İlk kv konum hadi hayırlı olsun

Oyhh çok itici bir konu ya.
İnsanın doğduğu değil doyduğu yer demişler.
Buyur sen doyacagimiz yeri bulup çalış istersen ailenin apartmanınin alt katındaki dükkan olsun derdim ben olsam, ama bulurken lütfen o telimi kenara birak niye senin elindeki o benim(!) Derdim bir de.
Bu küçüklükten beri kayinaile kötüdür, ese de güven olmaz her şeyini kontrol et diye büyütülen insanın davranışları sanırım. Sizin de suçunuz yok tabii.
Öyle görmüşsünüz

ıyıkı cevırmelı telefonlar kullandıgımız yıllarda degılız
ben cocukken parmagımızla dondururduk tek tek rakamları dusmesını beklerdık ınsallah evdelerdır dıye heyecanlanırdık konusmak ıstedıgımız kısıyle
sımdı
heryerde ulasım telefonla anında goruntu sureklı ıletısım halınde olabılıyoruz dunyanın en uzak yerındekı ınsanlarla bıle
yanı konu sahıbı dusunuyorum 80 lı yıllarda yasasaydınız su gunu ne yapardınız :) ıyı kı...

bızım bu konuda sıze yardımımız dokunamaz kı olsa gercekten ederdım
sız kendınızı esınızın yerıne koysanız aslında ? cok basıt degıl mı
Eşime ya da ailesine herhangi saygısızlıkta bulunmuyorum kendi içimde yaşıyorum o yüzden bazı durumlarda yalnız hissettiğim için sizlerle dertleşiyorum. Kimsenin suçu değil ki ben kendi seçimlerimin sonucunu yaşıyorum kimseyi suçlamam bu konuda. Her geldiklerinde görümcem(21) benden yasca kucuk olmasina ragmen bana büyüklük taslıyor laf sokuyor bende kırılmasın diye cevap vermediğim için içimde büyüyor bazı şeyler, şimdi yazınca farkettimde komple yanlis davraniyorum hayatimla olgili sanirim

Eşime ya da ailesine herhangi saygısızlıkta bulunmuyorum kendi içimde yaşıyorum o yüzden bazı durumlarda yalnız hissettiğim için sizlerle dertleşiyorum. Kimsenin suçu değil ki ben kendi seçimlerimin sonucunu yaşıyorum kimseyi suçlamam bu konuda. Her geldiklerinde görümcem(21) benden yasca kucuk olmasina ragmen bana büyüklük taslıyor laf sokuyor bende kırılmasın diye cevap vermediğim için içimde büyüyor bazı şeyler, şimdi yazınca farkettimde komple yanlis davraniyorum hayatimla olgili sanirim
tepkınızı gerektıgı yerde vermenız lazım ıcınıze atmayın ınsanlar kırılmasın dıye ekstra da ugrasmayın
kotu konusan ıstemedıgını ısıtır o kotu konusuyorsa sonucuna katlanmalı kotu bırsey duymak ıstemıyorsa ona gore dıkkatlı konusur
ıyı anlasıyorum aılesıyle demıstınız sımdı laf sokulunca ıcıme atıyorum dıyorsunuz ...
lafı sokan gorumce olur yarın patron olur oburgun komsu olur
hemen sıkılmayın ıcınıze dedıgım gıbı atmayın gerekenı gerektıgı yerde soyleyın

kendınızı yalnız hıssedecegınız bırsey yok :) kocaman ınsansınız ve esınız yanında kendı aılenız var kendınıze dert arıyorsunuz acıkcası

Bence sadece son derece insani bi şekilde eşinizi kıskanıyorsunuz çünkü onun ailesi yanında yakınında, sizin kendi ailenizi görmeniz için ekstra bi çaba gerekiyor, oysaki eşinizinki dibinizde hem de her fırsatta. Sizi çok iyi anlıyorum ama bununla başa çıkmayı öğrenmeniz ve kendinizi telkin etmeniz lazım, bi fırsatını bulup ailenize gidin en azından iki günlüğüne, o zaman daha rahat tolere edersiniz biçok şeyi.
Şimdiye kadar ki yapılan linçlerin içinde en anlayışlı yorumu siz yaptınız halbuki sadece sıradışı şekilde yaşadığım duygu karmaşasından bir nebze kurtulabilmekti amacım. Teşekkür ederim ❤️

Şimdiye kadar ki yapılan linçlerin içinde en anlayışlı yorumu siz yaptınız halbuki sadece sıradışı şekilde yaşadığım duygu karmaşasından bir nebze kurtulabilmekti amacım. Teşekkür ederim ❤️
linc mı :KK70:
hayır sadece kısa surelı bır şok gecırdık
ama hayat sıze boyle cok zor gecer soyleyeyım ...

Ben biraz size hak verdim..orası bir işyeri ve bir işi yapmaya çalışırken hergün aynı kişilerin goy goy yapmaya gelmesi sizin de konsantrasyonunuzu bozuyordur.Öbür yandan geldiklerinde size bir desteklerinin olabileceğini de düşünmüyorum . Ama eşinizin ailesi ile aynı şehirde olacağınızı bile bile yola çıktığınızı da hatırlatmak isterim.Üstelik sizin annenizle olan uçsuz bucaksız problemlerinizi de unutmuş değiliz..ailenizi çok özlediyseniz gitmenize engel olan birşey olduğunuda sanmıyorum sonuçta çok yakın mesafede bir şehirdeydiniz iki haftada bir gitmenize engel olan ne?

tepkınızı gerektıgı yerde vermenız lazım ıcınıze atmayın ınsanlar kırılmasın dıye ekstra da ugrasmayın
kotu konusan ıstemedıgını ısıtır o kotu konusuyorsa sonucuna katlanmalı kotu bırsey duymak ıstemıyorsa ona gore dıkkatlı konusur
ıyı anlasıyorum aılesıyle demıstınız sımdı laf sokulunca ıcıme atıyorum dıyorsunuz ...
lafı sokan gorumce olur yarın patron olur oburgun komsu olur
hemen sıkılmayın ıcınıze dedıgım gıbı atmayın gerekenı gerektıgı yerde soyleyın

kendınızı yalnız hıssedecegınız bırsey yok :) kocaman ınsansınız ve esınız yanında kendı aılenız var kendınıze dert arıyorsunuz acıkcası
Herşeyi detaylarıyla yazsam çok uzun olur diye sadece bugün üzerinden konu açmak istedim sadece yoksa eşimin kardeşiyle aramız ben istersem iyi oluyor. Ama genel hatlarıyla haklısınız yorumunuz icin tesekkur ederim

Çoğunluk kötü düşündüğümü yazdı. Belki ailemle görüşme konusunda yanlış düşünüyorumdur

Konunun diğer yönüne takılmışlar çünkü . Benimkiler uzak , onlar hep dibimizde demenize .
Bana da diğer olay garip geldi . Sürekli iş yerine gelmeleri saçma , ben de rahatsız olurdum . Sanki akşam çay içme toplaşması gibi .

Kıskanmak da öfke, üzüntü ,mutluluk gibi varolan duygularımızdan, önce ne yaşadığınızı kabul edin sonra da kıskandığım için öfkelendim bunda eşimin ailesinin kabahati yok deyin, bunun hırsını onlardan çıkarmamalıyım diye sakinleştirin kendinizi, sonra da kendi ailenizi daha sık görmek için fırsat yaratın. Ben de çok yaşadım çoğu zaman da açık açık paylaştım eşimle. Rica ederim 😉

Ailenizle görüşmeme sebebiniz eşiniz ve ailesinden bağımsız. Dolayısı ile siz görmüyorsunuz diye eşinizin ailesi için bu şekilde düşünmeniz hoş değil. Yok yere kötü düşünüp ne kendinizi doldurun ne de insanlara kötü hissettirin ki muhtemelen tek amaçları yeni işinizde size destek olmak..

Ben biraz size hak verdim..orası bir işyeri ve bir işi yapmaya çalışırken hergün aynı kişilerin goy goy yapmaya gelmesi sizin de konsantrasyonunuzu bozuyordur.Öbür yandan geldiklerinde size bir desteklerinin olabileceğini de düşünmüyorum . Ama eşinizin ailesi ile aynı şehirde olacağınızı bile bile yıla çıktığınızı da hatırlatmak isterim.Üstelik sizin annenizle olan uçsuz bucaksız problemlerinizi de unutmuş değiliz..ailenizi çok özlediyseniz gitmenize engel olan birşey olduğunuda sanmıyorum sonuçta çok yakın mesafede bir şehirdeydiniz iki haftada bir gitmenize engel olan ne?
Evet sürekli pat diye odama girilince odaklanamıyorum, onun dışında hep seçimlerimin sonucuna katlandım asla eşimi suçlamıyorum bu konuda tabi ki, aile bireylerim çalıştıkları için gelemiyorlar ben de gidemedim bir türlü

Eşinizin ailesiyle aynı şehirde olmanızın adaletsiz bir yanı yok ki.Sizin şehrinizde olsanızda eşiniz ailesinden ayrı kalacaktı.
Ben kayınvalidenizide üzüldüm ya.İçerlenmiş sanki.Bir şeyde yapmamış kadın.Hani her gün eve gelseler haklısın derdim de dükkana gelmerinde ne gibi sakınca olabilir ki?
Bence ailenden ayrı kalmanın hıncını eşinin ailesinden çıkarma.

Konunun diğer yönüne takılmışlar çünkü . Benimkiler uzak , onlar hep dibimizde demenize .
Bana da diğer olay garip geldi . Sürekli iş yerine gelmeleri saçma , ben de rahatsız olurdum . Sanki akşam çay içme toplaşması gibi .
Tamam orda yanlış hissettiğimi yanlış düşündüğümü anladım o konuda kendimi telkin edeceğim.
Onun dışında evet durum öyle

Eleştirilere bu kadar anlayışla cevap veren ve kendini sorgulayan biri nadirdir bdv'de.
Kaçırmamak lazım ❤️

Konu sahibi ben bu durumu iç sıkıntınıza bağlıyorum. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, eşinizin ise ailesi yakında, bilinçaltında kıskanıyor da olabilirsiniz. Anneniz kısa bir süreliğine yanınıza gelemez mi veya siz gitseniz olmaz mı ?
Farklı bir ortam belki tekrar enerjinizi yerine getirir.

Eşinizin ailesiyle aynı şehirde olmanızın adaletsiz bir yanı yok ki.Sizin şehrinizde olsanızda eşiniz ailesinden ayrı kalacaktı.
Ben kayınvalidenizide üzüldüm ya.İçerlenmiş sanki.Bir şeyde yapmamış kadın.Hani her gün eve gelseler haklısın derdim de dükkana gelmerinde ne gibi sakınca olabilir ki?
Bence ailenden ayrı kalmanın hıncını eşinin ailesinden çıkarma.
Ben hayatı kendime zorlaştırdığımın farkındayım bu konuda psikoljik destek almak istiyorum ama yaşadığım şehir çok kücük. Mesela kayinvalidem hep beraber otururken yılbaşında bizi yemeğe davet etti. Eşimde biz başbaşa kutlayacağız dedi. Sonra eve giderken eşim dedi ki yılbaşında annenlere gidelim bayadır gitmedim ben dedi. Bende olmaz annem(kayınvalidem) kırılır ilk o davet etti kimseye gitmeyelim adaletsiz olur içime sinmez basbasa olalım dedim. Eşim kendimi yiprattigimi dusunuyor haklıda ☹️

Eleştirilere bu kadar anlayışla cevap veren ve kendini sorgulayan biri nadirdir bdv'de.
Kaçırmamak lazım ❤️

Konu sahibi ben bu durumu iç sıkıntınıza bağlıyorum. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, eşinizin ise ailesi yakında, bilinçaltında kıskanıyor da olabilirsiniz. Anneniz kısa bir süreliğine yanınıza gelemez mi veya siz gitseniz olmaz mı ?
Farklı bir ortam belki tekrar enerjinizi yerine getirir.
Mesajınızı okurken inceden bir yaş süzüldü gözlerimden😞 gerçekten bu aralar sağlıklı düşünemiyorum çok zor süreçlerden geçtik bu ara, kendi mesleğimi bırakıp eşime destek olayım diye hiç bilmediğim bir işe soyundum, evladımı(köpeğimi) çok özledim. İşte öyle 🥲

Bence başlık yanlis olmuş .Bu kayınvalide konusu değil.Cunku kadının yaptığı bir sey yok.Siz kendi icinizde sıkıntı yaşıyorsunuz .Uyum sağlayamamışsiniz .Ben de ailemden çok uzaktayım.Ayni şeyleri ben de düşünüyordum .Keşke ailem de olsaydı,keşke kayınvalidem olacağına annem olsaydı diye ama bunu kendi icinizde cozmelisiniz .Sık sık görüşmek rahatsız ediyorsa zaten zamanla ilişkinizi ona göre duzenlersiniz ama haksiz yere kadına bilenmeyin.

Ben hayatı kendime zorlaştırdığımın farkındayım bu konuda psikoljik destek almak istiyorum ama yaşadığım şehir çok kücük. Mesela kayinvalidem hep beraber otururken yılbaşında bizi yemeğe davet etti. Eşimde biz başbaşa kutlayacağız dedi. Sonra eve giderken eşim dedi ki yılbaşında annenlere gidelim bayadır gitmedim ben dedi. Bende olmaz annem(kayınvalidem) kırılır ilk o davet etti kimseye gitmeyelim adaletsiz olur içime sinmez basbasa olalım dedim. Eşim kendimi yiprattigimi dusunuyor haklıda ☹️
Valla sana bi şey diyim mi burda o kadar konu okuyorum ilk defa bu kadar anlayışlı bir koca gördüm bak.Kuruntu yapıp böyle anlayışlı bir eşi kendine karşı döndürme derim.Çünkü farkında olmasanda içten içe kuruntu yapıp bu hareketlerin eşine ve onun ailesine yansır.
Aslında ben senin yerinde olsam eşimin bu inceliğine karşı yok sizinkilere gidelim diyip bir güzellik yapardım. Ne şiş yanmış olurdu ne kebap.

Bence başlık yanlis olmuş .Bu kayınvalide konusu değil.Cunku kadının yaptığı bir sey yok.Siz kendi icinizde sıkıntı yaşıyorsunuz .Uyum sağlayamamışsiniz .Ben de ailemden çok uzaktayım.Ayni şeyleri ben de düşünüyordum .Keşke ailem de olsaydı,keşke kayınvalidem olacağına annem olsaydı diye ama bunu kendi icinizde cozmelisiniz .Sık sık görüşmek rahatsız ediyorsa zaten zamanla ilişkinizi ona göre duzenlersiniz ama haksiz yere kadına bilenmeyin.
Kendi içimde çözemiyorum bazı şeyleri evet psikolaga gitmek profesyonel bi gözden görmek istiyorum kendimi de ama bazı parametreler engelliyor o yüzden buraya yazîyorum 😞

X