- Konu Sahibi dilefruz34
-
herşeyi bırak yanlışı falan sevgilinin eşide bi insan..ona hiçmi saygınız yok..seni seven sevgilin geceleri o kadınla geçiriyo..ne diyelim aralarını boz boşansınlar mı diyeceğiz..kimse öyle bişey demez sana..yuva yıkanın yuvası olmaz çünkü...ben sadece sevgilinin eşine acıyorum, yazık ya kadına bi insanın hayatını mahvettiniz
Eğer gerçekten aşık olsaydınız ne sizin gözünüz başka sevgiliyi görürdü -her ne kadar inat için demiş olsanız da- ne de o evlenirdi.
Aşk ne kadar ağızlarda sakız oldu artık.
Sevgilinize ve o çok aşık(!) olduğunuz adamın eşine acıdım.
Allah ıslah etsin.
onu da duşunmüyorum demiyorum ki.belki beni adi bir varlık olarak görebilirsin ama lütfen kendini benim yerime koy ve birine körkütük aşık olduğunu ve başına butür bişy geldiğini düşün.
aşık olduğum kişi doğulu ve ailesi örflerine falan çok bağlı.kesinlikle yabancıdan kız almıyorlar.bunu arkadaşken de söylüyodu.benim ailesine uyum sağlayamacağımı düşündüğünden ve ailesinin de beni kabul etmyecegınden evlenmiş. ailesini mi terk etseydi sizce?
aşık olduğum kişi doğulu ve ailesi örflerine falan çok bağlı.kesinlikle yabancıdan kız almıyorlar.bunu arkadaşken de söylüyodu.benim ailesine uyum sağlayamacağımı düşündüğünden ve ailesinin de beni kabul etmyecegınden evlenmiş. ailesini mi terk etseydi sizce?
Herkese merhaba. Arkadaşlar yeni üye oldum ancak size sormaktan kendimi alamadım. Elinizi vicdanınıza koyarak cevaplarsanız minnettar kalırım. Biraz karmaşık bir durum ama umarım güzelce anlatır sizden de yardım mesajlarını alırım:
Yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım vardı telefondan genelde görüşürdük.Arkadaşlıgımızın son 3 ayında sevgilim olmuş mutlu bir yaşam sürerken erkek arkadaşım ailesi tarafından evlendirildi. Bir iki ay falan konuşamadık ama sonra görüşmeye başladık tekrar telden.çünkü beni gerçekten çok seviyor veya ben öyle inanıyorum. Ailesi doğulu olduğundan yabancıdan kız almıyolar.O da mecbur evlenmiş. Ben de o evlenince onun inadına bana aşık olan mahalleden bir çocukla çıkmaya başladım. Ama ben sevgilimi o da beni unutamıyo ve her gün telde saatlerce konusuyor, mesajlasıyoruz.
Yaptığın yanlış deyip hemen kestirip atanlar çıkabilir içinizden ama kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum.lütfen bir anlık düşünün.Ve bu kadar çok severken evli biriyle konustuğunuzu duşünün.Onunla konuşunca yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.İkimiz de körkütük aşığız ama o evli ve benim de sevgilim var.Sizce arkadaşlar ne yapmayalım.
Herkese merhaba. Arkadaşlar yeni üye oldum ancak size sormaktan kendimi alamadım. Elinizi vicdanınıza koyarak cevaplarsanız minnettar kalırım. Biraz karmaşık bir durum ama umarım güzelce anlatır sizden de yardım mesajlarını alırım:
Yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım vardı telefondan genelde görüşürdük.Arkadaşlıgımızın son 3 ayında sevgilim olmuş mutlu bir yaşam sürerken erkek arkadaşım ailesi tarafından evlendirildi. Bir iki ay falan konuşamadık ama sonra görüşmeye başladık tekrar telden.çünkü beni gerçekten çok seviyor veya ben öyle inanıyorum. Ailesi doğulu olduğundan yabancıdan kız almıyolar.O da mecbur evlenmiş. Ben de o evlenince onun inadına bana aşık olan mahalleden bir çocukla çıkmaya başladım. Ama ben sevgilimi o da beni unutamıyo ve her gün telde saatlerce konusuyor, mesajlasıyoruz.
Yaptığın yanlış deyip hemen kestirip atanlar çıkabilir içinizden ama kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum.lütfen bir anlık düşünün.Ve bu kadar çok severken evli biriyle konustuğunuzu duşünün.Onunla konuşunca yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.İkimiz de körkütük aşığız ama o evli ve benim de sevgilim var.Sizce arkadaşlar ne yapmayalım.
Birincisi nasıl yani "O da mecbur evlenmiş." siz evlenirken nerdeydiniz,haberiniz yok muydu,sizle çıkarken mi evlendi...konun sahte olduğunu düşünüyorum..neden derseniz,çok seven biri sevgilisi biriyle evlendirildğinde mahvolur,biter..ki bu kişi erkek..nasıl oluyor da ailesinin sözünden çıkamıyor..benim de doğulu arkadaşlarım var,kimse kimseyi zorla evlendirmiyor yani,bir şekilde aile ikna ediliyor..
Ben size olanları söyleyim,o kızla evlendi,ama ailesi yüzünden değil..bir süre sonra sıkıldı sizi aradı,yeni heyecan arıyor..ailesine örf adetlerine bu kadar bağlı bu adama,evliyken başkasıyla görüşmemesi gerektğini de öğretmemiş mi ailesi,ya da örfleri..
Yaptığınız şey ahlak dışı davranış,bir de aşk diyorsunuz bunun adına,bırakın allah aşkına ya..azıcık kadınlık gurunuz varsa o aileden uzak durursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?