeğin Anıları diye ömrümü yiyen bir kitaptı. minik minik yazılar, kalın bir kitap, salak bir eşek ve gereksiz maceraları. okumaktan nefret etmiştim.

sonra bir tanıdığımız bana Şeker Portakalı nı hediye etti. Kitap oıkumaya o kitapla başladım. çocuklarda kitap seçimi son derece önemli bence

ilk okudugum kitabı hatırlamıyorum ama ilk okudugum ve beni okumaya iten roman Kemalettin Tugcu-kücük gazeteci idi...cok sevdigim b ablamın dogum günü hediyesiydi :kedi:

ilk okudugum kitap miydi bilmiyorum
ama en azindan bende ilk etki yaratan hic unutmadigim kitap cocuk kalbidir. rahmetli ilkokul ogretmenim hepimize aldirtmisti okumamiz icin .

ilk okuduğum kitap "yüz akı"tam tarih veremiycem ama 1990 lardaydı , yazarı ise "ömer seyfettin" sanırım. bu arada eklemeliyim çocuk kitaplarını saymıyorum...

Son düzenleme:
Benimde çocuk kalbiydi cnm :)) Ben saklamadım ama kapağındaki o çocuğun yüzünü hala hatırlıyorumm!

X