• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk mesaj sorunsalı

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
53
27
Hanımlar merhaba.
Size bir sorum olacaktı. Sorun şu ki; benim bir arkadaşım bizim üniversiteden bir çocuktan hoşlanıyor. Yani arada karşılaşıyorlar falan özellikle yemekhanede. Her neyse bir gün çocuk yanımızdan geçerken arkadaşım karttan adını okudu instagramdan takip etti çocuğu. Çocukta takipçi isteğini kabul edip geri takip yaptı. 2 hafta falan sonra hiç bir nedeni yokken unfollow etti. Ama hala bir bakışma falan var. Arkadaşımda acaba mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünüyor artık farklı cevaplar bulmak istiyor bizimki yetmedi :D yazsın mı sizce ve yazarsa ne yazsın ? Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz..

yazma sebebi ne olcak? direk hoşlandııgını mı söylicek?

Dünyaya bir kere geliyoruz diyerek canınızın her istediğini yapacak mısınız?

Çok zor olmayacak her seyı evet . İnsan öldürmeyecegım , hırsızlık yapmayacagım . Belkı bır mesajdan olacak ıcınde kalıp ıkı sene sonra keske atsaydım demesınden ıyıdır .Olumsuz olursa zaten unıv bıtınce gormeyecek yapsın .

Dünyaya bir kere geliyoruz diyerek canınızın her istediğini yapacak mısınız?
Ayrıca o kadar yazıdan buna mı takıldınız? Bölümün adı bir derdim var, yani yardım edin diye açıyoruz siz orada yazılmış bir şeye takılıp nasıl eleştirsem diye düşünüyorsunuz galiba.

Ayrıca o kadar yazıdan buna mı takıldınız? Bölümün adı bir derdim var, yani yardım edin diye açıyoruz siz orada yazılmış bir şeye takılıp nasıl eleştirsem diye düşünüyorsunuz galiba.
Yaa tüh sizin derdiniz de o kadar büyükmüş ki ben niye oraya takıldıysam hay aksi

Burda algılama sorunu yasıyorum ya insanlar yuzugumu nasıl takayım dıye konu acıyor o dertte bu değil mi ? Neden karsı gorusu benımseyemıyorsunuz saldırıya gecılıyor . Yok erkeklerı kaldırmaya gerek yok falan eger ılıskısı yoksa devam et , bende takıp ettıgım kısılerı zamanla cıkarıyorum . Belkı oyle oldu bılmezsınız nedır bu muhalefet . Dert için illa kocası mı dovsun , kaynanasımı çemkirsin . Yapmayın şunu kadın kadına ya . Belki o ıkılem onu tum gun uzuyor . Bir kendımıze gelelım bence..
Fikrimce atsın zaten unıv bıtınce gormeyecek ıcınde kalmasın , olumluda olabılır bellı olmaz .

Herkesin derdi kendine büyüktür.
Buraya konu açarken bir dert seviyesi yok ki o seviyenin altında kalan açmasın, öyle ya da böyle kafa kurcalıyor bende büyük bir dert olduğunu kastetmedim zaten.
Her neyse.
Sevgilisi yoktur diye düşünüyoruz. Hem ilerde içinde ukde kalacağına, mesaj atsında olumsuzunu alsın görsün daha mantıklı değil mi? Rezillik bir durumda değil bence. Bölümler çok farklı, ortak arkadaş yok.

Bence arkadaşınız mesaj atarsa tuhaf olur,
İlk adımı zaten instagramda takip etmeye başlamakla atmış, sonrasında unflow yemiş yani ne demek o çocuk arkadaşınızdan hoşlanmamış. Zaten hoşlansa beğeni, yorum, dm Allah ne verdiyse açılan kapıdan yürürdü :)
Bu saatten sonra bakışma bile olmamasına dikkat etsin arkadaşınız o yokmuş gibi davransın, zaten karşı tarafın ilgisi varsa o arkadaşınızla iletişim kurmaya çalışacaktır.

Hanımlar merhaba.
Size bir sorum olacaktı. Sorun şu ki; benim bir arkadaşım bizim üniversiteden bir çocuktan hoşlanıyor. Yani arada karşılaşıyorlar falan özellikle yemekhanede. Her neyse bir gün çocuk yanımızdan geçerken arkadaşım karttan adını okudu instagramdan takip etti çocuğu. Çocukta takipçi isteğini kabul edip geri takip yaptı. 2 hafta falan sonra hiç bir nedeni yokken unfollow etti. Ama hala bir bakışma falan var. Arkadaşımda acaba mesaj atsam mı atmasam mı diye düşünüyor artık farklı cevaplar bulmak istiyor bizimki yetmedi :KK70: yazsın mı sizce ve yazarsa ne yazsın ? Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz..

altını çizdiğim çümleye takıldım bende ama farklı bir bakış açısı ile evet hayata bir kere geliyoruz ve bu hayatı beklentilere göre yaşamaya çalışıyoruz, hiç beklemiyoruz belki atılmayan o mesajın ardından kendiliğinden gelecek başka bir mesaj olacak, acele etmesin, hayata bir kere geliyoruz ama genelimiz pişmanlıklar yükleniyoruz.
Arkadaşınıza tavsiyem atmasın mesaj ki zaten ilgilenecek olsaydı inanın takibe başladığı an bir atak yapardı amaaaaaa demek ki ilgilenmiyor sadece bakıyor o kadar.
dedim ya belki kendisine hayat daha güzel ve karşılıklı mesajlar gönderecek ama kendi kendine düşünmeden attığı mesajın karşılığını beklerler gelen başka mesajları görmeyeceeeeek

bakışma falan olsaydı karşı taraf mesaj atardı...bence bakışma hoşlantı falan hiçbirşey yok..

Bir merhaba mesajından zarar gelmez
sadece cevap alamazsa üzüldüğüyle kalır
en azından aklında soru işareti kalmamış olur :)

Bakışma var. Ben bile fark ettim, tanıyormuş gibi bakıyor. Bir ara hatta dedik gelip konuşacak heralde ama geri gitti.

benim en yakın arkadaşım üniversitede hoşlandığı birine mesaj atmıştı. sonra bunlar çıkmaya başlamışlardı. velev ki reddetti. nasıl olsa aşık değil sadece şansını denemiş olacak. karşılaştığında kafasını çevirir olur biter. ama ya olursa :cool:

benim en yakın arkadaşım üniversitede hoşlandığı birine mesaj atmıştı. sonra bunlar çıkmaya başlamışlardı. velev ki reddetti. nasıl olsa aşık değil sadece şansını denemiş olacak. karşılaştığında kafasını çevirir olur biter. ama ya olursa :cool:
Ne yazdı ilk mesajda arkadaşınız :)

Back