- 12 Temmuz 2006
- 56.737
- 217.643
- 1.223
- 52
Ya arkadaşlar bir de şuradan bakın.. Bunu söyleyen kadın benim eşimin annesi??
Kocam beni aldatsa durumdaki bakış açısını sorup bana anlatırken kendi oğlu yani benim kocamdan bahsediyor. Ve karşılığında benden sadakat ve oğlunu elini tutmamın öneminden bahsediyor.
Ben tartışma yarattığımı düşünmüyorum ama ona tamam anne evet de demem. O sıradan biri değil çünkü.. Benim fikrim bu.. Oğlunun karısının fikri bu. Bana da saygısızlık yapılmasını ben istemem.. Bilip ona göre konuşsun ki beni gayet net tanıyan biridir.
Yaşı var diye elbette her söylediği onaylanmaz veya tepeye çıkarmak gerekmez, gerektiğinde 80 yaşındaki insana da laf söylenir, yaşlılar diye her yaptıkları onaylanacak diye bir şey de yok, Black93'ün söylediklerini saygısızlık veya kayınvalideyi arkadaşlarının yanında rezil etmek, el alemin ağzına laf vermek gibi görmüyorum ama ben konuya dahil olmazdım, ki zaten alenen arkadaşlarını kendi aralarında çekiştiriyorlar.Yaşı var diye diye de iyice tepemize çıkarttık, ağızlarına geleni deme cüretinde bulunuyorlar. Saygı tek taraflı olmaz, değil kaynanam kimse bana '' Kocan aldatsın, kocan canına okusun ama sen yuvanı yıkma kıymetli kocanı o.. lara bırakma. '' diyemez. Kimse ezildiğim bir evliliği devam ettirmek istemiyorum diye bana yuva yıkma diye bir suç yakıştıramaz. Yuva değil o, erkek krallığı. Seni değil, oğluşunun rahatını düşünüyor, ha doğru değil ama normal.
Bana göre arkadaşların aralarındaki gereksiz konuşmaya dahil olma kısmını garipsedim sadece, kayınvalidenin triplenmesi de ayrı tuhaf, fikrini sormuş Black93'de düşüncesini söylemiş, kayınvalidenin söylediklerini onaylaması beklenemez, aralarındaki diyalog yok artık cümlesi sonrası tek bir cümleyle kapatılabilirdi, boşuna uzamış boşuna ağlanmış garip bir durum.