- 22 Eylül 2024
- 68
- 31
- 3
- 26
- Konu Sahibi zeynep_ neva
-
ben kaç kere karşıdaki komşu teyzeye gidip başımı okşamasını isteyecektim ama hep kapıdan geri döndüm “ diye ağlayarak anlatınca o da ağladı. N
Eşinizle uyumunuz güzel şükretmek gerek inşallah memleketinize dönebilirsiniz ilerleyen zamandaKızlar merhaba. Yaklaşık 6 aylık evliyim eş durumuyla başka bi şehre yerleştim. İlk kez şehir dışında yaşıyorum atanmam okulum hep ailemin yanında oldu. Kendimi yapayalnız hissediyorum eşimin sevgisi yetmiyor sanki. Çalıştığım yerde de hiç kendime göre bi arkadaş edinemedim. Eşimle çoğu kez konuşup dertleşiyorum hatta “ ben kaç kere karşıdaki komşu teyzeye gidip başımı okşamasını isteyecektim ama hep kapıdan geri döndüm “ diye ağlayarak anlatınca o da ağladı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda tecrübesi olan var mı neler yapabilirim
Bu konu şaka olsun lütfenben kaç kere karşıdaki komşu teyzeye gidip başımı okşamasını isteyecektim ama hep kapıdan geri döndüm “ diye ağlayarak anlatınca o da ağladı.
Ailenize bağımlı olabilir misiniz? Daha önce onlardan hiç ayrılmamışsınız ama bu bağımlılık çok fazla. Hem kendinize hem de eşinize yazık olur bu şekilde, alışmaya çalışın.Kızlar merhaba. Yaklaşık 6 aylık evliyim eş durumuyla başka bi şehre yerleştim. İlk kez şehir dışında yaşıyorum atanmam okulum hep ailemin yanında oldu. Kendimi yapayalnız hissediyorum eşimin sevgisi yetmiyor sanki. Çalıştığım yerde de hiç kendime göre bi arkadaş edinemedim. Eşimle çoğu kez konuşup dertleşiyorum hatta “ ben kaç kere karşıdaki komşu teyzeye gidip başımı okşamasını isteyecektim ama hep kapıdan geri döndüm “ diye ağlayarak anlatınca o da ağladı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda tecrübesi olan var mı neler yapabilirim
Genelde benden büyük eşimin arkadaşlarının eşleri o yüzden çok kafam sarmıyorkeske evlenmeden önce bir ölçüp bicseydiniz kendinizi. gurbetlik zor.
annenize bilet alin gelsin bari bir haftaligina, kafaniz dagilir.
eşinizin arkadaslari ve esleriyle haftasonu etkinlikleri ayarlasaniza. belki aralarinda frekansinizin tuttugu birilerini bulursunuz
hahahUzakta olmak hemen yanlarında olmak evet zor olabilir ama öyle ağlanacak bir durum mu bilemedim
14 yaşından beri aileden uzakta olmakla alakalı belki de benim bu düşüncem
Ailesi Kütahya da yaşayıp kendi Eskişehir e taşınan kardeşimin eşinin gurbetlik zor diye yaptığı acıklı watsapp paylaşımları geldi aklıma
hic anlamamislar su ruh halini ama bana normal geldi:)Eşimle çoğu kez konuşup dertleşiyorum hatta “ ben kaç kere karşıdaki komşu teyzeye gidip başımı okşamasını isteyecektim ama hep kapıdan geri döndüm “ diye ağlayarak anlatınca o da ağladı.
Oy minnos senihic anlamamislar su ruh halini ama bana normal geldi:)
ben kiz yurdundayken böyle bir ihtiyac hissetmistim. cok stresli- cok kötü bir donemdeydim. oda arkadaslarimdan sadece birini seviyordum onu da stresli oldugum icin terslemistim, aramiz kötüydü. bir gece ranzasinin yanina gittim, "bana sarilabilir misin?" dedim. tabii ki kabul etti, ciktim ranzasina beraber uyudukcok iyi geldi valla
bazen bana da geliyor bu his. birkac sene önce gercekten duyunca midemi agritan bir haber aldim. Ellerim falan titredi, cok üzüldüm. sevdiğim bir is arkadasim var . asık suratimla gidip "bana sarilir misin?"dedim. sıkıca sarildi, sonra iki ofis sandalyesini yanastirip dizine falan yattim. hem bilgisayarda isini yapti hem benim sacimi oksadio da cok iyi geldi, toparladim yirmi dakikaya
gecenlerde de pespese bazi olumsuzluklar oldu, sevgilimin evine gittim, asık suratimla koltuga oturttum onu, dizlerinin üstüne oturdum iki büklüm minicik kalarak, sarildim. o da basimi oksadi. Bayagi bir kaldim öyle. sonra enerjim yerine geldi. beraber mutfaga girdik bir seyler hazirladik, film falan izledik. sagolsun hic sormadi ne oldu diye, sadece ihtiyacım olan kucak hizmetini verdi
bence sıcak - sıki bir kucaklasma elzem bir ihtiyac. birkac yilda bir bana da geliyor kucak perileri
15 senelik evliyim, 5 şehir değiştirdim ama oturup birgün ağlamadım. Ne komşu, ne de arkadaş arıyorum çekirdek ailem bana yetiyor. Önce bir eşinize sarılın ve güzel vakit geçirmeye çalışın, böyle hayat geçmez.Genelde benden büyük eşimin arkadaşlarının eşleri o yüzden çok kafam sarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?