• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk mesajım hayatımdan / aşk-ı memnu gibi bir konu

Sen ve senin gibi ucuz kadınlardan Allah eşlerimizi korusun iğreniyorum sizden.. Bir insan nasıl bu kadar ucuz zihniyetli olur anlamıyorum!!!

Herşeye tahammülüm var ama buna yok kendimi senin yerine koyup düşünmeye çalışırken bile kendimden iğrendim sayende!! Bence sen bize kendinizi benim yerime koyun diyeceğine kendini o adamın karısının yerine koysan öyle davransan daha etik olur..

Allah yoluna getirsin ne diyim..

adamı düşünüyorumda ne kadar mutludur ne kadar egosunu şişirmiştir..way be geceleri yanımda karım sabahları safın biri...ohh ne ala..hayat bana güzel diye düşünmüyosa bende bişey bilmiyorum..kendine gel saf olma...sewiyorum ayaklarıyla yedeğe almış seni...hatta yedeğe aday almışş...sen olsan kabul edermisin kollarında olan kocanı başka bir kadınla paylaşmayı..empati kurmayıda mı bilmiyorsun...acizliktn başka birşey değil.

adamla saatlerce konuşuyosun ediyosun anladım , bunun sonu nereye varcak onu anlamadım , madem doğulu ve zorla evlendirildi o zaman boşanamıcağıda belli , siz sonsuza kadar böyle konuşcakmısınız , kuması mı olcaksın onun ?

ne beklediğini anlamıyorum ben kusura bakma.

ayrıca seninkide nasıl bir aşktır , adam geceleri o kadınla yatıp kalkarken sen hala bunu kabul edebiliyorsun öyle mi ?

onların birde bebeği olursa ilerde napcaksın ?

kusura bakma arkadaşım çok yanlış yoldasın... allah sonunu hayır etsin...

Back
X