İlk kür kemoterapi

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
329
-33
11
21
Annem 3 gün önce ilk kür kemo aldı. İlk 2 gün vs baya enerjikti. Şimdi ise bacaklarım ve ameliyat yerim ağrıyor(normalde oda geçmişti) diyor onun dışında bir şikayeti yok. Kemoterapi aldığı günden sonra hasta psikolojine girmemek için baya ayakta kaldı iş vs yaptı. Acaba ondan da olabilir mi yoksa kemoterapi yan etkisi mi birbirine karıştı. Çok yüksek derece mide bulantısı yaşamıyor. Arada bulanıyor diyor ilaç verince de gerek yok diyor ihtiyacı olsa içer büyük ihtimalle. Çevremde hep duydum ama ilk kür bazılarına bir şey yapmayıp 2 ve sonrası sıkıntılı geçiyormuş. Bir sürü şey okudum ve araştırdım. Bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan kişiler varsa yazabilir mi rica etsem. Herkests farklı evet ama ne bileyim annemin durumuna benzer şeyler yaşayanlar belki vardır.

Bilgim yok, basliginiz uste ciksin diye yaziyorum, gecmis olsun.
🤲

Anneniz tez vakitte sifa bulur, insallah🤲💕

Çok geçmiş olsun canım benim kv tedavi görüyor yan etkileri bir kaç gün sonra başlıyor aynı anlattınız gibi

Ben hiç almadım ama yorgunluk yan etkisi yapıyor maalesef. Tabi herkesin vücudu farklıdır ama çoğu kişide yorgunluk yapıyor bolca istirahat etmesi lazım. Allah acil şifalar versin, vücudundan hastalık kalıcı olarak gitsin sağlığına kavuşsun inşallah 🤲🏻

Back
X