İlk Nst

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9.132
7.789
28
Kızlar iyi aksamlar..

Saçma ve önemsiz bir konu ama tecrübeli annelerden öğrenmek istedim 😂😂

Ben su an 31+3 haftalığım ve insallah 33+3te doktor randevumuz var. İnternette vs 32 hafta sonrası nst başlanıyor diye gördüm hep. Benim doktorum 30.hafta kontrolünde direkt 1 ay sonra görüsürüz dedi. Nst hakkında bir sey söylemedi. Özele gidiyorum. Koridorda bekleyen annelerden gördüğüm kadarıyla doktorun yanına gitmeden önce nst cekiliyor.

Simdi ben kontrole gittiğimde nasıl olacak? Acaba muayene edip öyle mi nstye gönderecek? Yoksa bir sonraki randevu için mi nst ister? Ona göre yanımda biriyle gideceğim çünkü 🥲 Nst çekilmeyecekse yalnız gidicem.

Benim doktorum 35. Haftadan itibaren nst istiyordu . Muayene günü geldiğinde önce nst ye bağlanıyordum. Ordan çıkan sonuçla doktorun yanına giriyordum. 1 ay sonra gittiğinizde büyük ihtimal sizin de öyle olur .

Değişiyor doktordan doktora, ben arada bi hareketsizlik sebebiyle girmemi saymazsak düzenli girmeye 34.haftamda başladım, önce nst'ye giriyorum nst sonucunu doktor alıyor ordan muayeneye gidiyorum. Birinin olmasına gerek yok ama sıkılırım diyosun galiba sen yine biriyle git nolur nolmaz

X