Uyaaran kendi annemdiHissedin zaten ‘annem senin için beni uyardı’ diyen küçücük minicik anasının babasının kısa paçalı pantolonlu oğluşcuklarıyla, 2 sene ben ne yaptım diye sorun bir kendinize...
Artık sıkıldım uzun süreli ilişkilerden karşımdaki erkeği sikmiyorum hayatına müdahale etmiyorum sonu böyle bitiyor.Kafanız karışmasın çünkü durum gayet net. İlişkiniz bitmiş. Zaten bir süredir uzatmaları oynuyormuş.
Enayiliği falan bırakın önünüze bakın. 2 yıl nedir ki? Siziinle beraberken başkalarıyla görüşen o siz niye enayi oluyorsunuz? Bazen insan görmek istemiyor bazı şeyleri. Enayi falan değilsiniz.
Daha aramayın sormayın konuşmayın.
Tüm mesaj çöpe gitti iyi mi, düzenleyemiyorum daUyaaran kendi annemdi
Bence çöpe gitmemiş ben de sizin gibi anladım. konu sahibi "rahmetli annesi seni kim zehirliyor böyle demiş" diye yazmış. Babası da "ne işin var antalyalara gidip duruyosun, boşuna para harcıyosun" demiş.Tüm mesaj çöpe gitti iyi mi, düzenleyemiyorum da
Yine de fikrim değişmedi, ailesinden çekindiği belli.
Sizi millet görecek diye çekinen, hoş karşılamayan bir adam kısa paçalıdır...
Artık sıkıldım uzun süreli ilişkilerden karşımdaki erkeği sikmiyorum hayatına müdahale etmiyorum sonu böyle bitiyor.
Daha önce de 4 yıllık bir ilişkim bitmişti farklı sebeplerden. Dediğiniz çok doğru hayatın en güzel yılları ailenin yanında olduğumuz yıllar,ama insan farkedemiyor. Tek pişmanlığım erkekler yüzünden bazı şeylerden fedakarlık etmek oldu. İlişkinin olması kadının eğitim ve iş hayatını ssekteye uğratıyor çünkü adam kadının aklına evliliği sokuyor mecburen bazı şeylerden vazgeçiyorum. Ona bu kadar bağlanmamış olsaydım farklı planlarım vardı iş hayatımla ilgili.Sikmamak, müdahale etmemek lütüf degil, olmasi gereken. Ancak sen toydun, o sahis ile yeni gözlerini açmistin ve o kiside ana kuzusu, güvenilir bir tip olmadigindan yürümedi tabiki.
Her iliski evlilik ile sonuçlanacak degil. Degmeyen insan ile vaktini kaybetme. Gençsin daha, en güzel yillarini yasiyorsun farkinda degilsin. Sorumlulugun yok, ailenin yanindasin. Bu adamada yol ver gitsin. Baska erkekmi kalmadi sanki.
32 yaşında 33 e girecek yakında. 7 yıldır çalışan biri. Korkak birisi adım atmaya cesaret edemedi bu zamana kadar,annesi vefat edince de benim demeye yüzüm olmadı. Şimdi de bu olaylar beni sarstiKaç yaşında bu adam? Is güç sahibi evlenmeyi düşünen biri olduğuna göre kazık kadar olduğu belli. Kazık kadar adam kizlarsoruyor'da ne yapıyor acaba ben onu merak ettim? Tinder denen fuhuş yuvasını merak edip indirmesine hiç değinmiyorum bile
Daha önce de 4 yıllık bir ilişkim bitmişti farklı sebeplerden. Dediğiniz çok doğru hayatın en güzel yılları ailenin yanında olduğumuz yıllar,ama insan farkedemiyor. Tek pişmanlığım erkekler yüzünden bazı şeylerden fedakarlık etmek oldu. İlişkinin olması kadının eğitim ve iş hayatını ssekteye uğratıyor çünkü adam kadının aklına evliliği sokuyor mecburen bazı şeylerden vazgeçiyorum. Ona bu kadar bağlanmamış olsaydım farklı planlarım vardı iş hayatımla ilgili.
Şans eseri oldu hiç kimseye de cvp vermezdim orda şansıma bı ona cvp verdim boşuna sureklendim gittim pesindenSizin ilişkiniz zaten bir yere gitmiyormuş.Bunun üstüne bir de muhtemelen aldatılıyorsunuz.Tinderdan sadece merak edip bakıp indirene bildirim niye gelsin,bakar silersin.
Bir de kızlarsoruyor’dan sevgili bulmayı nasıl başardınız gerçekten merak ettim
estağfurullah,Evet kesin annesi hastaydı zaten tedavi görüyordu.Yanlış anlamayın ama bir şey soracağım. Annesinin öldüğü kesin mi? Yani sizinle iletişimi koparmak için öyle bir şey söylemiş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?