Hayır denemekle ne kaybeder demek istedim.Dünyaya bir kere geliyoruz diyerek canınızın her istediğini yapacak mısınız?
Dünyaya bir kere geliyoruz diyerek canınızın her istediğini yapacak mısınız?
Ayrıca o kadar yazıdan buna mı takıldınız? Bölümün adı bir derdim var, yani yardım edin diye açıyoruz siz orada yazılmış bir şeye takılıp nasıl eleştirsem diye düşünüyorsunuz galiba.Dünyaya bir kere geliyoruz diyerek canınızın her istediğini yapacak mısınız?
Hayır denemekle ne kaybeder demek istedim.
Yaa tüh sizin derdiniz de o kadar büyükmüş ki ben niye oraya takıldıysam hay aksiAyrıca o kadar yazıdan buna mı takıldınız? Bölümün adı bir derdim var, yani yardım edin diye açıyoruz siz orada yazılmış bir şeye takılıp nasıl eleştirsem diye düşünüyorsunuz galiba.
Hanımlar merhaba.
Size bir sorum olacaktı. Sorun şu ki; benim bir arkadaşım bizim üniversiteden bir çocuktan hoşlanıyor. Yani arada karşılaşıyorlar falan özellikle yemekhanede. Her neyse bir gün çocuk yanımızdan geçerken arkadaşım karttan adını okudu instagramdan takip etti çocuğu. Çocukta takipçi isteğini kabul edip geri takip yaptı. 2 hafta falan sonra hiç bir nedeni yokken unfollow etti. Ama hala bir bakışma falan var. Arkadaşımda acaba mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünüyor artık farklı cevaplar bulmak istiyor bizimki yetmediyazsın mı sizce ve yazarsa ne yazsın ? Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz..
Ne yazdı ilk mesajda arkadaşınız :)benim en yakın arkadaşım üniversitede hoşlandığı birine mesaj atmıştı. sonra bunlar çıkmaya başlamışlardı. velev ki reddetti. nasıl olsa aşık değil sadece şansını denemiş olacak. karşılaştığında kafasını çevirir olur biter. ama ya olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?