Saç Rengi ve Saç Boyama İlk kez boyatacağım, yardım lütfen.. (RESİMLİ)

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
kızlar benim saç rengim bu.. bu zamana kadar saçıma hiç boya sürmedim, ilk defa bi işlem uygulanacak saçıma.. :)
ve bu saç rengini istiyorum Eki Görüntüle 838832 benim saç rengimle bu rengi elde edebilir miyim.. bir de bu balyaj mı röfle mi.. tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler..

Dogal rengin cok guzel yaaa boyatma

keske benim sacim da boyle olsa uclara sadece bir ton acik isilti attirirdim.

Son düzenleme:
Dogal rengin cok guzel yaaa boyatma

keske benim sacim da boyle olsa uclara sadece bir ton acik isilti attirirdim.

fikrini belirttiğin için tşk ederim cnm...
ne bileyim değişiklik istiyorum kendimde... hatta bugün öğleden sonra gideceğim, inş mahvetmezler saçımı..

fikrini belirttiğin için tşk ederim cnm...
ne bileyim değişiklik istiyorum kendimde... hatta bugün öğleden sonra gideceğim, inş mahvetmezler saçımı..

Sen daha iyi bilirsin tabii insallah istedigin gibi olur foto paylas son halini takipteyim

Bencede boyatmamalısın çok güzel kendi rengi illa bi değişiklik istiyorum diyorsan bencede uçlarına hafif ışıltılar balyajlar attırabilir çok hoş olur

Sen daha iyi bilirsin tabii insallah istedigin gibi olur foto paylas son halini takipteyim

Bencede boyatmamalısın çok güzel kendi rengi illa bi değişiklik istiyorum diyorsan bencede uçlarına hafif ışıltılar balyajlar attırabilir çok hoş olur

son durum bu kızlar.. olmuş mu... kendi saçıma hiç ellemedi, rengini falan açmadı yani

Son düzenleme:
Doğruyu söyliyim istediğin resimdeki gibi olmamış burdan gördüğüm kadarıyla çok sarı olmuş daha karamel tonlarında olması lazımdı bence
Haklısın cnm.acemiliğimize denk geldi. Bu da hoşuma gitti ama bi daha ki sefere artık :)

Olsun bu da güzel yıkana yıkana daha güzelleşir saçların bak ben saçlarımı karamele boyatıp uçlarına doğruda çok açık sarıya yakın karamel balyaj attırmıştım süper bişey olmuştu öyle de yaptırabilirsin kendi saçlarını boyatmadan

Evet resimdeki gibi olmamış uclar senin istediginden fazla sari olmuş ama bu da güzel bence gule gule kullan.

Ablacım çok güzel olmuş kendi saçın da güzel :) ama resmini niye koydun yüzünü karalasaydın en azından herkes görüyor bu resmini. Yoksa ben mi yanlış biliyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…