- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik kendine acindiran, sempati duyduran ama kendi hayatina bal gibi memnun memnun devam eden erkek ornegi. Siz yokken siteye giriyorsa konustugu vardir bence.Merhabalar herkese öncelikle aranıza yeni katildim, sevgilim 32 ben 26 yasindayim. 2 yıl önce kizlarsoruyor.com dan tanışmıştık. Başıma hiç böyle bir şey geleceğini bilmezdim ama adamla konuştukça konuştum, buluştuk tanıştık sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeyiz o Ankara'da ben Antalya'da yaşıyordum öğrenciydim o zamanlar. Şimdi çalışıyorum istanbul dayım. Bana mezun olsan anında takicam yüzüğü derdi hep ama öyle bir şey olmadı tabi. O zamanlar da toyluk tabi heves edip beklentiye girmiştim. Sonra is hayatına girdikçe çevresinden cekindigini hissettim rahmetli annesi seni kim zehirliyor filan demiş babası ne işin var Antalya'ya gidip duruyorsun boşuna para harciyorsun vs dermiş. Gel zaman git zaman İstanbul'da yalnız yaşamaktan aşırı bunaldım ve ayda 2 kere haftasonu görüştükten sonra Ankara'ya dönmesi bana ağır gelir oldu. Ne olucaz dediğimde ben de düşünmedim yerin sürekli değişiyor dedi çünkü pandemiden dolayı ailemin evine Antalya'ya geldim burdan calisiyorum. Nisan da tayin isticem yanına dedi. Sonra aniden annesi vefat etti. Tabi işler iyice kötüye sardı. Taziyeye gitmek istedim önce gel dedi yanımda olmanı isterim dedi sonra da ailem hoş karşılamaz dedi. Annem beni uyarmıştı Allah şifasını versin ama kapılma bu kadar dedi.. neyse zaten gorusememeye başladık tlfnda en son 5 gün önce konusmusuz, tek tük msj atar nöbetteyim hastanedeyim der geçerdi. Dün gece iyice icerlendim kizlarsoruyora girdim bir baktım birilerini takip etmiş profil resmi değiştirmiş, xperi yükselmiş bu zamana kadar hep takılmış oralarda demek ki. Ben hesabımı silmiştim Google'dan linkten baktım. Sordum gece kandirmadim seni başkasıyla konuşmadım dedi. Daha önce de tinder bildirimi görmüştüm telefonunda 6 7 ay önce. Keşke zamanında yüzüne vursaydim, bana kullanmadım tinder dedi. Ben usteleyince ayrılmak istiyorum deyince tlfna indirdim uygulama neymiş diye baktım sadece dedi. Hala kizlarsoruyorda biriyle konuşup konuşmadığını açıklık getirmedi. Ben de mal mal annesi vefat etti ne yiyip ne iciyo diye kederleniyordum. Kendimi enayi gibi hissediyorum..
Bence de muhtemel..33 yasinda siteler arasi gezinti, bedensel aldatma disinda neye yarar ki?Evlidir o bence
Görüşme.Merhabalar herkese öncelikle aranıza yeni katildim, sevgilim 32 ben 26 yasindayim. 2 yıl önce kizlarsoruyor.com dan tanışmıştık. Başıma hiç böyle bir şey geleceğini bilmezdim ama adamla konuştukça konuştum, buluştuk tanıştık sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeyiz o Ankara'da ben Antalya'da yaşıyordum öğrenciydim o zamanlar. Şimdi çalışıyorum istanbul dayım. Bana mezun olsan anında takicam yüzüğü derdi hep ama öyle bir şey olmadı tabi. O zamanlar da toyluk tabi heves edip beklentiye girmiştim. Sonra is hayatına girdikçe çevresinden cekindigini hissettim rahmetli annesi seni kim zehirliyor filan demiş babası ne işin var Antalya'ya gidip duruyorsun boşuna para harciyorsun vs dermiş. Gel zaman git zaman İstanbul'da yalnız yaşamaktan aşırı bunaldım ve ayda 2 kere haftasonu görüştükten sonra Ankara'ya dönmesi bana ağır gelir oldu. Ne olucaz dediğimde ben de düşünmedim yerin sürekli değişiyor dedi çünkü pandemiden dolayı ailemin evine Antalya'ya geldim burdan calisiyorum. Nisan da tayin isticem yanına dedi. Sonra aniden annesi vefat etti. Tabi işler iyice kötüye sardı. Taziyeye gitmek istedim önce gel dedi yanımda olmanı isterim dedi sonra da ailem hoş karşılamaz dedi. Annem beni uyarmıştı Allah şifasını versin ama kapılma bu kadar dedi.. neyse zaten gorusememeye başladık tlfnda en son 5 gün önce konusmusuz, tek tük msj atar nöbetteyim hastanedeyim der geçerdi. Dün gece iyice icerlendim kizlarsoruyora girdim bir baktım birilerini takip etmiş profil resmi değiştirmiş, xperi yükselmiş bu zamana kadar hep takılmış oralarda demek ki. Ben hesabımı silmiştim Google'dan linkten baktım. Sordum gece kandirmadim seni başkasıyla konuşmadım dedi. Daha önce de tinder bildirimi görmüştüm telefonunda 6 7 ay önce. Keşke zamanında yüzüne vursaydim, bana kullanmadım tinder dedi. Ben usteleyince ayrılmak istiyorum deyince tlfna indirdim uygulama neymiş diye baktım sadece dedi. Hala kizlarsoruyorda biriyle konuşup konuşmadığını açıklık getirmedi. Ben de mal mal annesi vefat etti ne yiyip ne iciyo diye kederleniyordum. Kendimi enayi gibi hissediyorum..
Allah aşkını kızlar soruyor ne tinder ne ya adam 32 yaşında ama hala 15yaşındaki ergenler gibi bu uygulamaşçları kullanan biriyle asla birlikte olmazdım. Adam ayrılmak için yol yapıyor size. Sizi nasıl internetten bulduysa başkalarınıda bulmuş belliki. Bu adam kesin tiktok videosuda çekiyordur yaş 32 ama beynen 15 yaşında kalmış laç kurtar kendini bu ergenden.Merhabalar herkese öncelikle aranıza yeni katildim, sevgilim 32 ben 26 yasindayim. 2 yıl önce kizlarsoruyor.com dan tanışmıştık. Başıma hiç böyle bir şey geleceğini bilmezdim ama adamla konuştukça konuştum, buluştuk tanıştık sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeyiz o Ankara'da ben Antalya'da yaşıyordum öğrenciydim o zamanlar. Şimdi çalışıyorum istanbul dayım. Bana mezun olsan anında takicam yüzüğü derdi hep ama öyle bir şey olmadı tabi. O zamanlar da toyluk tabi heves edip beklentiye girmiştim. Sonra is hayatına girdikçe çevresinden cekindigini hissettim rahmetli annesi seni kim zehirliyor filan demiş babası ne işin var Antalya'ya gidip duruyorsun boşuna para harciyorsun vs dermiş. Gel zaman git zaman İstanbul'da yalnız yaşamaktan aşırı bunaldım ve ayda 2 kere haftasonu görüştükten sonra Ankara'ya dönmesi bana ağır gelir oldu. Ne olucaz dediğimde ben de düşünmedim yerin sürekli değişiyor dedi çünkü pandemiden dolayı ailemin evine Antalya'ya geldim burdan calisiyorum. Nisan da tayin isticem yanına dedi. Sonra aniden annesi vefat etti. Tabi işler iyice kötüye sardı. Taziyeye gitmek istedim önce gel dedi yanımda olmanı isterim dedi sonra da ailem hoş karşılamaz dedi. Annem beni uyarmıştı Allah şifasını versin ama kapılma bu kadar dedi.. neyse zaten gorusememeye başladık tlfnda en son 5 gün önce konusmusuz, tek tük msj atar nöbetteyim hastanedeyim der geçerdi. Dün gece iyice icerlendim kizlarsoruyora girdim bir baktım birilerini takip etmiş profil resmi değiştirmiş, xperi yükselmiş bu zamana kadar hep takılmış oralarda demek ki. Ben hesabımı silmiştim Google'dan linkten baktım. Sordum gece kandirmadim seni başkasıyla konuşmadım dedi. Daha önce de tinder bildirimi görmüştüm telefonunda 6 7 ay önce. Keşke zamanında yüzüne vursaydim, bana kullanmadım tinder dedi. Ben usteleyince ayrılmak istiyorum deyince tlfna indirdim uygulama neymiş diye baktım sadece dedi. Hala kizlarsoruyorda biriyle konuşup konuşmadığını açıklık getirmedi. Ben de mal mal annesi vefat etti ne yiyip ne iciyo diye kederleniyordum. Kendimi enayi gibi hissediyorum..