ilk mesajım hayatımdan / aşk-ı memnu gibi bir konu

dilefruz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
4
0
36
İstanbul
Herkese merhaba. Arkadaşlar yeni üye oldum ancak size sormaktan kendimi alamadım. Elinizi vicdanınıza koyarak cevaplarsanız minnettar kalırım. Biraz karmaşık bir durum ama umarım güzelce anlatır sizden de yardım mesajlarını alırım:
Yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım vardı telefondan genelde görüşürdük.Arkadaşlıgımızın son 3 ayında sevgilim olmuş mutlu bir yaşam sürerken erkek arkadaşım ailesi tarafından evlendirildi. Bir iki ay falan konuşamadık ama sonra görüşmeye başladık tekrar telden.çünkü beni gerçekten çok seviyor veya ben öyle inanıyorum. Ailesi doğulu olduğundan yabancıdan kız almıyolar.O da mecbur evlenmiş. Ben de o evlenince onun inadına bana aşık olan mahalleden bir çocukla çıkmaya başladım. Ama ben sevgilimi o da beni unutamıyo ve her gün telde saatlerce konusuyor, mesajlasıyoruz.
Yaptığın yanlış deyip hemen kestirip atanlar çıkabilir içinizden ama kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum.lütfen bir anlık düşünün.Ve bu kadar çok severken evli biriyle konustuğunuzu duşünün.Onunla konuşunca yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.İkimiz de körkütük aşığız ama o evli ve benim de sevgilim var.Sizce arkadaşlar ne yapmayalım.

herşeyi bırak yanlışı falan sevgilinin eşide bi insan..ona hiçmi saygınız yok..seni seven sevgilin geceleri o kadınla geçiriyo..ne diyelim aralarını boz boşansınlar mı diyeceğiz..kimse öyle bişey demez sana..yuva yıkanın yuvası olmaz çünkü...ben sadece sevgilinin eşine acıyorum, yazık ya kadına bi insanın hayatını mahvettiniz

onu da duşunmüyorum demiyorum ki.belki beni adi bir varlık olarak görebilirsin ama lütfen kendini benim yerime koy ve birine körkütük aşık olduğunu ve başına butür bişy geldiğini düşün.

Eğer gerçekten aşık olsaydınız ne sizin gözünüz başka sevgiliyi görürdü -her ne kadar inat için demiş olsanız da- ne de o evlenirdi.
Aşk ne kadar ağızlarda sakız oldu artık.
Sevgilinize ve o çok aşık(!) olduğunuz adamın eşine acıdım.
Allah ıslah etsin.

sana sonuna kadar katılıyorum.sevgilinin evlendiği an bu hikaye burda bitmeliydi.sevgilinin eşine de,senin şu an çıktığın kişiye de yazık günah..yapmayın ya kadının en büyük düşmanı yine kadın...sen aldatılsan sevdiğin insan tarafından kayıtsız kalırmısın?üzülmezmisin?

aşık olduğum kişi doğulu ve ailesi örflerine falan çok bağlı.kesinlikle yabancıdan kız almıyorlar.bunu arkadaşken de söylüyodu.benim ailesine uyum sağlayamacağımı düşündüğünden ve ailesinin de beni kabul etmyecegınden evlenmiş. ailesini mi terk etseydi sizce?

seviyorum dediğin adam geceleri başka bir kadınla yatağa giriyor ve sen hala o insanla görüşüyormusun? ne kadar sevsende yaptığın yanlış o kadında bir insan onuru gururu var. görüşrek eline ne geçicek beklentin ne yani. İlahi adalet denilen bişi var ilerde sen evlendiğinde senin başına gelse bu allahtandamı korkunuz yok

onu da duşunmüyorum demiyorum ki.belki beni adi bir varlık olarak görebilirsin ama lütfen kendini benim yerime koy ve birine körkütük aşık olduğunu ve başına butür bişy geldiğini düşün.

benimde ilk aşık olduğum adam evlendi maille ulaştı...ondan bu kadar tepkiliyim..ölüyodum ben ona ama bıraktı beni evlendi sonrada maille ulaştı adi yüzsüz o tıpki senin sevgilin gibi..eşini aldatan adamdan hayır gelmez canım unut onu hatta tiksin ondan

acımasız olamadım ne onun eşine ne de kendime

Son düzenleme:

Başkasıyla evlenmesinden başka bir yol mutlaka bulunurdu. Evlenmiyorum diyebilirdi.
Onun canı evlenmek istemiş bu da bahanesi olmuş. Koskoca adamı zorla nikah masasına oturtmadılar ya!
Eee eşiyle arası nasılmış peki.
Kesin onu sevmiyordur, hatta beraber bile yatmıyorlardır.Sadece ailesi istediği ve onlarda boşanmak olmadığı için evliliğine mecburen(!) devam ediyordur.
Yakında da ailesi torun diye tutturdukları için bir de bebek yaparlar oh mis.
Her şeyden önce lütfen kendinize yazık etmeyin.O adamdan size hayır yok.

hayatımda bu kadar saçma şey duymadım.zaten bu karakterde bir erkekten ne beklenebilirki.bu kadarmı aciz hayret birşey.bana konu gerçek gelmedi nedense ...

ayy ayti uyuyacaktim ama yazmazsam olurum
kizim gencsin guzelsin ne isin var evli adamla
adam olsaydida askina saygiduysaydi
sen de kandir kendini zorla evlendirildi diye..
daha neler gelir neler gecer..
sen onune bak ogecmiste kaldi oldu bittii
the end..............

sizi yargılamak değil kimsenin amacı ama yaptığınızın yanlış oldugunun farkında olmanız lazım bir erkeği nasıl zorla evlendirirler demicem bende bi kere şahit oldum buna o kişide doğuluydu ailesi kendi uzaktan akrabasıyla evlendirdi.orta okuldan beri sevdiği kız vardı ama onu istemedi ailesi evlendiği kişiylede yürümedi insan sevmediği biriyle nasıl bir ömür geçirebilir 1 sene sürdü evlilikleri kağıt üstündeydi zaten sonra ayrıldılar adam kafayı yicek noktoya gelince aileside ses çıkaramadı sizin görüşmeniz yanlış siz zaten sevdiğinize kavuşamamıssınz ama size yapılanı siz başkasına yapıyosunz gidip başkasıyla çıkıp onu aldatıyosunz hiç suçunuz yokken böyle bişeyin içine düşmüşsünüz başkalarını çekmeyin size yapılanı başkasına yapıyosunz o çıktıgınız kısının ne sucu var o evlendıgı kadının da sucu yok sızınde yok (muş) evet ama karşıdakı kadının ne hayallerle umutlarla evlendiğini az çok tahmin edersiniz unutmaya çalışın yuva yıkanın yuvası düzen bozanın düzeni olmaz bu sizin imtihanınız hersey insanlar için umarım bu imtihanı en iyi şekilde verirsinz

Kendimi senin yerine koyamam çünküüü o aşktan ölsemde evli adamla işim olmaz.. karşı taraftaki insana acırım.Çok şükür aşk benim için herşey değil vicdan , insan olabilme vs. vs. bunlar benim için daha önemlii

Size pek fazla birşey söylemeyeceğim çünkü yaptığınızın yanlış olduğunu bile bile yapıyorsunuz..Sana tek diyeceğim şey aşk herşeye değmez arkadaşım..Ben ne olursa olsun aile zoruylada evlendirilmiş olsun eski sevgilimle görüşücem üstüne birde yeni sevgilimi eski sevgilimle aldatıcam sonrada bunun adını aşk koyucamm yok yaa var mı öyle bir dünyaa bunları yapsam aynanın karşısına geçip kızım amma midesizsin derim.. Ki zaten yapmam allah şaşırtmasın..

Yaptıklarınızın bilincindesiniz suçu aşka atmayın..Aşk sizin yaşadığınız gibi basit bir duygu değil aldatma , dalavere aşk bu değil..

Son düzenleme:
kendinizi sevdiğiniz kişinin eşinin yerine koyup düşünün.
o adam sizi gerçekten sevseydi bi yolunu bulurdu diye düşünüyorum ben
kendinize de yazık etmeyin.karşınıza sizi seven sizinde seveceğiniz mutlu bi yuva kurabileceğiniz kişiler çıkacaktır

çok büyük bir yanlışın içindesiniz siz yapılmasını istemediğiniz şeyi başka birilerine yapmayın insanları kullanmayın madem öteki erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz bırakın.. Şimdi p evli olan eski sevgiliniz sizinle telefonda konuşur yakında alır evine götürür ve sizi kuma durumuna düşürür bu dahamı hoşunuza gidcek.. Hayatınızı ve başkalarının hayatını bu kadar kolay harcamayın.

herseyin farkindasin...
adam artik evli uzak dur ondan...
yukardaki arkadasin dedigi gibi madem cok seviyordu aski icin herseyi goze alirdi,
ve simdiki sevgilininde zamanini bos yere calip kandirmaya hakkin yok onunda hayatindan hemen cik...
ayrica senin konunla ask-i memnu arasina hic alaka yok...

Son düzenleme:

ailesini terketmemiş, ama seninle de evlenmemiş..
nasıl bir istikbal görüyorsun kendinizde?..kaçıp başka bir yere mi gitmeyi düşünüyorsun evli kişiyle?..
okudum ama, aşkı memnu ile benzer bir yön göremedim konunda..
bu kişi kuzeniyle evlendi ,aynı zamanda yengesini seviyor, seninle de flört mü ediyor?
öyleyse, burada duble aşkı memnu vardır..

Birincisi nasıl yani "O da mecbur evlenmiş." siz evlenirken nerdeydiniz,haberiniz yok muydu,sizle çıkarken mi evlendi...konun sahte olduğunu düşünüyorum..neden derseniz,çok seven biri sevgilisi biriyle evlendirildğinde mahvolur,biter..ki bu kişi erkek..nasıl oluyor da ailesinin sözünden çıkamıyor..benim de doğulu arkadaşlarım var,kimse kimseyi zorla evlendirmiyor yani,bir şekilde aile ikna ediliyor..

Ben size olanları söyleyim,o kızla evlendi,ama ailesi yüzünden değil..bir süre sonra sıkıldı sizi aradı,yeni heyecan arıyor..ailesine örf adetlerine bu kadar bağlı bu adama,evliyken başkasıyla görüşmemesi gerektğini de öğretmemiş mi ailesi,ya da örfleri..

Yaptığınız şey ahlak dışı davranış,bir de aşk diyorsunuz bunun adına,bırakın allah aşkına ya..azıcık kadınlık gurunuz varsa o aileden uzak durursunuz

Son düzenleme:
Ne kadar aşık olursan ol bence kendine söz geçirmeye bak.Konuşma görüşme onunla.Evli olduğu bayana nasıl yaparsınız onu.Ne kadar seversen sev o artık evli bunu kabul et önce sonrada uzak tut kendini.Ya o kadını düşün aldatılıyo bu durumda kötü kadında sen oluyosun.Bu duruma düşmek istemezsin bence ona göre önlem almaya bak biran önce.O kızın yerinde sende olabilirdin belkide ona aşık olup seni yüzüstüde bırakabilirdi.O zaman ona kan kusucaktın sayıp durucaktın arkasından ama şimdi siz ikiniz birlikte o duruma düşmüşsünüz.Evlenmişle bir süre sonra çocukları olduğunda ne yapıcaksın.Bence bitir kesinlikle buna bir çözüm arama arkadaşım ne yap ne et bitir.

Dediklerine içten katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…