- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
çok teşekkür ederimm, netten buldumProfil fotografiniz beni günlerdir gülümsetiyor :))
Konuya dair hic bi bilgim yok, şans dilemeye geldim❣

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimm, netten buldumProfil fotografiniz beni günlerdir gülümsetiyor :))
Konuya dair hic bi bilgim yok, şans dilemeye geldim❣
çok teşekkür ederimm, o zaman bol bol gülümsemem gerek, gerçek hayatta pek nadir yaptığım bir şeyAdalet Bakanlığı’nda alt-üst ilişkisi önemldir. Çok fazla amir çok fazla talimat vardır. Bu sebeple nispeten yumuşak yüzlü kişiler tercih edilir. Emir- itaat için diyelim.
İnşAllah yaCanım bende heyecandan gebereceğim. Mülakat soru tipleriyle ilgili kitaplar var ondan yardım alıyorum. Nasıl olup ne bitecek bende bilmiyorum iyiki bu konuyu açmışsın. İnşallah hayırlısıyla atanırız![]()
Hayır bol bol gülümsemeyin, ciddi olun şirin olmak zorunda değilsiniz . Ama itici negatif arıza çıkartacak bir tipte olmayın. Size bakan , iddiasız ama iş bitirici birini görsün.çok teşekkür ederimm, o zaman bol bol gülümsemem gerek, gerçek hayatta pek nadir yaptığım bir şey![]()
Yok ben öğretmenlik için uğraşıyorumda bazen diyorum yazılı sınav iyiymiş ya sözlüde ne yapacağım hiçbir fikrim yokİnşAllah yasiz de mi katiplik için giriyorsunuz, ben de çok heyecanlıyım olmazsa bir sene daha beklemek gerekecek belki de iki sene
kendimizi sevdiririz umarımm
![]()
kesinlikle öyle ya bu sene o kadar kötü geçti ki benim için boş ve anlamsız, iş olsa ona gider gelirim en azından, özel de başvurmadığım yer kalmadı bulaşıkçılık, garsonluk, ücretsiz staj hiçbiri çağırmadı.Yok ben öğretmenlik için uğraşıyorumda bazen diyorum yazılı sınav iyiymiş ya sözlüde ne yapacağım hiçbir fikrim yok.
Evet çok haklısın olmazsa bir sene daha kayıp olacak ama insan mülakat aşamasına kadar gelipde pes etmekde istemiyor. Olsun seneye kesin kazanılır gözüyle bakıyor. Bu iş böyle ya soluksuz, aralıksız emek istiyor kesinlikle Allah herkese bu yolda sabır, zihin açıklığı, azim, güç versin.
o kadar kişi arasından seçilmek vay beeReferans önemli. Sizi tanıyan, işi nasıl yaptığınızı bilen ve yüksek makamdaki birilerini gösterirseniz sizin açınızdan iyi olur. Hemen bir referans bulun yok demeyin.
Başlığa cevap olarak, ilk kurumsal mülakatım cok güzeldi. Çok fazla kişi basvuru yapmıştı. Herkes sırayla mülakata girdi. Hatta o kadar kalabalıktı ki erkenden gitmeme rağmen neredeyse hava kararmıştı ve en son kişi olarak çağırıldım. Ama en kısa benimki sürdü hemen çıktım. Keyifli geçmesine rağmen umudum yoktu ama o gün mülakat yapılanlar arasında sadece beni seçmişlerinşallah sizinde çok güzel geçer ve işi kaparsınız.
Öyle haklısın ama genede bence asıl hedefin devlet olsun. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyledim tabii bunu özelde çok rahat edende vardır ama ben duymadım ve yaşamadım o rahatlığı. Bilmiyorum ya özel sektör bana göre değil diyeyim sürekli değişken maaş, bitmeyen mobbingler, tatil varmı yokmu belli değil, maaş desen ha var ha yok gibi gibi saysan bitmez.kesinlikle öyle ya bu sene o kadar kötü geçti ki benim için boş ve anlamsız, iş olsa ona gider gelirim en azından, özel de başvurmadığım yer kalmadı bulaşıkçılık, garsonluk, ücretsiz staj hiçbiri çağırmadı.![]()
O zaman herkes şaşırmıştı bende dahil ama çok isteyince oluyor inanın.o kadar kişi arasından seçilmek vay beeinşAllah bana da nasip olur
ben hep ilk mülakatta seçmezler diyordum ama seçilende çok kişi varmış umut oldu benim için çok teşekkürler
![]()
evet ya çok haklısınız ben de hiç duymadım rahat eden, inşAllah bu olur da atandık oh bee diyebilirizÖyle haklısın ama genede bence asıl hedefin devlet olsun. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyledim tabii bunu özelde çok rahat edende vardır ama ben duymadım ve yaşamadım o rahatlığı. Bilmiyorum ya özel sektör bana göre değil diyeyim sürekli değişken maaş, bitmeyen mobbingler, tatil varmı yokmu belli değil, maaş desen ha var ha yok gibi gibi saysan bitmez.
Ayy inşallah inşallah yaaevet ya çok haklısınız ben de hiç duymadım rahat eden, inşAllah bu olur da atandık oh bee diyebiliriz![]()
Referansım daha önce çalıştığım yerdeki amirimdi. Sıradan bir insandı bakan milletvekili filan değildiÇok teşekkür ederim, referansınız var mı diye sordular mı size de? Her hangi bir isim verdiniz mi?
hocamdan izin aldım, yazabilirsin sorun yok dedi biraz soğuk konuştu, acaba söylemesem mi diyorum, annemde boşver yaz geç diyorReferansım daha önce çalıştığım yerdeki amirimdi. Sıradan bir insandı bakan milletvekili filan değildiAma kendisini arayıp sormuşlar şu kişi bize başvurdu nasıl biridir diye
![]()